Back to Question Center
0

Semalt warns Ngeunaan The Ngembang Bahaya serangan Zombie Komputer '

1 answers:

The spammers jeung hacker nu mayeng honing pakarang maranéhanana di quest ka breach pertahanan di internet. Aranjeunna ngamangpaatkeun tina program éta install sorangan dina ratusan nepi ka rébuan komputer otomatis. Kan hacker sasaran program eta ambéh maranéhanana bisa ngainféksi angka nu gede ngarupakeun alat sakaligus.

Maranehna ngagunakeun rupa-rupa sistem, nu sacara koléktif katelah salaku botnets. The botnets geus blamed keur spike dina dina Jumlah spam dina bulan panganyarna. A pisan kasus maling data geus dilaporkeun, sarta peneliti kaamanan anu paduli kumaha carana meunang leupas tina botnets. Aranjeunna ngajadikeun otomatis tur ngaropéa alat komputer tur smartphone, amplifying efek sadaya program jahat jeung virus.

Max Bell, The Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén masalah geus dicokot hiji formulir serius, sarta sophistication na tumuwuh téh naon confuses ahli IT. Ieu incorporates data anjeun, drains duit ti rekening bank na penetrates sistem kaayaan jeung bursa saham.

Gadi Evron, anu ahli kaamanan di Cicih Kaamanan, nyebutkeun yen éta waktu nu sampurna meunang leupas tina duanana tinggi-profil na low-profil virus. parusahaan Israél Ieu kapanggih program taun saméméhna anu bisa nulungan nyegah zombies dina alat komputer. Ieu leres yen aya angka nu gede ngarupakeun inféksi komputer, sarta jumlahna nu keur tumuwuh dinten ku poé. Sanajan kitu, kakawasaan program botnet geus jadi gede pisan..David Dagon, hiji panalungtik di Géorgia Institut Téknologi, geus meluncurkan proyék nu museurkeun kana ngadalikeun virus jeung botnets dina sistem komputer. Manéhna nyebutkeun yén program botnet geus ancur leuwih ti 600 juta komputer di sakuliah dunya.

Sadaya program jahat jeung bala tina virus sempet disapu ngaliwatan World Wide Web saprak 1987 nalika aya ukur genep puluh sarébu komputer disambungkeun kana internet. Unggal waktos, a manajer kaamanan komputer atawa pamaké nyoba ngabersihan up karuksakan, anu patches virus jeung botnets masih tetep dina sistem. Hanjakal, serangan misalna geus jadi endemik, sarta eta urang niatna diperlukeun yén urang perlu leupas tina botnets pas mungkin. kaamanan komputer basajan teu cukup ku sabab urang kudu ahli anu bisa nyieun infrastructures tahan ngalawan botnets sarta virus dina internet.

David Farber ti Carnegie Mellon nyebutkeun yen botnets ngawakilan ancaman anu teuas nungkulan. Anjeunna mangrupa pelopor IT sarta geus dikeureuyeuh angka nu gede ngarupakeun proyék. Nurutkeun manéhna, éta salah sahiji ancaman insidious, sarta anjeunna sarta ahli IT séjén nu rusuh ngeunaan masalah. The botnets nembus alat komputer gampang jeung ngaruksak angka nu gede ngarupakeun payel. Leuwih ti éta, virus jeung botnets nyerang panyungsi web na sistem operasi heubeul gancang.

Sajauh, anu virus jeung botnets geus kainféksi angka nu gede ngarupakeun sistem operasi sarta komputer ngaliwatan dunya. Nagara béda geus ngalaporkeun yén serangan nu patali botnet geus ruksak duanana pamaréntah sarta swasta komputer tur disebarkeun dina rupa-rupa cara. métode nu paling umum nyaéta liwat surelek, payil diundeur, tur pesen média sosial curiga.

ShadowServer nyaéta parusahaan kaamanan komputer anu hade dina program antipirus sarta tanggung jawab mantau kagiatan botnet. Geus dilacak leuwih opat juta mesin kainféksi na leuwih ti dua rébu sistim kontrol IRC, nu ogé katelah Komando & Control server.

Serry Winkler, ahli dina Denver, nyebutkeun yen kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mareuman ancaman kaamanan jaringan ngagunakeun sababaraha software sarta program. Manehna malah geus mutuskeun mésér sababaraha sistem komputer canggih pikeun ngalakonan panalungtikan nya.

November 29, 2017
Semalt warns Ngeunaan The Ngembang Bahaya serangan Zombie Komputer '
Reply