Back to Question Center
0

Semalt biasa A Guide Ka Lian ti sorangan Kadatangan Ti Google Analytics

1 answers:

Salian ti ridding website ti rujukan spam sarta tipe séjén spam, Google ngabela keur pangaluaran patalimarga internal dina ngembangkeun sarta produksi website. Aya alesan naha boga kedah abide ku ieu. Aya résiko distorting informasi anu dikandung dina hasil Google Analytics - meterware jersey. Lamun salah nyieun pilarian dina Google pikeun cara ngaliwatan nu salah bisa ngaluarkeun diri ti mulih lalulintas, aya kamungkinan yen aranjeunna bakal manggihan hiji plethora sahiji solusi.

Sanajan kitu, analisa sagala mékanisme, ngusulkeun ku Ivan Konovalov, anu ahli tina Semalt , bakal paling dipikaresep datangna ka handap boh salah sahiji dua deukeut handap.

Solusi ngaluarkeun kunjungan salah urang:

  • Nyieun filter di Google Analytics ngaluarkeun alamat IP ti laporan lalulintas.
  • Nyieun kaca nu ngabogaan cookie yén susunan eta sajaba ti kaca web lianna nu Google Analytics geus ngorondang.

Masalah

Solusi jadi digambarkeun di luhur mangrupakeun rada konyol di pendapat abdi. Munggaran sadaya, aya henteu alamat IP baku sakumaha aranjeunna disetel ka robah. Ieu hiji hal anu umum pikeun ISP pikeun ngarobah alamat IP pikeun palanggan maranéhanana. Sabalikna pamadegan populér, aranjeunna bisa ngalakukeun kitu deui rutin ti hiji bakal ngabayangkeun..Salian ieu, proliferasi gadget kalawan aksés ka internét geus hasil nu mungkin keur pamaké ngakses portals web from specific nanaon. Éta, ku kituna, artina ngusahakeun pikeun mulasara daptar kabeh alamat IP ngakses situs hiji bakal janten ngimpina keur organisasi.

cookie pendekatan anu pasti moal bisa jalan. Tapi, éta tedious mun nyieun jeung mertahankeun kaca dimaksudkeun pikeun ngeset cookie dina. Ogé, verifying naha cookie dina jalan atawa lamun éta on mangrupakeun tugas hésé ngalengkepan. Lamun hiji teu tiasa rada ngabasmi tempat cookie browser maranéhanana bakal hartosna yén maranéhna kudu nyieun hiji cookie anyar unggal waktos aranjeunna nyobian ngakses situs, nu dina pendapat abdi, nya rada gangguan a.

JavaScript

alesan sejen naha éta dua solusi anu implausible nyaéta kanyataan yén éta lugas keur ngalengkepan tugas primér ngagunakeun JavaScript. Sateuacan kaasup kodeu snippet Google Analytics, pariksa cara ngalakukeun pangaluaran basajan.

Lian ti Localhost Traffic

Lamun hiji konduktor tes ramatloka dina server lokal, éta ukur logis nu teu hayang nganjang ieu pikeun ngarekam salaku mangga buka customer. Kituna, salah sahiji kudu ngaluarkeun lalulintas dijieun ieu. Hiji kudu nyieun hiji tetengger anu ngawengku parameter pamundut di URL. Handap ieu, maranéhna bisa migunakeun ka ngakses situs jeung moal ngalaman sagala rekaman lalulintas host lokal. Salajengna, nambahkeun cookie ka kode nyaeta prudent, atawa ngagunakeun neundeun lokal keur ngalaksanakeun tés saprak eta ngaheéat sagala kahoyong dijieun. Ngaliwatan ieu, salah teu kudu ngaéksekusi hiji guna kaasup parameter dipénta. Pikeun manggihan kodeu pinuh, didatangan www.tjvantoll.com na milari kumaha carana ngaluarkeun kunjungan sorangan tina ngembangkeun sarta produksi website.

Aya ogé hiji pilihan pikeun ngagabungkeun duanana métode mana anu pilihan kaasup anu sagala lalulintas localhost tur sagala kaca séjén nu boga analytics maranéhna pareum.

November 29, 2017