Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha pikeun meungpeuk Spam rujukan Éta ruruntuhan anjeun Analytics rujukan Data

1 answers:

Hehehe, ramatloka anjeun bisa jadi meunang lalulintas rujukan. Dina hal ieu, lalulintas ieu tiasa ngabalukarkeun sababaraha épék ngarugikeun kana data analytics Anjeun. Unggal webmaster merlukeun data tepat jeung akurat keur kaperluan pamasaran e-commerce. Spambots jeung sumber séjén mere rujukan spam bisa ngandung loba informasi dina data spam. Dina hal ieu, pamaké bisa meunang informasi taliti ngeunaan kamajuan widang e-commerce. Pikeun miceun lalulintas palsu tina data, anjeun bisa jadi kudu diajar kumaha pikeun meungpeuk rujukan spam tina data Analytics Anjeun.

Dina artikel ieu, Jack Gedang, hiji anggota staf profésional tina Semalt Digital Services, nyadiakeun sababaraha taktik nu tiasa ngabantu anjeun mulangkeun lalulintas katuhu:

Nangtukeun lalulintas palsu

Dina kalolobaan kasus, lalulintas palsu asalna ti domain nu nyoba nyumputkeun hostnames. lalulintas palsu meureun asalna ti tiruan Kaca badarat . agénsi SEO Blackhat anu janji hasilna rusuh pikeun mirah condong mibanda lolobana sumber lalulintas phony ieu. scams botnet utama ngalibetkeun loba hostnames nyetir kunjungan kaca phony ka ramatloka anjeun. Dina kalolobaan kasus, informasi ieu interferes kalayan cara nu loba jalma berinteraksi sareng portal ieu. Pamakéan panyadia email aman ngaronjatkeun risiko meunang nanaon ieu lalulintas.

A pamaké internét jahat bisa bisa meunang Google Analytics ID milik anjeun..Ngagunakeun ID milik anjeun, anjeunna bisa ningkatkeun atawa ngurangan metrics wae salami maranéhna terang faktor nu ti Google Analytics aranjeunna ngédit. Unggal versi Google Analytics nunut ka jenis ieu kunjungan wéb. Dina kasus séjén, sababaraha panyadia email condong ngadeteksi surelek datang ti domain spam. Eta penting pisan pikeun ngagunakeun panyadia email aman pikeun kalolobaan domain.

Kumaha pikeun meungpeuk rujukan spam

Anjeun tiasa nyegah domain spam maranéhanana maké file .htaccess dina akar domain Anjeun. Pamaké anu ngamangpaatkeun hiji server Apache boga pilihan tina ngagunakeun sababaraha Konci on jaba maranéhanana. Ieu penting pisan ngurus nalika ngajalankeun sistem ieu dina ramatloka anjeun. Sababaraha Konci ieu mibanda poténsi narik handap sakabéh situs ti server. Leuwih ti éta, maranéhna bisa ngakibatkeun hiji résiko ngaronjat tina rujukan spam.

Anjeun oge bisa make Google Analytics saringan spam. Paling webmasters gaduh akun Google Analytics pikeun mantuan aranjeunna di tugas ramatloka analytics maranéhanana. Dina tab admin, anjeun tiasa meungpeuk lalulintas datang ti domain tangtu pilihan Anjeun. Anjeun tiasa tiasa nambahkeun saringan custom tina pilihan Anjeun. saringan ieu bisa meungpeuk nu metrics lalulintas datang ti sawah nu aya spam. Anjeun oge bisa nyaring lalulintas ku alamat IP. Pamakéan cookies jeung aspék séjén bisa ningkatkeun kaamanan di ramatloka anjeun.

Kacindekan

rujukan spam bisa janten tugas nangtang nyanghareup sababaraha kagiatan e-commerce. Contona, jalma operasi jaba e-commerce bisa papanggih loba spam ogé usaha beragam lianna. Diajar pikeun meungpeuk lalulintas rujukan tiasa hésé. guideline Ieu bisa mantuan Anjeun sareng tips tentang kumaha carana pikeun nyegah rujukan spam ti interfering kalayan informasi ramatloka anjeun. Saterusna, anjeun tiasa nyaring bot tina nyieun kunjungan web palsu ka domain Anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli: Kumaha pikeun meungpeuk Spam rujukan Éta ruruntuhan anjeun Analytics rujukan Data
Reply