Back to Question Center
0

Semalt: Sapuluh Trik Pikeun Ngaronjatkeun Ayana Online

1 answers:

Salah sahiji cara pikeun mastikeun kasuksésan bisnis téh boga ayana online saprak leuwih ti 85% tina neangan produk jeung jasa lumangsung online. Ivan Konovalov, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, presents Anjeun Daptar pariksa di handap pikeun ayana online suksés.

1. Personas

Nu kahiji, neuleuman persona target keur kampanye anjeun. Ieu ngandung harti yén anjeun kudu nempatkeun atribut manusa ka pamasaran digital pedaran atawa tujuan. Ieu bakal ngabantu ka grup nu persona béda ngagunakeun ciri sarupa kayaning motivators, titik nyeri, hayang, personalities, gol, atawa kabiasaan. Aranjeunna nyieun target pasar pangsaeutikna, sahingga sahingga pamasaran digital rada gampang, langkung mirah, sarta leuwih efisien.

2. Lalampahanna customer Mapping.

pemetaan lalampahan Palanggan dipaké ku marketers pikeun mantuan aranjeunna ngartos perusahaan tina sudut pandang konsumen urang jeung interaksi sakitu kalawan pausahaan. Kalawan pendekatan misalna hiji, éta gampang pikeun ngaidentipikasi naon kaperluan nasabah anu salila unggal interaksi, kumaha carana ngaronjatkeun aranjeunna, sarta lamun aya wae kedah pikeun ngaronjatkeun on pangiriman jasa.

3. Kandungan strategis

Geus imperatif yén sakabéh eusi ramatloka jadi kacida ngalakonan tur dikirimkeun dina fashion timely pikeun narik para nasabah. Marketers kudu Ngaiklan pamaké ngeunaan nyieun purchases produk maranéhna bisa jadi teu nyaho. Firstly, nyadiakeun aranjeunna kalawan sababaraha émbaran ngeunaan produk Anjeun atawa jasa jeung migunakeun kalender ka ngadistribusikaeun eusi konsistén.

4. Update Kandungan

Konsumén hoyong janten gumbira, sarta yén nyaéta ékol naha maranéhna bakal didatangan situs anjeun. Lamun eusi téh unggal waktos sami aranjeunna didatangan, maranéhna bakal bosen of ngadatangan nu ngakibatkeun turunna lalulintas nu teu hiji hal anu alus. apdet eusi kudu gumantung kana pangabutuh jeung kahoyong tina panongton udagan Anjeun. Tapi, pikeun tiap genep ka dua belas bulan, pastikeun pikeun ngamutahirkeun nu desain ramatloka pikeun mastikeun eta ngajaga up jeung tren ayeuna.

5. Pamaké Garapan

pangalaman pamaké utamana museurkeun kana cara jalma interaksi jeung produk digital A boga bisnis bisa boga situs nu Sigana pohara alus tapi teu nyaho kumaha carana beroperasi dinya Anjeunna atanapi manéhna teu nanaon keur anak Profitability. Kahiji sakabeh, nyieun hiji pangalaman pamaké hébat merlukeun pamahaman panongton. Analytics bisa méré informasi ngeunaan kaca paling dilongok, na kumaha pamaké napigasi ngaliwatan loka.

6. SEO

Geus ti pentingna hébat anu bisnis dina ieu rengking ogé ku search engine s saprak leuwih ti 80% tina shoppers modern ngagunakeun mesin pencari pikeun manggihan produk maranéhanana. SEO (Search Engine Optimasi) ngabantuan konsumén langsung kana bisnis amidst batur di industri. Hiji bisa make bayar-per-klik (PPC) téhnik, tapi hasil teangan organik tina SEO mangrupakeun 8,5 langkung kali éféktif.

7. Media sosial

integral tina média sosial kalayan pamasaran digital bisa mibanda kauntungan signifikan kayaning pangakuan brand, kasatiaan, ongkos konvérsi, jeung ngaronjatkeun kana wawasan customer. Sanajan kitu, teu ngan nyieun sagala akun heubeul. Pastikeun yén tulisan anu pondok sangkan aranjeunna langkung shareable, sarta boga konci pikeun ngaronjatkeun pisibilitas maranéhanana. Jieun pamakéan poto kualitas luhur ka showcase brand jeung rutin nguji leuwih anyar ningali nu leuwih konsumén ngabales paling. Eusi kapanggih dina infographics sareng video oge informatif jeung gampang ngartos. Tambih Deui, ngajadikeun eusi gede pikeun babagi.

8. Komunikasi sareng panongton

Loba jalma giliran platform sosial pikeun layanan palanggan. Paling pangabutuh ieu sarta patarosan mungkas nepi teu dipalire. Jieun hiji point of ngabales kana qur'an konsumen na eupan balik sarta ngantep éta nyaho keur Anjeun dengekeun. Akibatna, batur baris hoyong bagikeun pangalaman maranéhanana jeung produk atawa ladenan nu ditawarkeun. Salawasna hatur everybody anu babagi hiji pos dina loka atawa maranéhanana anu mairan kana pos pikeun nuluykeun obrolan.

9. Panyiaran Radio sarta Télévisi sosial

A kampanye média sosial suksés kudu boga hiji obyektif, make tulisan média sosial pikeun béta-test Iklan sosial nu mayar, pastikeun pikeun muterkeun nu Iklan unggal tilu nepi ka lima poé, sarta mastikeun yén éta mobile-dioptimalkeun.

10. Mobile Friendly

Leuwih ti 65% sadaya pamakéan média digital kajadian dina alat nu bagerak. Éta kituna imperatif candak pasar ieu pikeun nambahkeun nilai ka loka. Pastikeun situs anjeun boga desain responsif anu optimal pikeun sagala resolusi layar.

November 29, 2017
Semalt: Sapuluh Trik Pikeun Ngaronjatkeun Ayana Online
Reply