Back to Question Center
0

Tips Semalt tentang kumaha carana make Captions, Alt téks Jeung déskripsi Pikeun Jieun Usaha Online anjeun makmur

1 answers:

Lamun datang ka web penerbitan, anu pentingna gambar bisa jadi snubbed. Launching hiji kampanye online, hiji menit tambahan waktos Anjeun tiasa mawa Anjeun datang nyata jeung grab perhatian pamiarsa anjeun 'sakabehna. Nambahkeun gambar pikaresepeun pikeun eusi Anjeun muterkeun hiji peran integral dina boosting Dursasana jeung pangalaman pamaké anjeun. WordPress méré penerbit web hiji kasempetan pikeun kaasup gambar pikaresepeun pikeun eusi. Ogé, ngalakonan panongton anjeun cukup ngaliwatan pamakéan déskripsi metadata, captions, sarta gambar téh tina utmost pentingna lamun datang ka web penerbitan. Di dieu, Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nawarkeun anjeun boga katingal di fitur WordPress handap:

caption

Lamun datang ka web penerbitan, captions téh lolobana ditampilkeun Gambar persis underneath. Sanajan kitu, nu teu ngarenah caption a gumantung kana tema dipaké ku penerbit a. Unggal pos nyieun diperlukeun hiji caption husus nu kudu béda ti batur. Lamun datang ka WordPress, captions nu ditambahkeun ngaliwatan pamakéan shortcodes. Pindah gambar kalawan captions dina editor visual nyaéta bit hectic. Pikeun mindahkeun captions, anjeun bakal kudu ngalakukeun anu ti kode Lebetkeun. Pentingna captions teu bisa dipaliré lamun datang ka web penerbitan. Noting nu tiasa nganggo Tumbu HTML on captions WordPress anjeun anu ogé tina utmost pentingna.

Judul

A judul muterkeun hiji peran integral dina eusi pamasaran . judulna The ngahartikeun naon hiji pos kantétan diperlukeun. Salaku penerbit a, anjeun tiasa nganggo judul pikeun milari inpo relevan atawa gambar di anjeun galeri payel. Pake pilihan canggih ngandung handapeun rinci gambar pikeun nambahkeun judul atribut kana gambar.

Alt téks

Alt téks téh jéntré kantétan sejen anu lolobana underutilized ku penerbit wéb. Alt atribut teu matak underutilized lamun datang ka pamasaran eusi. Alt téks teh jéntré kantétan anu mintonkeun lamun hiji gambar gagal buka. Di dieu aturan anu ngatur pamakéan Alt téks dina WordPress. Lamun gambar ieu napel keur kaperluan hiasan, tag alt gambar bisa ditinggalkeun kosong. Lamun gambar ieu napel keur kaperluan komunikatif, anu Alt téks kedah pinuh ngajelaskeun eusi panganyarna dipasang ku penerbit a.

Lamun hiji gambar anu entailed dina kakait, Alt atribut kedah nerangkeun link Pedaran salaku penerbit a; pedaran nyaeta fitur nu pernah kedah sono ngagunakeun. Lamun salah sahiji nu datang poténsi Anjeun clicks dina kaca pos kantétan, nganjang kudu ningali pedaran panjang anjeun sarta téma Anjeun. Penerbit maké pedaran bisa nganggo format HTML jeung ngararancang tulisan maranéhanana pikeun navigasi gampang. Tabrakan of metadata on atribut web penerbitan Alt, captions, déskripsi, jeung judul anu fitur nu lolobana underutilized ku penerbit wéb. Metadata ngaronjatkeun pisibilitas kampanye online anjeun, ngaronjatkeun pangalaman anjeun, sakumaha ogé Dursasana boosts. Contona, nambahkeun hiji gambar WordPress on Google tiasa ngadamel anjeun pangkat tinggi dina algoritma. Dina mulang, datang lokal bisa ngahontal kaluar di perusahaan éfisién. Ngarti kana pentingna rinci kantétan jeung kumaha WordPress ngagunakeun metadata na captions mangrupakeun prerequisite perlu. rinci kantétan anu ogé dipaliré sarta garapan lamun datang ka web penerbitan. Nyetél atribut alt, metadata, captions, sarta déskripsi neuleu keur kampanye Gambar anjeun pikeun naekeun pamaké pangalaman jeung Dursasana

November 29, 2017
Tips Semalt tentang kumaha carana make Captions, Alt téks Jeung déskripsi Pikeun Jieun Usaha Online anjeun makmur
Reply