Back to Question Center
0

Semalt Ahli Ngagambarkeun 15 Strategi Hideung Hat SEO Éta bisa uing Brand anjeun

1 answers:

Dina kali panganyarna, Google jeung lianna mesin pencari geus dina moro pikeun loka anu ngagunakeun taktik hat SEO hideung. Dina hal ieu, nya eta bukti yen amalan SEO hat hideung pamustunganana baris nempatkeun jaba di resiko.

Jack Gedang, ahli ngarah tina Semalt , outlines dieu strategi SEO hat hideung nu bisa mangaruhan startups bari striving tumuwuh di internét marketing.

1. Cloaking

Ieu téh mangrupa topi hideung SEO taktik paling umum tina attracting lalulintas keur ramatloka hiji liwat tipu daya. Hal ieu ngamungkinkeun hiji boga situs nyadiakeun URL sagemblengna béda atawa eusi ka nganjang loka kalawan naon anu aya dina search engine

2. Gateway atanapi Doorway Kaca

Nujul kana kaca messed, boneka jeung, sagemblengna leuwih dilengkepan ku kecap konci kuat ku nilai dalil lemah. Kaca kakurangan naon mantuan, valid atawa berharga informasi. Aranjeunna ukur ngandung kecap konci euyeub nu nyekel perhatian datang 'na alihan aranjeunna ka Kalurahan béda.

3. Dibayar Tumbu

Salah sahiji sarat tina ranking dina search engine téh wangunan link . Prosésna henteu gampang tur diperlukeun loba usaha, kualitas, sarta gawé teuas. Tumbu dibayar sangkan sagalana lempeng pikeun boga situs. Aranjeunna teu boga pikiran ngeunaan kualitas konteks, tapi selapkeun jangkar téks dipikahoyong atanapi numbu up kalawan eusi diantisipasi. Hal ieu dianggap salaku strategi SEO hat hideung.

4. Tumbu disumputkeun na teks Tiny

Nu paling irritating hat hideung téhnik SEO, whereby boga situs kaasup Tumbu illegible sarta naskah di handap mangrupa Kalurahan atawa juru tempat nu dua téh visually untraceable. Teks jeung tumbu nu tina warna anu sarua salaku tukang jeung ku kituna isina naon keyword anu disregarded ku datang.

5. Kandungan duplikat

Geus saukur maling atawa maok sahiji eusi jalma séjén urang..Karya teu kudu jadi hiji sakabéh cocok, tapi malah hiji patandingan nutup nu dianggap hiji eusi duplikat.

6. Artikel Spinning

Nujul kana ulang tulisan eusi diterbitkeun boh sacara manual atawa ku cara make bot. Ieu umum kalawan marketers kedul anu teu hayang pikir sorangan.

7. Keyword isina

Ieu mangrupakeun prosés anu ngalibatkeun konci overloading on eusi situs urang. Dina hal ieu, nu boga situs align konci pointlessly kalawan meta tag.

8. Blog spam

Di handap ieu mangrupakeun kaca nu ngandung eusi hartina nu overloaded ku hyperlinks. blog spam anu dijieun kalawan niat generating backlinks for jaba pakait.

9. Referrer Spam

The taktik tina ngagunakeun URL nonexistent nu alihan ka ramatloka nu hacker bakal bombard kalawan requests sinambung pikeun nganjang a.

10. Blog pribadi Network (PBN)

Éta nujul kana hiji kategori situs web otoritas luhur nu numbu ramatloka duit kalawan teks kualitas jangkar.

11. Page Swapping

Ieu ngalambangkeun ngarobah hiji kaca geus populér, sagala rupi sarta rengking kalayan lalulintas anu mah béda ti versi aslina.

12. Link Farms

Ieu hartosna ngawangun sistem sumber mana URL ramatloka urang numbu up kalawan eusi-kualitas low nyimpang na.

13. Cybersquatting

Nujul kana Niron tina mérek dagang atawa ngaran domain dibeuli.

14. Typosquatting

ngalambangkeun Niron tina URL pesaing 'na misspelling eta ngahaja nalika ngawangun domain anyar.

15. Sosial networking Spamming

Ieu ngandung harti iklan keur datang dina jaringan sosial sareng video teu dipikahayang tur komentar.

November 29, 2017
Semalt Ahli Ngagambarkeun 15 Strategi Hideung Hat SEO Éta bisa uing Brand anjeun
Reply