Back to Question Center
0

Semalt presents tipe utama Saringan Google Analytics

1 answers:

The saringan Google Analytics mangrupakeun hiji cara alus teuing pikeun ngaropéa sarta ngarobah data dina sagala pintonan halaman ngeunaan ramatloka anjeun. Éta bisa dipaké pikeun ngawengku sarta ngaluarkeun informasi, sarta nyieun parobahan sabenerna di kumaha data bakal kasampak kawas dina ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Leuwih ti éta, saringan mantuan kami transformasi informasi supados formulir atah na dirobah ka bentuk Blok sarta datang nepi ka ekspektasi tina pamaké. Hasilna, anjeun meunang nyatu Chances tumuwuh Anjeun bisnis di internet, sarta Google Analytics bisa nerapkeun saringan tina pandangan salah-kaca nepi ka sejen supaya laju mumbul situs anjeun bakal turun ka extent hébat. Sakali data pinuh olahan, anjeun tiasa ningali hasil ahir dina laporan UI sahiji akun Google Analytics Anjeun.

Ivan Konovalov, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, ngajelaskeun handap jenis utama saringan Google Analytics:

Spambot Filter

The kategori kahiji nyaeta spambot filter. Ieu téh mangrupa tipe paling hebat jeung luar biasa, sarta éta gampang pikeun pariksa dina kaca Témbongkeun Setélan. Keur kitu, Anjeun kudu didatangan di bagian admin na néangan pilihan Bot Filter. Klik pilihan nu na nyieun saringan pikeun sakabéh alamat IP curiga. Pastikeun anjeun meunang leupas tina spiders na bot ngagunakeun pilihan ieu jeung pariksa kotak Aktipkeun sateuacan nutup jandela. The saringan spambot mantuan anjeun meunang leupas tina bot na spiders tur mastikeun kualitas lalulintas ramatloka anjeun .

ngaluarkeun IPS internal

pilihan sejen nyaeta nu kedah ngaluarkeun IPS internal sarta sakabeh jalma alamat IP anu kasampak curiga ka anjeun Éta bisa dilakukeun tina akun Google Analytics Anjeun Buka rekening tur buka Témbongkeun Setélan.. pilihan. di dieu anjeun bakal ningali jieun pilihan Filter nu kudu klik pikeun nyieun mamah anyar pikeun situs anjeun.

Nu kahiji, maneh kudu mutuskeun lamun Anjeun keur pilari ngawangun saringan anyar atanapi hoyong nerapkeun saringan saméméhna mun situs anjeun. Sakali geus mutuskeun dinya, pilihan satuluyna nya éta boga angka cukup mamah jeung nerapkeun eta saloba kaca-gancang. Klik Pilih pilihan sakali anjeun geus nyieun mamah jeung éta ayeuna waktu nerapkeun eta situs anjeun. Samentara éta, hal anu penting pikeun nyaho éta selisih saringan siap pake na saringan custom. Pikeun betah anjeun, urang hoyong ngabejaan yen saringan prasetél mangrupakeun jenis husus tina témplat nu bisa Anjeun pake pikeun nyieun mamah otomatis. Di sisi séjén, anu saringan custom ngidinan Anjeun pikeun ngaluyukeun jeung ngarobah setelan tina saringan Anjeun sateuacan aranjeunna neangan diaktipkeun.

gaya unggal URL kana aksara leutik

Ieu mangrupa hambalan penting jeung teu matak dipaliré di ongkos nanaon. Anjeun kudu maksakeun ka URL ti uppercase kana aksara leutik tur ngaluyukeun setelan maranéhanana salaku per aturan jeung peraturan ngeunaan Google Analytics. Upami Anjeun gaduh nyatu kaca sareng URL béda, anjeun kudu ngarobah éta pikeun lowercases pas mungkin. Ulah ngantep éta némbongkeun up di search engine Hasilna dugi atanapi iwal mun geus lowercased aranjeunna.

Pikiran Final

Sakali geus disaluyukeun setélan luhur tur dilarapkeun dina saringan sasuai, kualitas lalulintas ramatloka anjeun bakal ngamimitian ngaronjatkeun. The saringan kudu dilaksanakeun mun situs hijina keur katandangan alamat IP curiga atanapi anonim. Upami teu kitu, aya teu kudu ngaktipkeun saringan ieu.

November 29, 2017
Semalt presents tipe utama Saringan Google Analytics
Reply