Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kunaon Ka Hindarkeun Google Analytics rujukan Spam

1 answers:

Nik Chaykovskiy, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, reminds yén data téh hakekat paling kampanye internét pamasaran . Paling boga ramatloka sarta operator gumantung kana kaahlian penanganan data efisien. spam Google Analytics brings di lalulintas sarta web palsu kunjungan, nyieun informasi dina lalulintas taliti. Eta penting pisan pikeun urang ngaleupaskeun rujukan spam ti metrics Google Analytics maranéhanana. Contona, anjeun tiasa nampi loba kunjungan web tina domain kawas Darodar atanapi Ilovevitality.

spam Google Analytics

spam Google Analytics ngalibatkeun sagala kunjungan web nu datang ka ramatloka anjeun ti domain lianna. Dina sababaraha kasus, sababaraha situs nu gaduh backlinks kalawan bisa ngabalukarkeun lalulintas palsu. spam rujukan tiasa tina dua jenis di handap:

  • Pocong referrals: Sababaraha domain na jaba bisa meunang aksés ka Analytics UAID Google Anjeun. Aranjeunna ngarekam kunjungan kaca ka panel ga Anjeun. Sanajan kitu, aranjeunna teu ngagambarkeun salaku kunjungan web dina dasbor ramatloka anjeun. Aranjeunna némbongan salaku kunjungan jurig di akun ga Anjeun.
  • Spam bot: Dina sababaraha kasus, datang non-manusa bisa klik tumbu ka ramatloka anjeun. Kanyataanna, ieu moal kunjungan web sah.

Alesanna balik spam Google Analytics

serangan Spam ngalibetkeun sababaraha karsa Kawas kalolobaan téhnik hideung topi SEO, spam nyaeta metoda nu ngalanggar paling aturan mun dibere targétna individu rawan bisa digolongkeun korban serangan spam ieu hacker ngirim spam kunjungan web alesan kawas:

  • Executing malware. Ngan kawas serangan panipuan internét konvensional, individu nempatkeun informasi malware on jaba saingan maranéhanana. Éta ogé bisa nedunan sababaraha kejahatan kayaning maling kartu kiridit atawa malah maok Kapercayaan login. Keyloggers bisa mempermudah kejahatan kawas maok informasi finansial.
  • datang rujukan. Dina sababaraha kasus, serangan ieu sasaran dina ngarujuk jalma ka situs web lianna. Aranjeunna milik ka agénsi hat SEO hideung nu janji hasil ranking rusuh dina waktos singget. Aranjeunna condong employ kunjungan ka situs anjeun atanapi halaman, tapi ulah ngarobah kana jualan.
  • Ngajual produk a. mayoritas kunjungan spam Google Analytics mangrupakeun pausahaan néangan keur ngajual hal. Ku sia jutaan klien di sakuliah dunya, maranéhna mudahan yén hiji jalma bakal ngarobah kana diobral a. Antukna, aranjeunna mungkas nepi disorienting informasi lalulintas anjeun basa aranjeunna keur nyobaan nyieun beuli a.

Naha jeung kumaha carana ngalereskeun spam Google Analytics

wéb Spam kunjungan ngadamel situs web kakurangan tina lalaki metrics maranéhanana henteu inline kana strategi internét marketing. Dina kalolobaan kasus, aranjeunna condong mawa informasi nu teu nyaritakeun cara anjeun bisnis anu ngajalankeun online. Keur kalolobaan urang, nerapkeun saringan spam dina tab admin Google Analytics bisa mawa solusi pikeun paling serangan spam. Contona, spam domain kawas Darodar bisa meunang kasalahan 403 harti yén maranéhna teu boga otoritas pikeun nempo ramatloka anjeun. filter spam Ieu bisa condong nyieun situs anjeun bébas tina spam. Dina sababaraha kasus, urang teundeun Konci atanapi file .htaccess dina akar domain nu. file ieu bisa meungpeuk crawlers web kawas pamadegan domain spam.

November 29, 2017
Semalt Ahli: Kunaon Ka Hindarkeun Google Analytics rujukan Spam
Reply