Back to Question Center
0

Semalt Deskundige: 8 SEO Fouten maot Gevaarlijk Zijn Voor Uw Kandungan Marketing

1 answers:

Zoekmachines helpen u Om de aandacht van nieuwe kijkers, lezers en luisteraars vast leggen te, maar dina de meeste gevallen ngagulung u sarakah grootste obstakel dat zoekmachines niet verhindert uw inhoud hoog te rangschikken op zoekresultaten.

De motor stelt u di staat Om uw inhoud wereldwijd alleen te tonen Hawking sarakah vrij nyaeta van fouten maot de richtlijnen van zoekmachines en gebruikerservaring kunnen ondermijnen.

U moet de volgende fouten vermijden, panto gedefinieerd Lisa Mitchell, de Palanggan Kasuksesan Manajer van Semalt Digital Services, Om ervoor te zorgen dat u zoekmachines de gewenste inhoud geeft.

1 - new casino offers. Korte inhoud

U moet ervoor zorgen dat uw inhoud grondig nyaeta Om te voldoen Aan de zoektocht naar verschillende zoekopdrachten. Google verkiest uitgebreide inhoud, omdat sarakah op zoek nyaeta naar belangrijke gegevens maot Aan Hun eisen voldoen. De gemiddelde inhoudslengte dient ongeveer 2400 woorden te zijn Om ervoor te zorgen dat sarakah concreet mangrupakeun dat lezers positieve gedachten hebben leuwih de inhoud.

2. Afwezigheid van beeldvorming van ontwerpparameters

ramatloka bulukan verkoopt slecht Aan lezers nieuwe di vergelijking patepung nepi ka situs web tanggal, maot een aantrekkelijke esthetische waarde hebben. Pagina urang patepung geen denkbeeldige of ontwerpelementen worden panto niet gebruikers en Google begunstigd, waardoor u geen concurrentievoordeel heeft.

Elementen maot zijn ontworpen Om teksten te breken, zorgen ervoor dat de lezers langer op een pagina blijven, iets waarmee Google de rangschikking van de betreffende inhoud verhoogt.

3..Spelfouten of inhoudsfouten

Ondanks sarakah feit dat inhoud, evenals foutfoutfouten, niet Hawking SEO-factoren aangemerkt worden, beïnvloeden ze uw geloofwaardigheid negatief en wordt u geassocieerd patepung.

4. Afwezigheid van inhoudsonderbrekingen

sarakah téh belangrijk Om de aandacht van de lezer panto een bepaalde inhoud continu te herhalen omdat de meeste lezers een zeer korte aandacht hebben. Panto de teksten op te splitsen patepung behulp van aanwijzingen zoals onderverdelingen, afbeeldingen en lijsten, wordt ervoor gezorgd dat de aandacht van de lezer wordt vastgelegd en uiteindelijk ervoor zorgt dat zoekmachines de inhoud opmerken.

5. Gebruik Lange paragrafen van tekst

Lang paragrafen maken verveling en krijg je lezers van je pagina AF. Zorg ervoor dat paragrafen korter zijn, Hawking een tussenkomst Om ervoor te zorgen dat de aandacht van de lezers wordt vastgelegd.

6. van Afwezigheid Tumbu uitgaande

De geloofwaardigheid van inhoud paeh wordt panto bereikt sarakah gebruik van Tumbu uitgaande en bronnen, nyaeta van groot belang voor de lezers. Google herkent ook de geloofwaardigheid van inhoud en panto paeh Tumbu uitgaande SEO-experimenten tonen Aan dat pagina urang worden gedomineerd presteren beter di zoekproces sarakah.

7. Afwezigheid van promotie

sarakah creëren van een uitgebreide inhoud maot van uw babarengan zorgt er niet voor dat sarakah nummer 1 wordt gerangschikt. U moet geduldig zijn en wachten op mensen Om uw eusi positieve SEO-indicatoren te geven, zoals sociale aandelen en Tumbu.

8. Afwezigheid van čta urang en optimalisatie

sarakah instellen van de standaardinstellingen voor de meta-gegevensbeschrijvingen en titels van uw inhoud mangrupa een SEO-fout maot kan worden vermeden panto ervoor te zorgen dat de beschrijving en inhoudstitel nyaeta geoptimaliseerd.

Conclusie

Door sarakah vermijden van de bovenstaande acht algemene mislukkingen van SEO, slaagt u Erin Om ervoor te zorgen dat uw inhoud di overeenstemming geus patepung de behoeften van de zoekmachine. En niet toevallig zal sarakah verkeer op uw pagina stijgen.

November 29, 2017