Back to Question Center
0

SEO Tipe Ti Semalt Ahli

1 answers:

Unggal tunggal waktu salah ngalakukeun hiji pamundut pilarian sarta pencét "Asupkeun" dina mesin pencari kayaning Google atanapi Bing, kaca hasil teangan ditembongkeun kalawan daptar mungkin patandingan. Sadaya jaba jeung kaca ramat dina daptar anu ngawengku sababaraha formulir tina keyword salah searched. Sanajan kitu, éta kasalahan umum jalma sangkan yén tumbu paling relevan némbongkeun nepi kahiji dina kaca eta - نقل عفش برابغ. pamaké ngalaman bakal nyaho yen ieu teu kasus nu bener. Gantina, aya sistem pamasaran web nu manggih sababaraha situs web ranking hadé ti batur. Hasilna, jalma ranking hadé némbongkeun nepi saméméh batur on SERP nu. Ieu metoda pasar ilahar disebut Search Engine Optimasi, atawa SEO.

Tehnik SEO ngajadikeun pamakéan rankings ku cara nyokot kana tinimbangan query yén jenis nganjang dina kotak search. Nalika éta mesin pencari ngajalankeun pamundut, nu domain sareng otoritas luhur mucunghul di luhureun kaca hasil search engine ieu. Hiji leuwih luhur nyaéta, beuki kasempetan yén jalma nyieun query bakal didatangan yén kaca nu tangtu. hasilna ngaronjat lalulintas sarta mungkin ongkos konversi luhur nu nguntungkeun pikeun ramatloka anu.

Nik Chaykovskiy, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, ngécéskeun yén alesan naha SEO manggih eta perlu pangkat situs téh kudu cater kana sagala queries dijieun ku datang. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalengkepan ieu dina dua hambalan. Kahiji nyaeta uninga sagala informasi yén situs web didaptarkeun..Ayeuna damel eta gampang nyaring tur pilih kabeh data relevan nu cocog pamundut dijieun. Lengkah kadua anu pangkat kaca web dumasar kana popularitas anu nya meunang atawa lalulintas nu eta narima. Kituna, ieu brings kaluar dua kriteria penting dipaké pikeun pangkat Kaca sarta pangaruh SEO: informasi relevan pikeun pamundut, sarta kaca popularitas .

Tipe Search Engine Optimasi

Hat Optimasi Bodas: metoda The tataman kana sagala protokol sisihkan ku mesin pencari ogé informasi dina topik. Ieu mulih ti informasi nu datang ménta, anu dina gilirannana naek popularitas situs atawa kaca. Eta meureun waktu-consuming tapi ngaronjatkeun kasempetan ranking luhur batan sakabeh SEO lianna. prioritas nyaeta nyadiakeun eusi relevan sarta aksés teu gampang mun Crawling ku mesin pencari.

Hideung Hat Optimasi: Ieu mana ngalawan naon optimasi hat bodas nangtung pikeun dina sakabéh ciri na. optimasi haté hideung teu nitenan set aturan ku mesin pencari. Sababaraha taktik dipaké dina ieu ngawengku isina, spamming, sarta linking tatanén. Ieu ngaronjatkeun ranking pilarian, tapi ngan pikeun waktu kawates. Jelema anu nganggo eta nu jelema wishing ka motong juru, tapi mesin pencari pamustunganana ngahukum maranehna.

Hat Optimasi Gray: Ieu incorporates saeutik tina duanana optimizations hat hideung bodas.

ngalakonan SEO boga cara anu bener atawa salah mun balik ngeunaan eta. Tapi, méméh investasi dina hiji, hiji kedah assess resiko pakait sareng eta. Upami teu kitu, salah bakal mungkas nepi ka hukuman badag ti mesin pencari atawa dina hal skenario awon, diblokir ti kantos muncul dina kaca luhur.

November 29, 2017