Back to Question Center
0

Semalt warns Ngeunaan bahaya keyword isina

1 answers:

The mesin pilarian nyempad isina keyword, sarta éta teu langkung hiji praktek hat bodas SEO. Aya kali nalika isina keyword digawé ogé ka pangkat ramatloka di internet. Dina eta poe, mesin pencari utamana Google bisa gancang ngamanipulasi éta ranking tina kaca sareng isina keyword. Situs rengking dina jumlah badag dumasar kana sabaraha kecap konci aranjeunna kapaksa. Malah lamun kecap konci teu patali jeung Ecological sahiji ramatloka hiji, éta masih ngarasakeun kasuksésan sakumaha Google ningkat ranking na sakabéh. Waktu éta, Anjeun bisa kalayan gampang nyumputkeun offending na konci bodo jero warna cocog atawa tukang bodas. Alami, eta ngarah ka pangalaman pamaké dahsyat jadi paling jalma teu pilari situs web nu dipaké pikeun muka sateuacan aranjeunna. Google jeung mesin pencari séjén dimimitian lajeng pikeun nyaring kaluar kecap konci disimpen dina ramatloka sabab sakabeh situs ieu nya devoid tina eusi informatif jeung bermakna.

Kertajati di keyword isina sarta Leuwih-Optimasi:

Julia Vashneva, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt Badan Digital, warns nu isina keyword ayeuna dianggap salaku taktik hideung topi SEO tur mastikeun dilarang. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen eta kudu ngan sababaraha kauntungan na situs anjeun moal bisa ngarasakeun kasuksésan dina panjang ngajalankeun. Sooner atanapi engké Google baris ngahukum ramatloka anjeun lamun eta nangkeupan nu aya isina kecap konci. Aya Chances yén kaca anjeun bakal demoted dina rankings atawa dihapus sakabehna.

Matt Cutts, Google spesialis, warned sadayana webmasters na blogger ngeunaan lila SEO hat hideung isina utamana keyword tur leuwih optimasi sababaraha bulan ka tukang. Pausahaan ieu nyobian maén peran penting dina nyoplokkeun na penalizing sakabeh situs web nu barang konci dina rutin. Komo optimasi leuwih mastikeun dilarang ku Google, Bing, sarta Yahoo!

Google ieu nyobian sangkan Google Bot smarter ti méméh, sarta pausahaan anu ngalawan optimasi leuwih na isina keyword. Ku kituna, anjeun teu kudu make rupa kecap konci dina hiji kaca tunggal salaku raksasa search engine bakal larangan situs anjeun hirupna. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen Google henteu bade ni'mat isina keyword dina biaya sagala na éta kaulinan bahaya. Ieu bisa jadi teu ngabalukarkeun anjeun mana, sarta anjeun bisnis bakal ancur.

Google jeung mesin pencari séjén daek ka strategi SEO hat hideung isina utamana keyword tur hoyong webmasters moal ngéléhkeun algoritma maranéhanana jeung téhnik bodo sapertos. Nyelapkeun kecap konci aman dina artikel anjeun, jeung dénsitas keyword kedah antara dua nepi ka lima persen. Gantina make kecap konci anu sarua kavling waktu, anjeun kedah nganggo duanana buntut pondok tur konci buntut panjang sarta frasa sapanjang artikel méré éta katingal langkung impressive sarta profésional. WordStream nawarkeun nasabah na kavling tulbar SEO nu mantuan Anjeun ngahasilkeun buntut pondok tur konci buntut panjang sarta variasi na tetep rékaman tina sabaraha kecap konci geus dipaké pikeun pencét tingkat kapadetan nu dipikahoyong. gagasan sejen nyaeta pikeun nerapkeun sinonim jeung mesin pencari moal blacklist ramatloka anjeun.

November 29, 2017
Semalt warns Ngeunaan bahaya keyword isina
Reply