Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha & Naha pikeun meungpeuk Spam Basa Dina Google Analytics Jeung WordPress

1 answers:

Ieu pisan irritating pikeun pamaké WordPress sarta Google pikeun meunangkeun lalulintas spam sarta pintonan palsu dina kaca web maranéhanana. Butuh pisan waktu keur nyieun sarta ngaktipkeun saringan, sarta paling jalma ulah malah teu terang kumaha carana meungpeuk sumber lalulintas nu teu dihoyongkeun dina internet. Loba di antarana anu habitual tina kaayaan rujukan spam, sabab mangrupa salah sahiji golongan hal anu geus plagued situs urang keur bulan.

Sanajan kitu, dina sababaraha minggu ka tukang, sababaraha téhnik anyar jeung strategi geus diwanohkeun meunang leupas tina spam dina internet. Ivan Konovalov, ahli ngarah tina Semalt , geus dibahas aranjeunna dina artikel ieu. Sateuacan urang ngamimitian, hayu urang ngobrol saeutik ngeunaan spam basa.

Perkenalan kana Basa Spam

rujukan spam hartina ruining reputasi anjeun sarta ranking situs anjeun dina search engine hasilna. spam Basa, di sisi sejen, nyaeta teknik dipaké ku spammers keur promosi jaba sorangan jeung propil média sosial. Sababaraha conto spam basa anu reddit, lifehack, motherboard, sarta thenextweb. The spammers meunang situs maranéhanana didaptarkeun dina platform ieu sarta ngirim pintonan palsu ka situs anjeun dina jumlah badag. Aranjeunna Tujuan ngancurkeun ranking situs anjeun sarta meunang sorangan jajaran alus di internet.

Blok Basa Spam

Salah sahiji alesan utama pikeun blocking spam basa éta kieu bisa ngancurkeun ranking situs anjeun dina hasil search engine..Sanajan geus rengse hat bodas SEO sarta méakkeun loba wayah di nulis artikel anjeun, nu spam basa bisa trik Anjeun tur ngancurkeun sagalana dina jangka waktu nu moal. Ieu bisa jadi mungkin keur saha pikeun nyaring éta dina Google Analytics, sarta éta naha anjeun kedah meunang leupas tina éta atawa meungpeuk aranjeunna sacara manual.

blocking spam basa dina Google Analytics

Aya sababaraha pilihan pikeun nginget upami anjeun hoyong pikeun meungpeuk spam basa dina Google Analytics jeung WordPress. Cara panggampangna tur pangmerenahna pikeun masang plugin WordPress. Alternatipna, Anjeun bisa coba di handap:

# 1. Jieun saringan pikeun meungpeuk spam basa

Pilihan kahiji nya éta ngawangun saringan pikeun blocking spam basa dina Google Analytics. Anjeun tiasa nyieun nyatu saringan dumasar sasuai ka nu Anjeun tur bisa ngaluarkeun jeung ngaropéa data. Anjeun tiasa meungpeuk nu alamat IP curiga pikeun mastikeun kasalametan situs anjeun dina internet. Cara séjén nya éta nyieun directories, subdirectories, sarta sumber lalulintas whitelist, sarta meungpeuk sakabéh sumber kanyahoan.

# 2. Paké bagéan canggih

Anjeun tiasa sacara gampil meungpeuk nu spam basa kalayan bantuan bagéan maju. Ieu cara sejen endah meunang leupas tina spam dina Google Analytics, tapi pilihan ieu jalan ukur mun anjeun gaduh sababaraha data sajarah ngurus. Ieu mangrupakeun pilihan aman ti nyieun mamah jeung mantuan ngarobah data di Google Analytics Anjeun. Anjeun ngan kudu nganonaktipkeun sagalana jeung sakabeh sumber informasi nu teu boga kapercayaan on. Sanajan kitu, lamun geus ngagunakeun saringan misah pikeun alamat IP béda, Anjeun kudu nyieun bagéan pikeun sakabéh éta di bagian Admin tina Google Analytics Anjeun.

# 3. Paké béréndélan pihak-katilu

blocking ka spam basa kalawan béréndélan pihak-katilu nyaéta dimungkinkeun. Anu bisa jadi waktu-consuming, tapi hasilna nu salawasna hébat. Anjeun peryogi pikeun ngapdet saringan anjeun sarta bagéan dina rutin pikeun mastikeun yén anjeun nampi data paling akurat dina internet.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha & Naha pikeun meungpeuk Spam Basa Dina Google Analytics Jeung WordPress
Reply