Back to Question Center
0

Semalt: Lian Traffic internal Ti selenium WebDriver Dina Google Analytics

1 answers:

Sakali di bari, situs hiji merlukeun nguji nangtukeun kadar optimasi. Selenium WebDriver na Watir aya diantara parabot nguji UI otomatis dipaké. Pamekar kedah, kituna, ngadamel point of putting kana tinimbangan yén ku ngakses loka, maranéhanana ogé bakal cacah lalulintas saperti internal. Éta prudent maranehna ngaluarkeun lalulintas sapertos ti Google Analytics pikeun nyegah laporan skewed - comprar vps para mu online booking.

Julia Vaishnava, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , nyebutkeun yén éta relatif gampang pikeun ngaleungitkeun lalulintas ti selenium lamun eta dilumangsungkeun di lingkungan nguji. Hiji tiasa make ga tokens tina produksi pikeun misahkeun data analytics. Metodeu sejenna nyaeta ulah nambahkeun extension ga ka server nguji.

Sanajan kitu, lamun pamekar ngagunakeun selenium ngalawan produksi, aya sababaraha cara ngaliwatan nu salah bisa ngaluarkeun lalulintas dihasilkeun ku Google Analytics. Sababaraha merlukeun kaasup lalulintas husus, sedengkeun nu sejenna merlukeun update lengkep kodeu test selenium.

Leyuran Umum

1. Ngaluarkeun IP / ISP. pamekar The bisa nyieun hiji filter custom pikeun alamat tinangtu IP atawa rentang sahijina, atawa ISP pikeun nyegah ngarekam lalulintas internal. Léngkah nuturkeun téh:

    Pilih Admin, arahkeun ka Saringan tur pilih Tambahkeun Filter. Milih Jieun Filter Anyar tur pilih fitur custom. Tingali pikeun ngaluarkeun tombol tur pilih eta.

    Pilih IP Alamat tina widang filter jeung alamat IP tina pola filter.

metoda ogé bisa nyaring kaluar lalulintas anu teu dihasilkeun ku selenium ogé..Lamun baé ngalakonan éta tés ngagunakeun sistem CI disebarkeun IP dinamis atawa, ngajaga sakabéh éta di Google Analytics mungkin giliran jadi teuing tedious keur maranehna.

2. Edit sarwa payil. Hiji teu kudu ngarobah setelan dina Google Analytics. Éta ngan saukur bisa nyegah lalulintas ti ngahontal server. Ieu ngandung harti yén maranéhna kudu ngédit file host urang dina mesin dipaké pikeun ngajalankeun tés. Eta ngalibatkeun cara nambahan atawa ngurangan idin pikeun lingkungan nguji. Eta blok sadaya lalulintas ti loka, anu henteu hiji hal ideal keur ngalakukeun pikeun situs a.

Leyuran spésifik

selenium

1. Nonaktipkeun JavaScript. kode tracking The dipaké dina Google Analytics mangrupakeun JavaScript, sarta leyuran lumrah bakal mareuman eta supados ga teu ngarekam lalulintas di. Sanajan kitu, jaba modern ngandelkeun JavaScript, nu ngajadikeun jawaban henteu meujeuhna iwal situs tina fokus henteu make eta pisan. Kusabab selenium gumantung ka JavaScript, nganonaktipkeun fitur nu bisa ngakibatkeun hasil test aneh.

2. Atur Adat pamaké Ajen. The Wrap Loka di Google Analytics ngamungkinkeun pikeun nyieun hiji lamun pernyataan malire lalulintas ti sababaraha pamaké maké selenium. Eta sahingga boga fungsi minangka solusi masuk akal séjén pikeun nungkulan lalulintas internal tina tés selenium.

3. Milih-kaluar plugins. Google boga plugins resmi nu masihan nu boga situs hiji pilihan pikeun milih-kaluar tina Google Analytics. Mun salah installs plugin, teras Google henteu ngumpulkeun atawa ngagunakeun informasi wae ti loka éta. Selenium teu ngamimitian tanpa custom nambahkeun-ons dipasang, nu hartina salah sahiji kudu nambahan aranjeunna sacara manual.

4. Pamakéan nandakeun proxy. BrowserMob mangrupakeun proxy dipaké ku pamekar sakumaha eta boga pilihan pikeun blacklist. Datang dina gunana lamun blocking data dikirim ka Google Analytics.

November 29, 2017