Back to Question Center
0

Semalt Ahli hususna cara nungkulan rujukan Spam Dina Google Analytics

1 answers:

Lamun niténan yén ramatloka anjeun narima loba lalulintas rujukan tur data anu dipidangkeun dina Google Analytics, anjeun henteu nyalira salaku loba jelema geus Nyanghareupan masalah nu sami. Kalolobaan lalulintas rujukan nyaéta spam sarta kudu gotten leupas tina pas mungkin. surges Anyar ti rujukan spam anu ngaruksak data di Google Analytics ka extent hébat. The lawan moal ngan ngancurkeun ranking situs anjeun di search engine Hasil tapi ogé meunang jajaran hadé for jaba jeung blog sorangan. Masalahna nyaeta kumaha usaha leutik bisa nungkulan rujukan spam sarta nambahan jumlah pintonan dina situs maranéhanana.

Ivan Konovalov, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt, nyadiakeun dieu leyuran berharga ngeunaan rujukan spam.

lawan ngahasilkeun spam dina Google Analytics

Nu nanya heula nu panarajangan pikiran urang nyaeta naha éta lawan na hacker nyieun spam Google Analytics? Pamilik ramatloka na blogger tetep hiji panon on Google Analytics sareng ngarobah setelan na sakali dina bari. Aranjeunna nyabut jeung meungpeuk nu alamat IP anu kasampak curiga jeung nu ngahulag manusa nyata ti ngadatangan kaca web Anjeun. A loba hacker nganggo spam rujukan keur ngahasilkeun jeung palsu ngawujud jualan. Tambih Deui, aranjeunna make ka nyebarkeun virus jeung malware sarta ngalaksanakeun serangan phishing unggal poe. Lamun lumangsung ningali sababaraha situs web curiga di data rujukan, anjeun pernah kedah klik situs nu na meunang eta dikaluarkeun tina Google Analytics sakumaha mimiti jéntré..

Kumaha carana sangkan rujukan spam lumangsung?

The hacker jeung spammers ngagunakeun rupa-rupa téhnik pikeun ngajalankeun bot na ngabajag sistem komputer dina botnets. Sababaraha di antarana ngahasilkeun kavling kunjungan jurig jeung ningkatkeun laju mumbul loka Anjeun. Aranjeunna neruskeun ngirim bot mun situs anjeun, ruining ranking na sakabéh di internet. The lawan kudu ngajalankeun JavaScript lagu Google Analytics Anjeun. Ti dieu, aranjeunna ngumpulkeun data sarta informasi diperlukeun ngeunaan situs anjeun sarta meunang aub dina kagiatan curang.

Jeung petikan waktos, Google geus diwanohkeun loba produk jeung jasa pikeun mastikeun kasalametan sarta kaamanan situs anjeun online. Anjeun tiasa make fitur sarta pilihan tetep situs anjeun ditangtayungan tina hacker. Tracking bisa dipigawé kalayan nomer unik pikeun sakabéh sipat. Hiji sipat hartina anjeun bisa ngagunakeun hiji angka lagu atanapi kode keur ka nebak naha situs anjeun narima lalulintas sah atanapi henteu.

Google Analytics ngamungkinkeun pamaké na make nepi ka lima puluh sipat per akun. Eta hartina lamun sorangan hiji Adsense, Anjeun kudu meunang salah angka serial per harta. Jumlah UA, nu hartina Urchin Analytics, nyaeta nami produk Google geus kaala kanggo taun pikeun pamaké na. tengah digit na nu jumlahna akun sabenerna anjeun kudu make bari nyieun sipat hiji. Sakabéh sipat dina hiji akun Google Analytics bisa babagi jumlah anu sarua.

ogé, Google Analytics nyadiakeun kami kalawan pilihan nyaring. Éta lugas mun nyieun mamah jeung ngomean setélan analytic sakumaha per tren anyar jeung siasat. Nyatu Panungtun na tutorials anu sadia dina internét pikeun lalaki leupas tina rujukan spam. Anjeun tiasa ngajaga kualitas data anjeun dina Google Analytics kucara nyaluyukeun setélan.

November 29, 2017
Semalt Ahli hususna cara nungkulan rujukan Spam Dina Google Analytics
Reply