Back to Question Center
0

Semalt Ahli weruh kumaha Blok Spam rujukan Dina Google Analytics

1 answers:

rujukan spam annoys sarerea, utamana jalma ngajalankeun hiji ramatloka e-commerce. Lamun nempo data ramatloka Google Analytics anjeun, anjeun tiasa saksi kasus rujukan spam datang ka situs anjeun. Hese estimasi na evaluate kinerja saleresna usaha pamasaran internét anjeun.

Kalolobaan tungtunan ngeunaan nyoplokkeun referrer spam ulah sigana jalan. Dina loba kasus, jalma investasi dana di agén hat SEO hideung anu mungkas nepi méré lalulintas jalma ti rujukan spam atawa bot. Aya metodeu anu bisa mantuan Anjeun nyabut lalulintas spam referrer ti Google Analytics Anjeun.

Sababaraha teknik nungkulan spam teh nu diartikeun didieu ku Andrew Dyhan, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt .

Naon rujukan spam

rujukan spam teh lalulintas nu datang ka ramatloka anjeun ti domain lianna. Dina kalolobaan kasus, sagala backlinking méré data spam rujukan pikeun pamaké. Sababaraha domain nu ngandung kunjungan web palsu anu ti bot atawa jaringan tina bot. spam rujukan bisa lumangsung dina dua cara:

Pocong kunjungan

spam rujukan Ieu nembongkeun up dina kaca Google Analytics Anjeun. Nya kitu, anu kunjungan web palsu bisa némbongkeun up dina data analytics anjeun tapi teu on dasbor ramatloka anjeun. Ieu kunjungan kaca anonim ngabentuk kaca jurig kunjungan.

Crawlers

Sababaraha domain mungkin ngandung bot lalulintas..Meunang kunjungan web tina bot bisa ngakibatkeun hiji ramatloka meunang sababaraha kunjungan kaca ti sumber non-manusa. Botnets na crawlers web bisa ngakibatkeun sababaraha épék ngarugikeun kana informasi ramatloka.

Dina duanana kasus, lalulintas referrer ngabalukarkeun informasi palsu dina kamajuan kampanye pamasaran. Saterusna, sababaraha kunjungan kaca jurig datang ti rujukan spam sangkan prosés SEO nangtang ngawas tur saluyukeun ka arah gawang umum anjeun.

Nyoplokkeun referrer spam

jalma bisa nyabut lalulintas ieu ti Google Analytics maranéhanana di handap sababaraha lengkah basajan. Salah sahiji metodeu nu paling éféktif ngajalankeun ieu tugas nyaeta ku cara nempatkeun hiji file .htaccess dina diréktori akar domain Anjeun. Ieu koropak ngarahkeun crawlers dina cara luyu pikeun nanganan requests server Anjeun. Jalma ngagunakeun hiji server Apache bisa ngajalankeun sababaraha Paréntah nyieun adjustment éta. Ngadalikeun proses ieu kalayan perawatan penting. Cara ka handap sakabéh ramatloka pisan gampang bari ngajalankeun Konci.

Advanced spam saringan bisa mantuan dina nyoplokkeun referrer spam. Dina akun Google Analytics, anjeun tiasa nganggo fitur ieu dina menu admin. Leuwih ti éta, Anjeun bisa bisa nambahkeun saringan custom ka alat nu. saringan ieu bisa meungpeuk lalulintas datang ti domain nu tangtu. Ieu oge mungkin keur mencegah lalulintas maké alamat IP. A panyadia layanan email aman tiasa ngabantu dina beungeut sababaraha serangan spam targeting akun surelek pamaké.

Kacindekan

rujukan spam bisa ngurangan katepatan tina informasi dina akun Google Analytics Anjeun. Eta penting pisan pikeun nyabut lalulintas spam rujukan sakumaha ieu hasil palsu bisa ngakibatkeun wastage sumberdaya. Saterusna, lalulintas ieu ngabalukarkeun jalma keur nyieun kaputusan salah ngeunaan cara kampanye pamasaran internét ngoperasikeun. Eta penting pisan pikeun unggal parusahaan atawa bisnis nungkulan rujukan spam. Sababaraha pamanggih nu bisa Anjeun pake pikeun ngaleungitkeun spam rujukan anu di guideline ieu.

November 29, 2017
Semalt Ahli weruh kumaha Blok Spam rujukan Dina Google Analytics
Reply