Back to Question Center
0

Semalt Ahli warns Of The World urang pangbadagna Spammers. Jadi Aman!

1 answers:

Lamun nampi angka nu gede ngarupakeun surelek sareng Tumbu ka toko online atawa jalma begging duit, aya Chances yén spammer nu geus ditebak ID anjeun sarta geus dimimitian ngirim Anjeun seratan palsu. Di satengah mimiti 2011, lolobana spam dina koropak kami dipaké asalna ti India. Ku 2016, nagara spam-ngirim luhur éta India (20%), Indonesia (13%), Rusia (10%) jeung Koréa Kidul (12%).

Nik Chaykovskiy, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , nyokot katingal a didieu di fakta paling compelling ngeunaan spam dunya.

Rusia téh lega kasohor cybercriminals sarta geng kayaning Facebook. Numutkeun Trend Micro, nu mangrupakeun cybersecurity parusahaan Californian renowned, Rusia téh kiwari forefront lamun datang ka scams online tur spam. laporan trend Micro urang mangka yén acara paling katingali kayaning maot ngadadak Whitney Houston urang, upheavals sociopolitical dunya leuwih, sarta Linsanity disadiakeun cybercriminals kalayan bahan sosial-rékayasa anyar jeung ide kampanye. Ieu mantuan aranjeunna nginféksi na tembus angka nu gede ngarupakeun email ID jeung jaringan ngakses data pribadi urang.

Nepi ka dalapan puluh persén spam sasaran online dihasilkeun ku group of leuwih 100 jalma, sakabéh éta milik geng spam. Nami geng ieu Spamhaus. Na ngadaptar Of Dipikawanoh Spam Operasi (ROKSO) database geus ngabalukarkeun kavling masalah pikeun pamaké internet..Sababaraha taun ka tukang, hiji spammer basis Ukraina dikirim jutaan malware sarta virus maké téhnologi botnet husus. The host sahiji ramatloka spammer urang ieu web hosting parusahaan basis Cina, Trend Micro geus dilaporkeun. Michael Boehm na associates éta hiji organisasi Amérika, nu diwangun ku angka nu gede ngarupakeun spammers. Aranjeunna dikirim spam otomatis tur virus dina internet, nyieun masalah pikeun sagala rupa pamaké. target utamana ieu scraped béréndélan, sarta maranéhna dijalankeun dina ngaran bisnis jeung individu ngarah.

Yair Shalev éta hiji tinggi-profil snowshoe spammer ti Florida. Anjeunna partnered ku spammer ROKSO, Darrin Wohl, ngamekarkeun téknologi ngancurkeun angka nu gede ngarupakeun komputer tur alat nu bagerak dina dunya leuwih. Dante Jiménez éta hiji spammer basis AS nu digarap kalawan cybercriminals awon sarta ahli botnet dunya leuwih. Anjeunna aub dina rupa proyék botnet spamming sarta éta forefront di Hacking pangladén sarta website anu warta pamingpin. Peter Severa éta hiji spammer Rusia profésional anu wrote jeung dijual béda virus-spamming program, spamware, sarta botnets pikeun jutaan ka milyaran dollar. Anjeunna ogé aub dina nulis tur ngaleupaskeun Trojans awon dunya urang jeung virus. Anjeunna geus kungsi digarap ku rupa spammers botnet Éropa sarta Amérika sarta sempet partnered ku spammer basis AS, Alan Ralsky.

Michael Persaud ditahan ku FBI sababaraha bulan ka tukang. Anjeunna aub dina frauds éksténsif sarta boga muatan keur operasi spamming béda. Yambo financials nyaeta spammer Ukraina sejen anu aub dina rupa cybercrimes. Anjeunna mekarkeun nyatu program bajakan na dijual aranjeunna keur jutaan dollar. Anjeunna oge pernah nyetel hiji akun bank palsu di internet jeung salempang kavling duit tina rekening bank sah. Sajauh, spammer ieu geus dituduh rupa cybercrimes, jeung FBI téh sanggeus anjeunna. Sooner atanapi engké, manéhna baris ditahan, Trend Micro ngalaporkeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli warns Of The World urang pangbadagna Spammers. Jadi Aman!
Reply