Back to Question Center
0

Semalt Ahli - Kumaha Ka Cabut Darodar Referrer Spam Ti Google Analytics?

1 answers:

spam Referrer tiasa janten masalah signifikan nu nyanghareup a mayoritas juragan ramatloka. Contona, aya kajadian sababaraha kasus whereby Google Analytics rékaman sababaraha kunjungan web nu teu merta hartosna aranjeunna ngahontal ramatloka anjeun. Darodar mangrupakeun domain nu ngajadikeun kunjungan spam ka loka a. Téhnik ieu mangrupa standar pikeun hat hacker hideung. Darodar kajadian janten bot pihak-katilu, kawas nu crawlers web nu umum mesin pencari nganggo nepi ka klien. Kalolobaan jalma jaba atawa agénsi SEO operasi kudu ngamekarkeun cara éféktif stopping Darodar.

Sababaraha tina cara, nu disadiakeun ku Artem Abgarian, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , pikeun mantuan Anjeun nyabut bot ieu ti Google Analytics nyaéta kieu:

Titip ka dicabut tina website maranéhanana

Hiji cara asli tina kaayaan Darodar bisa requesting aranjeunna eureun bot maranéhanana. Anjeun tiasa ngeusian kaluar hiji formulir basajan aranjeunna nyadiakeun tur cirian kotak jaba anjeun teu hayang éta keur didatangan.

Blok Darodar ti Crawling ramatloka anjeun

Sangkan jaba ngagunakeun hiji server Apache, muterna file .htaccess dina akar diréktori Anjeun bisa nyegah Darodar ti némbongkeun up. bot search engine umum masih bakal ningali ramatloka anjeun, tapi Darodar moal bakal. Ti panel maranéhanana, maranéhanana baris nempo respon kode 403-status. Aranjeunna teu boga otoritas pikeun nempo kaca nu, nu hartina kode tracking ga moal ngaéksekusi pikeun ngarekam nganjang. Anjeun tiasa ngajalankeun Konci kawas:

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar.com [NC]

(*.)

RewriteRule ^ (*.) $ - [F]

Ieu penting pisan janten ati bari ngajalankeun kode misalna dina ramatloka anjeun. Konsultan pamekar ramatloka pikeun hambalan ieu tiasa janten venture worthwhile. Sagala kasalahan dina hambalan ieu bisa ngahasilkeun sakabéh situs gagal beban.

ngalarapkeun saringan custom di Google Analytics

Pikeun jalma kalawan akun Google Analytics, kaayaan Darodar tiasa gampang. saringan individu tiasa mantuan nyoplokkeun ti Google Analytics ogé stopping referrals Darodar hareup. Pikeun ngalaksanakeun tugas ieu, anjeun bisa asup ka akun ga Anjeun. Ti tab admin dina sudut luhur katuhu, Anjeun bisa nambah filter di tab sadayana saringan. Anjeun tiasa nyimpen di panyabutan Darodar dina kotak filter. Nyetél tipe filter ngaluarkeun. Tombol radio rujukan kudu diatur dina kaasup. kustomisasi Ieu bisa ngajaga lalulintas rujukan jauh ti Google Analytics Anjeun. Leuwih ti éta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nerapkeun saringan custom lianna kayaning Alamat IP. Sok inget nyimpen perobahan nu Anjeun jieun saméméh ninggalkeun kaca kustomisasi. saringan ieu bisa meungpeuk bot ieu.

Kacindekan

Nyoplokkeun Darodar ti Google Analytics bisa ngurangan statistik ramatloka anjeun ka nol. Dina sababaraha kasus, lalulintas sapertos masih baris némbongkeun up di stats ramatloka anjeun saméméhna. Najan kitu, anjeun tiasa nganggo guideline ieu dicabut tina ramatloka anjeun. Nya kitu, anjeun tiasa nyieun pangaluyuan bermakna pikeun kampanye situs anjeun.

November 29, 2017
Semalt Ahli - Kumaha Ka Cabut Darodar Referrer Spam Ti Google Analytics?
Reply