Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk Referrer Spam - Tips compelling Pikeun Inget

1 answers:

ngajalankeun blog atawa hiji ramatloka e-commerce mangrupa enriching sarta pangalaman rewarding nu nawarkeun kavling kemungkinan tumuwuh dina usaha jeung ka nyieun kasempetan. Sanajan kitu, sababaraha idiots coba ngancurkeun pausahaan online tur nyieun halangan for everyone tanpa alesan husus. Éta rék becus leuwih ti nyieun martabak a, sarta spammers referrer mangrupakeun salah sahijina. Ieu aman ngomong yén spammers referrer jeung hacker nu seniman corétan di internet anu salawasna neangan ninggalkeun markings buta huruf online.

Lamun nguji akun Google Analytics tur tingal paningkatan dina referrers ti jaba kanyahoan, aya Chances yen ramatloka anjeun geus sasaran, jeung anjeun kudu mawa ukuran pas mungkin. Situs web nu ngirim spam rujukan anu hulfingtonpost.com, priceg.com cenoval.ru, sarta bestwebsitesawards.com. Ieu bisa disada ganjil, tapi lolobana webmasters na blogger teu boga hiji gagasan anu situs maranéhanana anu narima pintonan palsu, kalobaannana asalna ti situs urang ngan disebutkeun di luhur.

Kabeneran, Max Bell, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nyadiakeun dieu sababaraha cara pikeun meungpeuk situs maranéhanana jeung ngeureunkeun lalulintas maranéhanana ti disturbing usaha anjeun dina internet.

Pigunakeun file .htaccess pikeun merangan referrer spam

Lamun situs anjeun hosted via webserver Apache, anjeun bakal kudu update..file htaccess. Cara pangalusna nyaéta pikeun meungpeuk file .htaccess ngaluarkeun spammers na bot goréng. Anjeun oge bisa alihan aranjeunna ka Apache nu bisa jadi gampang pikeun aranjeunna pikeun nebak.

Saringan Google Analytics

Dina paling kaayaan, anu spammers na bot maranéhna moal didatangan ramatloka anjeun. Dina kaayaan kitu, anjeun kudu meungpeuk bot ieu sarta meunangkeun eta jaba sorangan ku inserting nu Konci husus dina akun Google Analytics. Anjeun oge bisa nyieun saringan dina profil Google Analytics anjeun, sarta eta bakal nulungan urang ngaronjatkeun kualitas lalulintas Anjeun. Untungna, Google Analytics nawarkeun kavling Utiliti pikeun ngaleungitkeun spammers tina data analytics sarta laporan. Hijina downside sahiji prosedur téh nya éta moal dilarapkeun ka sadaya situs web sakaligus.

manual Konpigurasikeun Bot Disaring

Anjeun sacara manual bisa ngonpigurasikeun nyaring bot. Pikeun ieu, anjeun kudu indit ka akun Google Analytics anjeun tur jieun nu Filter Anyar. Pilih pilihan Adat tur selapkeun kode husus dina éta.

blocking Referrer spam IP Alamat

Anjeun tiasa sacara gampil meungpeuk nu alamat IP referrer spam. Kuring resep jurus blocking patalimarga datang ti IPS anonim. Anjeun kudu mastikeun yén akses spammers geus rek nepi ka ramatloka anjeun ngaliwatan prakték ieu.

IP Google Analytics Daptar Pangaluaran

Lengkah saterusna nyaeta pikeun mastikeun yén anjeun geus disimpen daptar pangaluaran Google Analytics IP. Kadé inget yen anjeun teu bisa ngarasakeun hasilna pangalusna dugi ka teu kaasup daptar ieu. Google Analytics nawarkeun angka nu gede ngarupakeun pilihan ngaluarkeun daftar jeung meungpeuk nu alamat IP. Anjeun tiasa sacara gampil milih tur masang plugin dina ramatloka anjeun, mastikeun kasalametan tur panangtayungan nu lengkep na.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha pikeun meungpeuk Referrer Spam - Tips compelling Pikeun Inget
Reply