Back to Question Center
0

Semalt Ahli: rupa jangkar téks Jeung Kumaha ngaoptimalkeun eta Pikeun SEO Leuwih alus

1 answers:

Salah sahiji paling optimasi mesin teang éféktif trik nya éta ngagunakeun jangkar téks. Lamun dipake leres, jangkar téks nyata bisa ningkatkeun ranking dina situs a search engine kaca hasil (SERPs).

Pikeun jalma anu teu pisan wawuh jeung subjék ieu, Andrew Dyhan, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, ngécéskeun yén jangkar téks nujul kana karakter clickable atawa téks dina hyperlink a. Sering, dina karakter / téks téh dina warna béda ti sesa eusi tur kadangkala underlined. Lamun pamaké clicks on hiji jangkar téks, anjeunna atanapi manehna dicokot ka lokasi nu séjén. Anjeun tiasa nyieun anchors ieu ngagunakeun HTML atawa CSS.

Naha naskah jangkar kitu penting pikeun SEO?

jangkar naskah bakal meureun moal jadi jadi populér salaku aranjeunna kiwari lamun maranéhna teu dipake keur kaperluan backlinks. Aranjeunna maénkeun peran hébat dina ngagunakeun backlinks (hiji SEO faktor ranking penting). Sajaba ti éta, mesin pencari nganggo aranjeunna pikeun ngahukum jaba keur leuwih-optimasi na spamming. Ieu naha éta krusial pikeun ahli SEO mun jelas ngartos kumaha carana make naskah sunda jangkar leres.

jangkar téks oge mangpaat ka pamiarsa di eusi saperti méré éta hiji pamanggih eusi naon anu kudu maranéhna nyangka pikeun manggihan di tujuan udagan link urang.

Tipe jangkar téks

Aya loba variasi jangkar téks. ahli SEO tiasa make hiji atawa gabungan tina variasi handap ngaoptimalkeun eusi:

  • sasaran anchors: ahli marketing Online aub dina wangunan link nyieun naskah jangkar ku kecap konci nu cocog kecap konci tina kaca web atanapi dokumen aranjeunna targeting. Kalayan kecap séjén, lamun rék numbu ka situs nu boga eusi ngeunaan 'pamendak renovasi dapur', anjeun make frase konci sarua ieu hyperlinks Anjeun.
  • umum jangkar téks: ieu Tumbu clickable nu langsung anjeun sumber nu bisa jadi tina pitulung. Conto anchors generik kaasup "meunang informasi langkung didieu", "klik di dieu pikeun cutatan bébas", "meunang ebook bébas anjeun didieu" jeung saterusna.
  • anchors branded: anchors branded nganggo nami merek bisnis situs urang salaku téks. Éta dianggap salaku tipe safest of jangkar ngagunakeun. Éta naha merek badag kawas Amazon bakal make saloba teks jangkar branded sabisa di eusi saperti aya kamungkinan leutik leuwih-optimasi.

Leuwih ti-optimasi nyaéta digunakeunana kaleuleuwihan dina jangkar téks sarua dina kaca atawa penampilan téks sarua dina loba kaca ti ramatloka a. Ieu bisa ngakibatkeun penalization ku mesin pencari salaku kaca katempona spammy teu-friendly pamaké. Leuwih-optimasi kedah, kituna, dihindari ku sadayana hartosna.

  • link anchors Naked: ieu naskah jangkar nu make URL loka pikeun numbu deui éta. Aranjeunna basajan ngagunakeun tapi kudu jadi well-disebarkeun dina eusi. Dénsitas link anchors taranjang teu kudu ngaleuwihan 15%.
  • Gambar jeung tag 'alt' sakumaha anchors: Pamakéan gambar dina eusi ramatloka ieu kacida acclaimed kiwari. Eta mantuan nambahan interaksi ti pamaké kalawan eusi. Lamun anjeun ngagunakeun hiji gambar salaku tumbu ka lokasi sejen, Anjeun ogé nyadiakeun tag 'alt' relevan pikeun gambar. mesin pencari maca ieu tag 'alt' salaku jangkar téks.
  • LSI (laten semantik Indexing) anchors: LSI saukur ngakibatkeun kana pamakéan sinonim (teu merta sampurna sinonim) tina keyword utama. Aranjeunna variasi deukeut keyword nu. LSI anchors anu pohara mantuan lamun anjeun teu hoyong nganggo keyword pasti di Tumbu Anjeun.
  • variasi séjén jangkar téks nu bakal dianggap aman tur éféktif téh mangrupakeun kombinasi antara brand na jangkar keyword. Dina hal ieu, Anjeun nyieun hyperlinks kalayan ngaran mérek anjeun sarta keyword tina pilihan Anjeun. Contona, anjeun bisa make "jasa meresihan ku 'ngaran merk anjeun'" salaku brand + keyword jangkar téks Anjeun.

Lamun hayang meunang nu pangalusna kaluar naskah jangkar, pastikeun Anjeun nganggo aranjeunna thoughtfully. Maranéhanana kudu disebarkeun appropriately jeung ka dénsitas katuhu. Éta ogé kudu succinct na relevan kana eusi on boh linking na kaca target. teks jangkar Spammy mangrupakeun tiket langsung ka penalization sakumaha kitu téh anchors nu teu disada alam dina téks. Pernah make naskah sunda jangkar misalna dina eusi Anjeun sabab pasti bakal menyakiti SEO Anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli: rupa jangkar téks Jeung Kumaha ngaoptimalkeun eta Pikeun SEO Leuwih alus
Reply