Back to Question Center
0

Semalt Ahli: ngaropéa isu Self referrals Dina Google Analytics

1 answers:

Hehehe, domain salah urang bisa muncul dina laporan Google Analytics salaku bagian tina lalulintas di. Ieu masalah anu pamekar kudu ngalereskeun sakumaha eta bisa ngabalukarkeun masalah kalayan ngalaporkeun sareng masihan data-usulna teu jelas. Mun teu salah ngabasmi isu timer rujukan, éta bisa ngakibatkeun data skewed nu bisa ngahasilkeun pembuatan kaputusan salah keur kampanye pamasaran - cheap vps hosting providers. Salian ieu, janten teu mungkin mun kiridit saluran pamasaran nu mantuan ongkos konversi kanaékan pikeun loka.

Dina kalolobaan kasus, masalah timbul alatan kagagalan Google Analytics pikeun ngonpigurasikeun neuleu, atawa pelaksanaan salah nu boga ngeunaan extension kana.

Jack Gedang, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , outlines dieu faktor sabab na kumaha ngabenerkeun aranjeunna. Ogé, anjeunna nawarkeun fix a analytics universal 'dina tungtung ka ngurangan jumlah timer referrals ka loka éta.

referrals

lalulintas rujukan nyaéta porsi lalulintas anu ngahontal situs ti sumber séjén. Meureun nya dina bentuk tumbu ti domain sejen. The Tumbu teu kedah ngagaduhan ciri kampanye disebutkeun eta bakal istilah spam salaku rujukan. Teu kawas spam, analytics otomatis ngadeteksi mana spam asalna tina tur nampilkeun ngaran tina domain anu ngahasilkeun eta.

1. Alihan JavaScript

Migrations tina situs web anu harder ti naon paling urang pikir. Pikeun mastikeun hiji nyertakeun sagalana, nyandak pendekatan terstruktur bakal jadi hal paling rasional pikeun ngalakukeun. JavaScript alihan anu umum sarta mindeng ngahasilkeun timer referrals.

Cara ngalereskeun: tinimbang ngagunakeun JavaScript, alihan server-sisi bakal dianggo hadé. Aranjeunna pastikeun yén universal beban kode tracking dina domain anyar jeung kedah pariksa yen masalah teu persist.

2. Kaca leungit hiji Code nyukcruk

Lamun urang poho tag kaca maranéhanana, janten teuas lagu éta..hasilna nyaeta jalma manggihan domain maranéhanana dina kaca laporan.

Fix: salawasna pastikeun pikeun kaasup kode tracking on sakabéh kaca dina situs a. Mun hiji aya unsure tina status situs urang., Tag di Kur'an baris datangna dina gunana.

3. Kaca muterna cookie Data

Universal Analytics cookie ngusulkeun panawaran nalika jumping antara kaca. Lamun salah sahiji halaman pakait cookie pikeun sababaraha alesan, rintakan otomatis ends. Akibatna, nu cookie anyar dimimitian nyieun sési anyar. Hiji kedah pastikeun yén maranéhna nalungtik sagala Kaca badarat diajar dimana timer rujukan dimimitian ngagunakeun alat dimension sekundér.

Fix: Pindah ngaliwatan kaca uninga dimana isu dimimitian na naha hancana. Sakali pamekar nu weruh anu ngabalukarkeun masalah, nya meunang gampang sasaran eta. Mun fix asalna gampang, teras buka payun na ngalereskeun eta. Lamun teuas, hiji kedah ngalibetkeun pamekar anu perlu jadi ogé sadar pentingna ngarengsekeun masalah tur hayu aranjeunna ngalereskeun eta atas nama.

4. Cross-domain

Sababaraha pausahaan bisa sorangan sababaraha domain, sarta maranéhna kadangkala meunang kudu nyambung aktivitas nganjang ka sababaraha di antarana. Mun dipigawe éféktif, maranéhanana kudu mastikeun yén cookie aslina tetep konstan. Téhnisna nyambungkeun domain ieu mangrupa jalan keur balik.

Fix:. Mastikeun yén sakabéh cookies tetep konstan sakuliah domain

5. Sidang seep Mitos

Lamun sési wayahna sanggeus jurus dibikeun, sési anyar dimimitian. Hal ieu dipercaya pikeun nyieun lalulintas data anyar.

Fix: Hiji bisa nyetel wates waktu pikeun sési ka luhur tur tingal dampak eta boga on timer referrals .

The rujukan daftar pangaluaran hiji setelan nu mantuan tackle isu timer rujukan langsung.

November 29, 2017