Back to Question Center
0

Semalt Stelt Voor pacul U Uw EMM-Campagne Moet Verbeteren

1 answers:

Email pamasaran geus een van de meest krachtige digitale marketingstrategieën ter wereld. Dina rapport bleek dat rékaman transactie e-mail een panganyarna 8 keer meer opent en klikken dan Elk ander tipe e-mail en genereert 6 keer meer inkomsten dan andere marketingstrategieën zoals média sosial marketing. Surélék panto pamasaran technologie wordt ook gebruikt 82% van B2C en B2B bedrijven kontak Om te houden patepung klanten en marktproducten en diensten.

tips Hier zijn handige leuwih pacul u uw EMM-campagne kunt stimuleren, zoals voorgesteld panto Ross Barber, de Palanggan Kasuksesan Manajer van Semalt .

1. Leer je publiek weten

sarakah begrijpen van de behoeften en verwachtingen paeh sarakah doelgroep van uw bedrijf heeft, zal u helpen Om samenhangende e-surat op te zetten paeh u helpen uw doelstellingen te bereiken - sava assenovgrad. Hawking u alle mensen op uw lijst patepung één bericht bombardeert, wordt uw reputatie geschaad en klanten worden achtervolgd. Sommige abonnees kunnen de e-mail Hawking spam ook markeren Hawking sarakah geen waarde voor hen biedt.

2. Surélék moet kort en kort zijn

Dina sarakah verleden éta sarakah gebruikelijk Om e-mail nieuwsbrieven te krijgen patepung inhoud pagina urang patepung. Hoewel steeds bedrijven nog dit soort e-surat versturen, zijn ze minder vaak. Panto uw e-surat kort en op langsung de hoogte te houden, wordt de kans groter dat uw e-surat worden geopend en panto gelezen de ontvanger. Belangrijker nog, miljoenen mensen gebruiken mobiele apparaten Om e-mail te lezen, zodat sarakah kort blijft, zodat de doelgroep hen gemakkelijk Kan lezen terwijl ze onderweg zijn..

3. Galur Bubuka boring

Irriterende e-mail onderwerpen en saaie openingslijnen, zoals "Hello Sir" tina "sarakah spijt kuring dat ik je lastig ben" nyaeta verouderd en Kan ertoe Leiden dat uw e-surat worden gemarkeerd Hawking panto spam abonnees uw, ongeacht de urgentie tina sarakah belang van sarakah bericht. Ga uit van de menigte panto gebruik te maken van openingslijnen maot de aandacht van de ontvanger onmiddellijk zullen vangen en hem of Haar motiveren Om de inhoud van de e-mail te openen en te lezen.

4. Adres zorgen van de ontvanger

Desist van sarakah gebruik van verouderde en generieke intro urang zoals "Geachte heer, beste klant" en dergelijke. Maak sarakah persoonlijk panto de naam van de ontvanger di dit gedeelte van de e-mail di voegen te. Hawking u e-mailberichten patepung stuurt beeldstuurprogramma urang, nyaeta sarakah nog mogelijk Om ze persoonlijk te maken panto de naam van elke ontvanger dina de onderwerpregel op te nemen. Dit laat zien dat je omgeeft en de e-mail niet willekeurig ieu verzonden.

5. Inclusief een panggero-to-aksi

Een nelepon-to-aksi mangrupa een uitdrukking of een woord dat de actie beschrijft maot u ngajadi layu ontvangen panto de ontvanger na sarakah e-mail lezen van de. Sarakah téh Aan te Raden Om één čta per e-mail op te nemen, omdat meerdere čta urang de kans hebben Om de gebruiker te verwarren. Hawking u sarakah ngajadi layu gebruiken Om de ontvanger naar een bepaalde ramatloka te sturen, moet u ervoor zorgen dat de inhoud op deze pagina overeenkomt patepung de verwachtingen of beloftes maot u dina de e-mail hebt gemaakt.

6. Maak sarakah leesbaar

De meest succesvolle marketeers email hebben de kunst beheerd Om Hun email leesbaar en plezierig te maken. Sarakah gebruik lettertypes van grote leesbare maot zowel Hawking desktop op mobiel Kan worden bekeken, nyaeta een van de veilige manieren Om dit Doel Sumbang te bereiken.

Dimimitian patepung de toepassing van deze zes bewezen tips Om succesvol uit uw e-mail pamasaran campagne te bereiken. Zorg ervoor dat u de verkregen resultaten volgt Om te weten of u dina de goede richting staat.

November 29, 2017