Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Ka Cabut rujukan Spam? Tips gampang

1 answers:

lalulintas Spam rujukan geus jadi patepungan sapopoé pikeun pamaké internét paling. Nyandak leupas tina jenis ieu lalulintas penting pisan pikeun unggal boga ramatloka atawa operator agénsi SEO. Alat Google Analytics boga sababaraha cara nyoplokkeun referrer spam ti laporan referrals ga Anjeun. lalulintas Spam éta hiji konsep heubeul tina hat hideung search engine téhnik. Individu bakal make metoda ieu ngabohong ka klien maranéhanana dina nyieun situs web maranéhanana pangkat gancang. Leuwih ti éta, éta bisa ngahasilkeun tayangan iklan palsu, ngabalukarkeun karugian masif on klien unsuspecting maranéhanana. Ngarti rujukan spam penting pisan pikeun dulur lakukeun e-commerce.

Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , elaborates didieu dina sababaraha isu praktis dina hal ieu.

lalulintas rujukan Pamahaman

lalulintas Referrer teh datang anu klik tumbu ka situs anjeun ti situs web lianna. Nalika jaba ieu numbu ka loka anjeun, aya hiji domain beungkeut langsung, nu bisa diterangkeun ka aliran ajeg datang. Contona, hiji bisa klik tumbu ka ramatloka anjeun ti domain kawas Website National Geographic urang. info domain anjeun bakal jadi dina loka Nat Geo sabab geus jadi wasit Nat Geo.

Naon rujukan spam

rujukan spam nyaeta lalulintas nu datang ti domain nu bisa atawa teu linking ka ramatloka anjeun. Sababaraha taktik mungkin ngalibetkeun kunjungan nyata sah ti urang nu sabenerna. Dina instansi sejen, referrer spam nyoba trik kode tracking ga anjeun kana ngarekam datangna kaca nu palsu..Dina duanana kasus, ga Anjeun diitung kunjungan kaca nu bisa atawa henteu merta jadi reflecting salaku bagian nu datang anjeun. Dina loba instansi, referrer spam bisa lumangsung sakumaha referrals jurig atawa malah Mapay referrals:

  • referrals Mapay: Éta téh utamana bot. Lalulintas nu asalna ti bot lamun ogé henteu legit. Éta datang ka ramatloka Anjeun salami sesi lalulintas sah.
  • referrals Pocong: ieu ulah didatangan ramatloka anjeun. Sanajan kitu, aranjeunna ngatur kana trik Anjeun Google Analytics kana ngadaptar datangna palsu.

Nyoplokkeun referrer spam

Unggal webmaster perlu parabot penting pikeun nungkulan lalulintas anu teu datang ti klien nyata. Contona, sababaraha parabot nu webmasters nganggo nedunan jasa backlinking bisa nulungan jalma miceun referrer spam. Contona, Anjeun bisa ngaktipkeun ditambahan ieu dina tab Setélan admin.

Dina tab admin, anjeun tiasa tiasa ngaktipkeun layanan nyaring bot. Aya data spam ogé spiders nu condong ngorondang ramatloka pikeun sagala rupa alesan. Nyieun mamah bot custom bisa mantuan tetep tandang sababaraha sumber lalulintas ieu nu bisa jadi legitimately sah. Sababaraha domain kawas Semalt boga sajarah dipikawanoh tina miceun panarajang spam.

Ieu penting pisan ngagunakeun hiji panyadia email nu panyadia email aman tiasa nyaring sababaraha lalulintas rujukan tina situs web. Éta bisa nyieun sakabéh aman sési browsing ogé mayungan klien anjeun ti mungkin serangan spam.

Kacindekan

Referrer spam masalah badag nyanghareup a mayoritas pamaké internet. Sababaraha instansi SEO hat hideung condong employ taktik spam rujukan nyadiakeun hasil rusuh maranéhanana. lalulintas ieu teu boga dadasar pikeun applicability na. Anjeun tiasa nyanghareupan sababaraha hukuman mun anjeun nyoba pangkat maké lalulintas spam. guideline Ieu bisa mantuan Anjeun ulah lalulintas rujukan.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Ka Cabut rujukan Spam? Tips gampang
Reply