Back to Question Center
0

Semalt - Alesan ngaluarkeun Traffic internal Ti Laporan Analytics anjeun

1 answers:

Bayangkeun nu geus ditugaskeun diri tugas teu meunang kaluar Google Analytics na anu lieur ngeunaan kumaha carana ngalakukeun éta. Lamun nyandak survey patali eta, Anjeun bakal meunang ide nu aya teori béda, konsép sarta controversies ngeunaan naha kaasup lalulintas internal tina Google Analytics penting. Sababaraha urang nyebutkeun yén hal anu penting pikeun mastikeun kualitas ramatloka anjeun sarta lalulintas na, sedengkeun nu sejenna disebutkeun yen teu perlu.

Jeung hal ieu dina pikiran, anjeun tiasa analisa datang sarta kualitas ramatloka anjeun euweuh urusan lamun anjeun maké domain pribadi atawa domain umum - best cheap linux vps.

Ivan Konovalov, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , clarifies didieu yén aya loba bédana antara lalulintas internal tur lalulintas éksternal. lalulintas internal ngawengku sakabéh pagawé Anjeun parusahaan, baraya maranéhanana, agénsi sarupa sejen tur kabeh jalma anu cicing di kota Anjeun.

Naha filter Traffic internal

Aya loba kaunggulan nyaring lalulintas internal. Ieu bakal masihan anjeun kabebasan jeung rasa kabawa aman di internet. Ieu oge mantuan pikeun ngaronjatkeun pangalaman nu nganjang urang, sarta anjeun bisa mastikeun yén ramatloka anjeun dilongok ku ukur jalma nyata jeung individu asli.

Hayu atuh ngajelaskeun eta kalawan conto: lamun anjeun maké IP curiga jeung unsure tina credibility na, teras pilihan hadé téh nu tetep alat komputer sakumaha anonim sarta ulah ngantep Google Analytics cacah view Anjeun pikeun tujuan ieu, anjeun bisa make rupa-rupa software sarta parabot:. malah WordPress boga angka nu gede ngarupakeun plugins milih ti Kahiji sakabeh, Anjeun kudu bisa kalan antara sumber lalulintas internal tur sumber lalulintas éksternal.

Lamun plugin Anjeun atawa software teu ngarojong lalulintas éksternal, mangka anjeun kudu nengetan nyaluyukeun setélan salaku mimiti jéntré. Prosésna bisa dimimitian ku nempo ngalaporkeun Google Analytics Anjeun. Pastikeun pamaké anu didatangan jaba Anjeun berinteraksi sareng Kaca béda anjeun sarta resep & bagikeun tulisan anjeun. Anjeun kudu nyaho alesan maranéhanana pikeun ngadatangan Website anjeun sarta sipat IPS maranéhanana. Aranjeunna teu kudu make naon IPS nu kasampak curiga jeung henteu alus pikeun kaséhatan ramatloka anjeun.

Kumaha mun filter Traffic internal

Lamun datang ka nyaring éta lalulintas internal, anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngagunakeun alamat IP unik keur kaperluan ieu. Dina waktu nu sarua, anjeun bakal kudu tetep hiji panon dina kualitas lalulintas web Anjeun kitu oge sareng sumber na. Anjeun tiasa nyaluyukeun setelan tina IP anjeun di firewall atawa browser nu Anjeun anggo. Anu sakuduna némbongkeun jumlah kaca dina bentuk www.whatsmyip.com. Mun anjeun teu mibanda hiji pamanggih naon nu na kumaha neruskeun prosés ieu, hayu atuh ngabejaan Anjeun yen eta mangrupakeun set-diartikeun pamaké variabel nu dipaké pikeun mastikeun yén ramatloka anjeun narima ukur kualitas sarta pintonan organik. Sababaraha cara séjén ogé bisa dipaké jang ngaleupaskeun lalulintas internal tina laporan. Ku kituna, Anjeun bisa milih ti sauntuyan parabot, téhnik, sarta plugins dumasar sasuai ka nu Anjeun tur kaperluan sakabéh.

November 28, 2017