Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha Dupi Google Apal Nalika (Jeung Kunaon) Pikeun Ngeureunkeun Crawling Website anjeun?

1 answers:

spiders Google anu sakumaha penting salaku kampanye SEO sorangan nalika pamasaran ramatloka a. Aranjeunna dicandak jaba jeung eusi indéks ti kaca eta bisa manggihan. Ogé ngalakukeun ulang indexing dina kaca diropéa dina loka. Hancana saterusna rutin, dumasar kana sababaraha faktor. Aranjeunna kaasup tapi teu diwatesan ka, PageRank, Crawling konstrain, sarta Tumbu kapanggih dina kaca. Jumlah kali spiders Google ngorondang situs a bakal gumantung kana salah sahiji atawa leuwih tina faktor ieu.

A ramatloka kedah gampang navigable ku datang ogé spiders ngorondang Google. Ieu téh mangrupa alesan naha gaduh ramatloka ramah-ngorondang mangrupa kaunggulan ditambahkeun kana kampanye SEO salah urang. Upami teu kitu, Google bakal bisa mangtaun aksés ka eusi, akibatna ngurangan ranking situs urang dina mesin pilarian kaca ranking.

Ross Barber, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , ngahartikeun yén dua sahiji faktor indexing pangpentingna nu Google gumantung ka pangaruh kaputusan -na pikeun boh slow atawa eureun Crawling situs anjeun anu waktos nyambung jeung HTTP kode status. Batur kaasup paréntah disavow, "no-nuturkeun" tag, sarta robots.txt.

Connect Wayah sareng HTTP Status Kodeu

Faktor waktos Sambungkeun relates to jumlah waktu yén ngorondang bot Google nyokot keur ngahontal situs server na web kaca. Speed ​​ieu greatly hargana ku Google saprak éta kacida indicative tina pangalaman pamaké alus. Mun Kalurahan henteu ngagancangkeun-dioptimalkeun, loka lajeng bakal pangkat kirang. spiders Google bakal nyieun usaha pikeun ngahontal website, sarta lamun dina waktu dibawa ka nyieun sambungan anu geus lila, maranéhna balik dipareuman jeung dicandak éta kirang remen. Saterusna, lamun Google ngadorong kana indéks dina ramatloka jeung speed ayeuna, mangka bisa ngeureunkeun pangalaman pamaké sakumaha eta bisa nyata ngalambatkeun turun server na.

Faktor indexing kadua nya éta Konci status HTTP nu tingal kumaha ogé server responds ka pamundut ka ngorondang loka. Lamun Konci status anu dina rentang 5xx, teras Google nyokot eta kana diri pikeun ngeureunkeun atawa reureuh laju nu aranjeunna ngorondang situs ayeuna. Nanaon dina rentang 5xx mangrupa indikator isu mungkin kalawan server jeung nu ngarespon kana pamundut nu bisa jadi masalah. Alatan résiko ngabalukarkeun masalah tambahan, Google bot bakal lengkah kumisan jeung ngalaksanakeun indexing nalika server is langkung reachable.

Lamun henteu Google ngahanca Crawling Loka éta?

Google percaya nyadiakeun pamaké jeung pangalaman pangalusna sarta baris pangkat situs nu ngaoptimalkeun elemen SEO maranéhanana nuju tujuan ieu tinggi. Sanajan kitu, lamun website ayeuna némbongkeun masalah didadarkeun di luhur, bakal marentah na Googlebot nyobian Crawling eta dina waktu engké. Lamun masalah persist, boga bakal leungit dina kasempetan gede pikeun mibanda Google ngaliwat eusina tur napelkeun hiji pangkat well-deserved dina hasil teangan. Salian masalah ieu, sagala tanda spam kudu situs diblokir ti kantos muncul dina hasil teangan.

Kawas sakabeh algoritma sejen anu ngagunakeun Google, spiders na oge otomatis. Éta anu dimekarkeun pikeun manggihan, ngorondang, sarta kandungan indéks dumasar kana parameter tangtu. Mun situs nu teu akur jeung amalan pangalusna tangtu, indexing moal kajadian. Aya sababaraha faktor sejen aub, tapi sok inget mun nengetan deukeut jeung waktu na HTTP Konci status Sambungkeun loka Anjeun.

November 29, 2017
Semalt: Kumaha Dupi Google Apal Nalika (Jeung Kunaon) Pikeun Ngeureunkeun Crawling Website anjeun?
Reply