Back to Question Center
0

Tips Dina Gambar Optimasi Ti Semalt

1 answers:

Urang hirup dina dunya visual, sarta significance tina optimasi gambar teu bisa dipaliré. gambar-kualitas luhur nyieun Website anjeun leuwih pikaresepeun jeung ngajalankeun kavling lalulintas organik. Tanpa eusi ditangtoskeun jeung optimasi gambar, Anjeun bisa pernah meunang hasil nu dipikahoyong. optimasi gambar téh nguntungkeun dina loba cara, contona, eta nyadiakeun pangalaman pamaké hadé, fasters waktu beban kaca anjeun sarta nawarkeun pilihan ranking hadé. Téknologi pilarian visual geus nyieun strides nonjol di bulan panganyarna, tur mesin pilarian teu bisa nangtukeun eusi gambar. Ku kituna, aranjeunna gumantung kana teks gambar anjeun ngartos naon nu gambar téh ngeunaan na kumaha aranjeunna pakaitna jeung jejer atawa artikel. Di dieu nu tips optimasi gambar nonjol pikeun webmasters na blogger ditawarkeun ku Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt .

Gambar Bursa moal bisa mantuan dina SEO:

Lamun hayang gambar anjeun pikeun pangeusina dina ramatloka, Anjeun kudu boga aksés pinuh ka Gambar stock. Tapi Gambar stock teu bisa mantuan dina SEO sabab tangtu kudu neruskeun kalawan dina kaca sareng mareuman-kaca SEO nyalira. Kavling loka anu cluttered kalawan gambar stock sarua, jadi Anjeun kudu mikir ngeunaan gambar unik tur pikaresepeun anu kungsi dipaké. Sanajan gambar stock dioptimalkeun, maranéhna bakal boga épék sarua atawa kaunggulan SEO salaku gambar aslina.

Paké kualitas luhur gambar:

Ieu penting ngagunakeun poto unik tur-kualitas luhur di sakabéh artikel Anjeun. Gambar leuwih inovatif Anjeun nganggo, anu hadé odds anjeun téh ti ranking dina mesin pencari..gambar aslina hartosna anjeun kudu make poto hak cipta-gratis. Mun anjeun teu miboga aksés ka Shutterstock atanapi Getty Gambar, anjeun tiasa nyandak foto di-imah ngagunakeun kaméra a. Nyadiakeun datang anjeun jeung nyatu informasi ngeunaan brand Anjeun, tur éta mungkin ngan sareng video visually impressive tur poto.

Méré konsumén Anjeun a glimpse sahiji perusahaan, atawa nyadiakeun hiji gambar produk kualitas luhur anu datang anjeun bakal ngabales.

Loba nu malire poto stock. -Kualitas luhur gambar aslina ngidinan Anjeun pikeun nangtung kaluar dina hasil teangan, némbongkeun kapribadian brand anjeun sarta narik deui urang ramatloka anjeun.

Awas sahiji hak cipta:

Mandang tina gambar nu tos Anjeun pilih, Anjeun kudu mastikeun yén gambar bébas make, sarta aya henteu bentrok hak cipta. Upami Anjeun gaduh aksés ka Shutterstock, Getty Gambar, DepositFiles atanapi platform séjénna sarupa, anjeun tiasa nganggo saloba foto sakumaha rék tanpa pikahariwangeun ngeunaan konflik hak cipta. Tapi lamun teu boga lisensi ngagunakeun gambar maranéhanana, mangka anjeun kudu nyanghareupan hiji gugatan ongkosna mahal. Dina DMCA (Digital Millenium Copyright Act), pamaké teu tiasa nganggo eusi na gambar batur urang salaku eta bisa ngalanggar isu hak cipta.

JPEG téh pangalusna:

Aya format gambar béda, tapi JPEG teh pangalusna sarta lega dipaké format gambar. Eta nyadiakeun kavling pilihan keur ngajaga kualitas gambar anjeun nalika ukurana atanapi dikomprés. Anjeun tiasa maén kalawan kelir, pola, sarta bayangan pikeun mastikeun yén gambar ahir nyaéta salaku per perenah situs anjeun jeung eusi. Ieu leres yen gambar JPEG nu gampang pikeun niiskeun tur bisa dipaké duanana dina ukuran alit na badag.

wrapping up:

Lamun datang ka SEO, éta penting pikeun ngaranan gambar Anjeun. Anjeun kudu nyieun ngaran acan komprehensif pondok gambar anjeun sarta pastikeun yén keyword utama ditambahkeun dina ngaran maranéhanana. Google, Yahoo, sarta Bing bakal ngorondang eusi sareng gambar gampang lamun kecap konci na frasa anu leres dipaké.

November 29, 2017
Tips Dina Gambar Optimasi Ti Semalt
Reply