Back to Question Center
0

Semalt: Mimitian Nyoplokkeun rujukan Spam Ti Google Analytics Katuhu Kiwari

1 answers:

A loba jalma manggihan referrals aneh popping nepi di maranéhanana ngalaporkeun Google Analytics. Dupi anjeun gaduh masalah sami? mamang teu, ton kunjungan ka ramatloka anjeun anu palsu sakumaha lantaran eta jelema anu pernah disebut situs anjeun ku marketers nanaon.

Lamun teu ngarti kumaha Google Analytics jalan, anjeun bisa meunang bingung ngeunaan informasi jeung laporan Anjeun nampa saban poé. Google Analytics organizes lalulintas anjeun sarta meulah kana kategori béda, dumasar kana alamat IP jeung sumber. Sababaraha pausahaan spamming deconstruct file Google Analytics anjeun sarta némbongkeun hasil palsu. Aranjeunna ngajalankeun lalulintas non-asli mun ramatloka anjeun ngaliwatan sababaraha sumber.

Jack Gedang, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , ngécéskeun didieu kumaha cicing aman ti rujukan spam dina Google Analytics.

Nyoplokkeun rujukan spam ti Google Analytics

Pausahaan spamming bodo meunang kodeu UA ti JavaScript sahiji akun Google Analytics Anjeun. Tuluy maranehna ngalebetkeun kode ieu kana server, sok jadi ngirim Anjeun kunjungan nyata. laporan anjeun, sakumaha hasilna, mimitian némbongkeun kunjungan sabenerna nu teu sabenerna asli.

Ieu jahat sakumaha aranjeunna geus pernah disebut situs anjeun pikeun saha jeung kunjungan anjeun nampi henteu sah. Kalayan kecap séjén, bisa disebutkeun yen nu moal meunang naon ngawujud tur moal bisa ngajual produk anjeun sarta jasa alatan ieu kunjungan palsu. Jujur diomongkeun, anjeun kudu ngaleupaskeun spam rujukan ti Google Analytics Anjeun ngalaporkeun méméh search engine s larangan sarta ngahukum ramatloka anjeun.

Google geus diwanohkeun sababaraha tips, strategi, jeung taktik tetep situs web simpen. Anjeun saukur tiasa meungpeuk jeung spam rujukan jeung alamat IP curiga ku nyieun saringan. Kusabab anjeun teu narima kadatangan asli, spammers anu dipikaresep hack situs anjeun sarta bencana kalawan ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Numutkeun estimasi, leuwih 12 persen jaba keur penalized unggal taun kusabab masalah ieu.

Nyieun bagéan di Google Analytics nu bisa meungpeuk rujukan spam

Anjeun tiasa nyieun bagéan dina akun Google Analytics ku muka éta Témbongkeun bagian anu ngawengku laporan Anjeun meureun hoyong pake. Di dieu Anjeun kudu buka Laporan tab tur muka laporan nu Anjeun hoyong edit atawa ngarobah. Maksudna tempat anjeun kudu nyieun bagéan ku ngaklik pilihan Jieun ruas. Anjeun teu kudu poho ngaran sakabéh bagéan ulah sagala kabingungan kapayunna. Sakali bagéan anu hasil dijieun, lengkah saterusna nyaeta nyimpen parobahanana. Anjeun teu kedah tutup jandela teh méméh nyimpen sakabéh eta parobahan.

Pikiran Final

Ieu mungkin keur urang ngarasakeun ton kunjungan unggal poe. Tapi lamun geus hired hiji SEO atawa parusahaan spamming, aya Chances nu sipatna tricking anjeun dina hiji cara atawa lianna. Éta bisa ngalebetkeun plugins palsu sarta Aksara mun server Anjeun kitu oge sareng WordPress. Ngagunakeun layanan maranéhanana nyaéta picilakaeun alatan anjeun bisnis bisa neangan penalized di internet.

Lamun hayang ngahontal kasuksésan online, Anjeun pernah kedah repot ngagunakeun jasa maranéhanana. Salawasna inget yen aranjeunna teu mere Anjeun kunjungan nyata tapi spam rujukan. The kunjungan sabenerna bakal meser sababaraha produk anjeun, jeung Aksara aranjeunna ngalebetkeun di akun Google Analytics Anjeun bisa neangan situs anjeun ngalarang for hirupna hiji.

November 29, 2017
Semalt: Mimitian Nyoplokkeun rujukan Spam Ti Google Analytics Katuhu Kiwari
Reply