Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Cloaking, keyword isina, Patalina Exchange Jeung Téhnik SEO Hideung Hat lianna

1 answers:

Jeung ngarobah dunya, jalma téh beuki néangan solusi masalah maranéhanana online. Google geus ngaronjatkeun algoritma na sapopoé. Loba marketers ayeuna gumantung SEO pikeun ngaronjatkeun ranking maranéhanana. Aya, téhnik unethical ilegal dipaké ku ahli SEO. Ku ngagunakeun éta, kumaha oge, Anjeun risiko meunang domain Anjeun on blacklist Google.

amalan SEO Dasar ngawengku tag Alt, tag judul tag pedaran meta jeung hiji sitemap XML keur guiding search engine bot sabab ngorondang ngaliwatan eusi Anjeun - expert personal computer services. Hal ieu ogé Disarankeun make tag judul unik keur unggal kaca. Lamun anjeun buka jero kana liang SEO kelenci, anjeun bakal datang di sakuliah amalan anu bisa ngarugikeun ranking SEO Anjeun tanpa merta bringing patalimarga anjeun mikir aranjeunna ngalakukeunana. lila ieu téh dipikawanoh salaku "téhnik Blackhat". Google boga Panda canggih tur algoritma pingguin nu malah tiasa hirupan aranjeunna kaluar. Igor Gamanenko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, geus outlined aranjeunna di handap.

Cloaking

Cloaking nyaeta teknik dipaké hideung topi SEO, nu diwangun di fooling Google ku némbongkeun eta eusi béda sarta nyokot pamaké ka kaca web nu sejen tinimbang hiji maranéhanana bade didatangan. Sareng ieu anu ku tebih téhnik SEO paling abused. Contona, Anjeun nyieun kode nu ngajadikeun Google pikir nu keur Mindahkeun lalulintas ka kaca web nu ngandung apdet cocok hirup bari anjeun sabenerna nyokot aranjeunna ka toko e-commerce. Google geus maké algoritma -na pikeun ngadeteksi malpractices ieu. Lamun nuju bray, anjeun bisa ngalarang ti Google atanapi neangan didaptarkeun dina kaca panungtungan

séntral Patalina

Tumbu bursa mangrupa topi prakték SEO sejen hideung lamun webmasters tukeur Tumbu antarana sorangan. Dina kalolobaan kasus, ieu-kualitas low sarta teu aya hubungan jeung Tumbu eusi. Bari eta dipaké pikeun dianggo kaliwat, éta aya deui sakumaha éféktif. Ieu cara gancang meunang tumbu dina waktu anu singget, tapi moal ningkatkeun ranking Anjeun.

eusi Duplicating

eusi Niron tina situs séjénna euweuh gawéna. Google ukur indexes eusi unik tur anyar. Sadaya kandungan nu nyalin baris buka runtah..Kitu eta leuwih hade méakkeun waktu nyieun eusi unik anyar. Lamun hayang manggihan naha blog WordPress anjeun geus duplicated eusi, buka www.shoutmeloud.com.

Tumbu meuli

Sababaraha waktu deui, jaba dipaké pikeun nawiskeun rébuan clicks pikeun sababaraha dollar. Ieu digawé ogé tempo nu ayeuna teh nyarios Tumbu nangtukeun 80% rank Anjeun. Nalika Google diropéa algoritma anak, eta kapanggih sakabeh jalma jaba spammy ngajual Tumbu na penalized aranjeunna. Ieu malah dihukum jelema nu sempet meuli Tumbu maranéhanana.

keyword isina

keyword isina lumangsung lamun nyalahgunakeun keyword anjeun sanggeus unggal kalimah lianna. Ieu teu goréng ngabogaan otoritas dina hal tapi, repeating keyword nu unggal ayeuna lajeng janten hiji eyesore ka pamiarsa anjeun sarta hurts usaha SEO Anjeun.

téks Hidden

Ieu hartosna kaasup kecap konci di handap tulisan anjeun dina warna sarupa tukang Anjeun. Kawas téks bodas dina kaca bodas. Anjeun bisa fool manusa, tapi anjeun moal bisa fool bot Google. Aranjeunna ngaliwat kode sumber Anjeun ngecék téks disumputkeun. Éta bisa ngahukum nuhun nyobian ngabohong ka aranjeunna.

Tumbu kebon

Dupi anjeun kantos dilongok hiji kaca web anu pinuh ku Tumbu wungkul? Link kebon téh jaba nu hosted kalawan tujuan exchanging Tumbu. Google geus ngalawan gagasan ieu. Anjeun satuju yen tinggal jauh ti aranjeunna nyaeta aman ti lalaki penalized. Naha anjeun teu?

Pasal spinning

ieu nyalin eusi ti ramatloka séjén sarta ngagunakeun software pikeun ngayakeun réplikasi artikel. Ngagunakeun otomatis software generasi eusi ragrag dina kategori ieu teuing. Bari anjeun bisa fool mesin pencari, panongton anjeun moal ngarasakeun eusi spammy.

Leuwih optimizing

Maranéhanana ngomong teuing tina hal anu bahya. Naha anjeun nyaho yén leuwih optimizing eusi anjeun SEO jalan ngalawan anjeun?

Kualitas Low na kandungan nyimpang

Komo lamun teu leungit ranking ti dipintal na kandungan kualitas-low, anjeun bakal leungit datang. eusi sapertos bakal ngirim eta jauh, jeung Google bakal ningali ieu.

Aya loba "ahli" dina internét advising on rupa téhnik SEO. Kudu ati dina téhnik naon nu Anjeun pake. Salaku aturan jempol, anjeun can kungsi balik salah parabot webmaster Google.

November 29, 2017