Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngagambarkeun Aturan .htaccess WordPress Default

1 answers:

Nu anyar, anjeun bisa geus noticed file .htaccess hadir dina folder akar ramatloka WordPress anjeun. Dina artikel ieu, anjeun bakal diajar loba alesan pikeun adjustment ieu nya éta diatur ku ahli luhur ti Semalt , Artem Abgarian.

Aya sababaraha kasus serangan rujukan spam nu kompromi jalan ramatloka kami responds di Google Analytics. spam rujukan ngabalukarkeun loba kunjungan web palsu mangaruhan kualitas informasi analytics. Aya aturan sababaraha WordPress .htaccess nu ngarahkeunnana nu idin pikeun aspék kayaning crawlers web na bot. Mayoritas jasa ramatloka host ngagunakeun server Apache. Nalika ramatloka keur masang di WordPress, aya sababaraha aturan nu eta asup dina file .htaccess. item Ieu koropak nu nembongan dina diréktori akar ramatloka anjeun. server béda gaduh sababaraha metode nyieun pangaluyuan ka jugjugan anu. Dina sababaraha kasus, webmasters ngajalankeun sababaraha Konci nu mantuan di ngaleungitkeun sababaraha spam rujukan.

aturan WordPress .htaccess

Lamun hiji instalasi ramatloka aya dina kamajuan dina WordPress, paling sahiji aspék penting instalasi standar na muncul salaku garis kode. Ngajalankeun Konci dina ramatloka anjeun kudu prosés nu kajadian kalayan perawatan. Dina sababaraha kasus, sakabéh ramatloka bisa kalah ka ngabales. Mun anjeun teu yakin ngeunaan naon anu anjeun lakukeun, konsultan sababaraha agénsi SEO atawa tanaga mumpuni bisa nyegah efek ngarugikeun. Sababaraha garis kode nu boga tumbu ka Apache.org ngawengku:

# ngawitan WordPress

RewriteEngine Dina

RewriteBase /

RewriteRule ^ indéks \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# TAMAT WordPress

The nulis balik aturan hadir dina folder root nyadiakeun kagunaan tambahan ngeunaan pilihan kinerja ramatloka ieu. Ieu koropak ngandung jalur ka folder dimana anjeun install folder WordPress anjeun. pamekar Web make link ieu pikeun mantuan aranjeunna ngamekarkeun ukuran éféktif pikeun ngadalikeun idin bari maké ramatloka a. Contona, ramatloka nu bisa ngalaman kasalahan 404 nalika nyoba pikeun meunangkeun aksés.

The garis mimiti jeung panungtung kode ieu ngandung hiji "#". Ieu kudu ngawula kaperluan komentar kana némbongkeun Anjeun cara aksés file .htaccess Anjeun. Sababaraha kauntungan aturan WordPress .htaccess kaasup pencegahan Google Analytics serangan rujukan spam. The "Rewriterule" directives bisa mantuan dina ngahulag bot hiji tina ngakses index.php nu. Éfék ieu krusial di blocking lalulintas palsu nu bisa jadi datang ti domain spam rujukan.

Kacindekan

rujukan spam ieu jadi masalah umum mangaruhan pausahaan sarta website anu maranéhanana. Dina sababaraha kasus, jaba kalawan server Apache gumantung kana file .htaccess hadir dina diréktori akar ramatloka anjeun. fitur ieu oge baku for jaba WordPress umum. Ieu koropak ngandung aturan nu ngarahkeunnana sabaraha web kunjungan atawa crawlers berinteraksi sareng databés anjeun. artikel ngembangkeun web ieu ngandung sababaraha téhnik anu bisa Anjeun pake pikeun nyieun pangaluyuan nu keur respon ramatloka anjeun. Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa bisa meungpeuk program rujukan ngabahayakeun. lalulintas palsu teu kudu masalah mangaruhan informasi lalulintas Google Analytics Anjeun. Sababaraha

November 29, 2017
Semalt Ahli Ngagambarkeun Aturan .htaccess WordPress Default
Reply