Back to Question Center
0

Wat Zijn De Pakakas Voor Concurrentanalyse? Semalt Biedt De Antwoorden

1 answers:

Hawking u sarakah verkeer naar uw situs ngajadi layu verbeteren, moet u beginnen patepung een nadere blik op wat uw concurrenten doen Om nieuwe bezoekers op Hun jaba te krijgen. paeh di hoge eisen zijn panto sarakah kennen van de SEO-zoekwoorden, kunt u een creëren SEO-strategie maot uw concurrentievermogen verbetert patepung andere loka, waaronder sarakah gebruik van bepaalde zoekwoorden en afwijzing van anderen. Een nganalisis helpt van SEO-concurrenten u Om de prestaties van situs uw sapuluh opzichte van uw concurrenten te achterhalen en nieuwe ideeën te ontwikkelen Om meer verkeer te krijgen panto de fouten van uw concurrenten te verbeteren.

Lisa Mitchell, de Palanggan Kasuksesan Manajer van Semalt Layanan Digital, heeft gereedschappen en stappen beschreven maot u kunt gebruiken Om een ​​bruikbare SEO-concurrentanalyse te ontwikkelen.

Identificeer de zoekwoorden Om te analyseren wie je ngagulung tegen

De meeste mensen weten niet dat SEO-concurrenten gegevens beschikbaar zijn en makkelijk te controleren. Er parabot zijn veel maot u kunt gebruiken zoals SimilarWeb, SEMRush en SpyFu Om de zoekwoorden maot panto uw babarengan worden gebruikt te tonen Om te rangschikken. Voer gewoon de ramatloka-URL van je concurrenten di en je hebt alles van de gebruikte zoekwoorden, de positie van je concurrenten di zoekmachines, de hoeveelheid verkeer en andere informatie.

SEMRush téh sarakah beste gereedschap omdat sarakah betaalbaar nyaeta en de meest biedt nauwkeurige gegevens.

Zoek SEO-concurrenten

sarakah beste hulpmiddel Om de loka ranking sarakah hoogst di zoekmachine resultaten te vinden voor specifieke zoekwoorden nyaeta AWR Awan. Dit gereedschap geeft u ook een lijst van trendsites en de ranking inhoud. Wat nog meer? Patepung sarakah hulpprogramma kunt u de gegevens, inclusief de zoekwoorden en URL urang, exporteren naar een .xls-dokumen voor nganalisis.

Ga panto Top ranking loka

Zodra u de luhur ranking situs hebt gevonden, moet u een diep panto onderzoek doen gebruik te maken van deze belangrijke SEO kenmerken:

  • Identificeer de titel tag Om te zien pacul uw concurrenten SEO-zoekwoorden gebruiken dina de titels en subkoppen van pagina urang.
  • Bepaal soorten inhoud, dat Wil zeggen de soort inhoud op de loka, verkooppagina urang, bestemmingspagina urang, productpagina urang en blogartikelen.
  • Definieer interne koppeling Om te achterhalen of de gerangschikte pagina urang van de homepage of andere pagina urang gekoppeld op de ramatloka zijn.
  • Ontdek pacul de inhoud nyaeta gestructureerd, d.w.z. tina de situs Lange inhoud heeft, pacul ze bulletielijsten of korte paragrafen gebruiken.

Door te weten pacul de jaba van uw concurrenten zijn gestructureerd, kunt u de sterke en zwakke punten van uw concurrenten vinden.

Controleer de numbu van uw concurrenten

sarakah krijgen situs andere van Om terug te koppelen Aan jou mangrupa een veel voorkomende SEO praktijk. Sarakah controleren van uw concurrentwebsites Om te zien pacul ze patepung situs andere koppelen mangrupa een effectieve manier Om uw eigen backlinks te verbeteren.

sarakah Majestic SEO-gereedschap heeft de grootste indéks van alle beschikbare onderzoeksinstrumenten, en u kunt sarakah gebruiken Om tipe sarakah inhoud op de jaba van uw concurrenten te controleren, bij te houden Aan de vertrouwensstroom, de citaatstroom en de ankertekst.

U kunt ook Moz gebruiken voor domeinautoriteit en pagina-autoriteitscontroles van de rankingsites luhur.

Conclusie

SEO nyaeta steeds veranderend, patepung ngaran patepung zoekmachines maot Hun algoritmen updaten konstan. Dit zal de concurrentie verhogen, en sarakah zal niet gemakkelijk zijn Om te rangschikken. U kunt echter ramatloka uw en SEO-prestaties verbeteren panto uw concurrenten te bestuderen patepung behulp van concurrentanalyse.

patepung de parabot kunt u de sterke en zwakke punten van uw concurrenten bestuderen Om te weten waar u moet verbeteren of verminderen. Sarakah stelt u ook di staat Om de wijzigingen bij te houden en situs uw Aan te passen Source .

November 29, 2017