Back to Question Center
0

Semalt Ahli weruh kumaha bébas Google Analytics Ti Noise

1 answers:

ngalakonan audits metodologis tina Google Analytics pohara penting. Pindah kana, Ivan Konovalov, hiji ahli luhur ti Semalt , bakal ngabejaan ka maneh kumaha meunang leupas tina noise kalayan sababaraha saringan fundamental.

Google Analytics mangrupakeun salah sahiji platform pangkuatna pikeun gaining hiji wawasan sarta informasi berharga ngeunaan situs web Anjeun. Sakabéh éta bisa langsung atanapi henteu langsung dampak anjeun 'pertumbuhan bisnis. Sateuacan digging sababaraha cocog, Anjeun kudu nyieun sababaraha kaputusan penting jeung milih éta sumber nu bisa dipercaya keur meunang leupas tina noise.

Ieu aman disebutkeun yen nyaring kaluar noise ti Google Analytics téh signifikan. Anjeun kudu remen nyieun sawatara parobahan dina data anjeun sarta manggihan sababaraha cara pikeun nyaring noise. Tambih Deui, Anjeun kedah angka kaluar naon jinis lalulintas situs anjeun narima jeung kumaha carana ngajaga kualitas na. Nyieun Jumlah jaba geus gampang, tapi jauh harder nungkulan kavling pintonan, mastikeun yén ramatloka anjeun narima kualitas hits. Anjeun oge bisa manggihan eta hese keur direngsekeun struktur akun tur merlukeun pitulung batur di hal ieu. Sababaraha hal, kumaha oge, anu penting pikeun sakabéh urang.

ngawanohkeun saringan Google Analytics

Saringan Google Analytics, sakumaha jelas kalawan ngaranna, nyadiakeun kami ku cara modifying jeung ngawatesan data. Biasana, ieu bisa ditempo dina bagian kaca pintonan. Google Analytics boga panganteur sorangan pikeun ngidinan pamaké na nyieun sababaraha saringan anu paling nyaluyukeun aranjeunna..Unggal filter boga ciri na, sarta maké saringan. Anjeun tiasa ngaluarkeun atanapi kaasup data husus. Tambih Deui, Anjeun bisa nyieun mamah custom teuing nu deployed dina dasar pesenan aranjeunna geus disebutkeun di Asupkeun Filter bagian.

Meunang leupas tina noise kalayan tapis fundamental

Kadé panawaran saringan pikeun pintonan anjeun sakumaha mangaruhan data asup jeung telepon kaluar. Anjeun tiasa mulangkeun file disaring tur nyetel inpormasi wae dina komputer Anjeun.

Tapi saencan Anjeun ngalakukeun éta, anjeun kudu tetep dina pikiran hal di handap ieu:

1. Lian hiji filter IP internal

Anjeun kudu ngaleungitkeun pintonan ti organisasi Anjeun pikeun mastikeun kualitas lalulintas Anjeun. usaha ampir kabéh ngadegkeun bet kitu na ngarobah data maranéhanana ayeuna lajeng. The kunjungan nu datangna langsung ti kantor anjeun nu jauh leuwih béda ti kunjungan ti sumber éksternal. Anjeun ngan bisa ngaluarkeun alamat IP internal tina bagian pintonan di Google Analytics. Ieu oge mungkin panawaran saringan béda ka jaringan sareng sababaraha alamat IP. Mun ramatloka anjeun kawilang gede jeung anjeun nganggo fitur Google Manajer, Anjeun kedah ngeureunkeun ngirim pintonan ka situs web anjeun anu geus dirobah dina Google Manajer kalayan aturan jeung macros tangtu.

2. saringan aksara leutik sarta atribut kampanye

Anjeun kudu maksakeun saringan hal handap dina kampanye na atribut maranéhanana pikeun hasil kualitas. Lamun anjeun ngagunakeun parameter tagging pikeun nyieun hiji URL custom keur kampanye situs web, Anjeun kedah ngaranan unggal parameter dumasar kana tipe panongton na jeung filter nu geus dijieun salila eta. Contona, anjeun tiasa ngaranan hiji filter sakumaha LinkedIn tur mimitian narima lalulintas langsung ti nu situs média sosial.

Kacindekan

Di handap ieu mangrupakeun sabagian gagasan filter pisan dasar meunang leupas tina noise. Muga, anjeun bakal mangtaun informasi kacukupan tina gagasan ieu sarta bisa ngajaga kualitas sarta credibility sahiji ramatloka anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli weruh kumaha bébas Google Analytics Ti Noise
Reply