Back to Question Center
0

Semalt: panganyarna Panyiaran Simpen Jutaan kahirupan

1 answers:

Ross Barber, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, bade babagi hiji carita Heboh kumaha UNICEF mantuan nonoman ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni platform SMS ngaranna U-Laporan.

Jalma sering nganggap UNICEF janten jawab kaperluan barudak saprak organisasi ieu geus disimpen dina nonoman countless. Husus, terus ngabuktikeun sorangan dina respon rusuh maranéhna pikeun Hurricane Irma. Marengan U-Laporan, hiji platform SMS kalawan optimasi gambar, aranjeunna dikirimkeun parentah informasi jeung kaamanan éfisién pikeun mungkin korban. Sanajan éta saukur carita basajan, sarta éta rada alus pisan.

Request for Geura Aksi

Dina mangsa September 2, UNICEF Amérika Latin jeung kantor Karibia anu ngajaga di kabaran ku para ahli ti UNICEF urang Global Juara Center. Alesan keur ieu pikeun ngjalankeun U-Laporan di Karibia jeung ngamajukeun eta via Facebook, salaku réaksi ka update tina lintasan Hurricane Irma urang.

A Method merenah tina Komunikasi

The platform komunikasi anyar, ngaranna U-Laporan, employs hiji téhnologi SMS atanapi texting nu hadir kalawan optimasi gambar, keur koleksi merenah tur nyebarna informasi krusial, nyimpen-hirup pikeun para nonoman. Saterusna, aplikasi éta tindakan salaku mean keur aranjeunna sora kaluar troubles tur nyuhunkeun tulung maranéhanana. Ku kituna, U-Laporan sabenerna diitung salaku inovasi revolusioner pikeun karaharjaan rahayat..

Baheula, U-Laporan ieu dipaké keur mencegah penularan tina virus Ebola bisa nepi ka tiwasna di Liberia deui dina 2014. Sareng aplikasi, UNICEF jeung institusi Sekutu bisa ngirim kaluar jajal pikeun ngaidentipikasi isu yen pangalaman urang jeung babagi jeung aranjeunna wae sadia informasi nyimpen-hirup jeung paréntah.

dampal suku Sumber tina Émbaran

Di antara 10,5 juta barudak hirup di nagara anu rék nyanghareupan Hurricane Irma, ngeunaan satengah sahijina nyatakeun yén U-Laporan éta dampal suku sumber inpormasi jeung kaamanan nasihat aya. Bari badai pas, UNICEF terus ngagunakeun platform anu ngumpulkeun informasi ngeunaan lokasi nonoman merlukeun pitulung. Sanggeus éta, UNICEF bisa ngamimitian employing réspon catered kana pangabutuh anu dimaksud.

Supplies asup ti kopenhagen

Dina respon kana malarat, UNICEF urang Divisi Supplies lokasina di kopenhagen dimimitian meta. Kalawan gudang panglegana sipatna sanggup nyadiakeun bantuan kamanusaan jeung korban. suplai Ayeuna, maranéhna geus dimimitian paking na loading kana planes.

Hope Badé Kungsi maot Out

Jeung platform SMS maranéhanana, U-Laporan, UNICEF junun ngabales gancang ka musibah upcoming, bari granting nonoman nilai mean komunikasi jeung sumber informasi. Hatur nuhun kana U-Laporan, kalawan téhnologi texting sarta optimasi gambar, parentah kaamanan gancang nyebarkeun diantara sapuluh satengah jutaan nonoman anu éta rék nyanghareupan Hurricane nu, nyimpen nyawa countless. Ayeuna, UNICEF ngirimkeun suplai kadaharan sarta barang relief sejenna ka korban. Gemblengna, harepan moal maot kaluar salami urang tetep proaktif dina nulungan batur.

November 29, 2017
Semalt: panganyarna Panyiaran Simpen Jutaan kahirupan
Reply