Back to Question Center
0

Semalt: Dupi Urang cecekelan Google Analytics Referrer Spam?

1 answers:

Kalolobaan anyar, loba jelema nu kapanggih bisa nyawalakeun métode pikeun meungpeuk nu spam rujukan tur yén channel attribution nyaeta ngeunaan pentingna hébat. Di dieu, Andrew Dyhan, ahli luhur ti Semalt , geus dibagikeun sababaraha metodeu pikeun ngaluarkeun referrer spam ti Google Analytics. Tapi mimitina sadaya, hayu urang nyaho saeutik ngeunaan eta.

Perkenalan Google Analytics referrer spam

Google Analytics referrer spam nyaeta wangun Hacking anu digunakeun pikeun ngirim data palsu ka akun analytics Anjeun. A protokol husus anu dipaké dina hal ieu, ngaranna jadi ukur Protocol, nu ngumpulkeun informasi ngeunaan ramatloka anjeun sarta Karuksakan laporan Google Analytics ku tricking eta dina hiji cara atawa lianna. Eta ngirimkeun lalulintas palsu ka ramatloka anjeun, némbongkeun hits di Google Analytics. Pikeun tujuan ieu, kan hacker nganggo Gajah Mungkur tracking husus ka pamilik ramatloka bubu ogé ahli Google.

Naha anjeun narima lalulintas atawa asli palsu hits, aranjeunna salawasna ditémbongkeun nepi di laporan ramatloka rujukan. Lamun Anjeun hoyong pariksa deui, anjeun kudu indit ka bagian akusisi ti akun Google Analytics Anjeun tur tingal pilihan rujukan mana daptar spam bisa kapanggih. The spammers saukur ngahasilkeun Gajah Mungkur sipat UA na kirimkeun lalulintas jahat ka situs web dina rupa-rupa cara.

Kumaha pikeun merangan Google Analytics referrer spam?

Keur beginners, nasihat urang téh keur buka Setélan maranéhanana dina panel admin. Di dieu Anjeun kudu pariksa pilihan Bot Disaring tur klik ngaluarkeun Sadaya hits..Ieu ahirna bakal ngaluarkeun hits nu geus dihasilkeun ku spiders na bot. Sajauh, éta praktek pangalusna pikeun merangan Google Analytics referrer spam. masalah bisa dibenerkeun dina sababaraha cara sejen teuing, tapi ieu téh praktek pangalusna sangkan jauh.

Naon ngeunaan saringan?

Saringan anu dijieun ngaluarkeun rujukan spam ti ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Lamun hayang nyieun saringan, Anjeun kedah buka pilihan Saringan tur jieun aranjeunna dina jumlah signifikan. Anjeun oge bisa nambahkeun geus diwangun saringan dieu tur pilih pilihan Adat meunang aranjeunna diaktipkeun. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawengku atawa ngaluarkeun hiji filter dumasar kana sarat Anjeun. Mun anjeun nanganan sababaraha referrers, Anjeun kudu nyieun angka nu gede ngarupakeun saringan ngajaga ramatloka anjeun ti malware, spam, sarta hacker.

Dupi urang ngajadikeun otomatis saringan?

Kabeneran, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngajadikeun otomatis saringan. Referrer spam pameungpeuk nyadiakeun pamaké ku rentang lega pilihan. Anjeun saukur tiasa nyambungkeun ka akun Google Analytics. Sakali anjeun tos disambungkeun deui, lengkah saterusna nyaeta ngajaga situs anjeun ti referrer spam sarta saringan ad ka akun Google Analytics.

Naon konci pendataan?

kenop kempelan Data anu digunakeun pikeun ngumpulkeun data ti Google Analytics Anjeun akun kalawan betah. Dina taktik ieu, anjeun kudu ngabejaan Google sandi éta tina sipat analytics anjeun unggal waktu sababaraha urang didatangan ramatloka anjeun. Dumasar informasi, akun anjeun bakal diropéa, sarta anjeun tiasa gaduh hiji gagasan naha lalulintas kasebut sah atanapi henteu.

Kacindekan

Di dieu urang geus katutup sababaraha metodologi anjeun tiasa nganggo mun nyieun mamah di akun Google Analytics Anjeun. Nyandak leupas tina referrer spam kalawan téhnik ieu téh mungkin. Sanajan kitu, aya metoda nu ensures hasil cent persen.

November 29, 2017
Semalt: Dupi Urang cecekelan Google Analytics Referrer Spam?
Reply