Back to Question Center
0

Semalt Ahli: 5 Valse Fakta Leuwih Sleutelwoorden

1 answers:

Er zijn veel mythen leuwih zoekwoorden di SEO, en de meeste mensen geloven ze zonder de waarheid te achterhalen

De Palanggan Kasuksesan Manajer van Semalt Digital Services, Lisa Mitchell, beschrijft 5 trefwoorden misvattingen maot de waarheid onthullen.

Mythe 1. jangkar tekst van de situs werkt niet meer

Hoewel de meeste mensen denken dat ankertekst niet meer werkt, zul je verbaasd zijn dat sarakah Kan Leiden tot betere rangschikking, zelfs bij gebrek Aan koppeling. De ankertekstoptimalisatie nyaeta nog steeds geldig en werkt effectief Om rankingen te verhogen.

Mythe 2. Zoekwoordonderzoek nyaeta niet meer belangrijk

Hawking u probeert te ontdekken waar bezoekers op zoek zijn, worden zoekwoorden een kritisch aspék van SEO. Volgens Brandwatch zijn er voor elke seconde meer dan 40,000 zoekopdrachten op Google. Nu dat u weet, zijn er veel mensen paeh op zoek zijn naar online informatie, Om uit te zoeken welke gebruikers op zoek zijn, wordt uw belangrijkste taak.

Om te slagen op dit gebied, vermijd de gemeenschappelijke fouten maot mensen maken bij sarakah onderzoeken van zoekwoorden. Dit bespaart tijd en brengt verkeer naar uw situs. Dina Príncipe nyaeta zoekwoordonderzoek de hoeksteen van uw strategie. Hawking u van rencana ngagulung Om uw doelgroep te bereiken, moet u weten wat mensen zoeken.

Mitos 3. Uitsluitend op zoekwoorden voor zoekwoorden patepung zoekwoorden hoge

Hawking u van rencana ngagulung Om di uw venture te slagen online, besteedt u niet te veel tijd Aan op generieke zoekwoorden Dina plaats daarvan, denken Hawking een consument op zoek naar informatie leuwih produk een sahiji. dienst. Identificeer vragen en termen maot gebruikers waarschijnlijk zullen Leiden naar uw situs en fokus op paeh zoekwoorden Om conversie te verhogen.

Mythe 4. Metabeschrijvingen zijn niet relevan

Een meta-omschrijving mangrupa een korte paragraaf waarin je inhoud di SERP urang wordt beschreven. Onbekend voor de meeste mensen, een meta beschrijving mangrupa een van de eerste dingen maot de beslissing van een bezoeker beïnvloeden Om uw situs te bezoeken of niet. Om sarakah een bruikbare haak voor bezoekers te maken, maak de metabeschrijving relevan en aantrekkelijk.

Mythe 5. URL urang hebben geen hiërarchie of trefwoorden nodig

Momenteel zijn er meer dan 46 miljard pagina urang panto geïndexeerd Google. Dit laat zien dat er veel concurrentie téh. Hawking u een van de mensen ngagulung maot denken dat de URL urang geen optimalisatie vereisen, verandert u beter, aangezien zowel zoekmachines Hawking gebruikers zoals net duidelijke hebben URL urang.

Dina te organiseren en de relatie tussen hen Príncipe maakt een hiërarchie sarakah mogelijk Om uw pagina urang en Hun belang te bepalen. Dit zorgt ervoor dat de pagina ranking wordt vergemakkelijkt. Hier gebruikt sarakah geheim hoge kwaliteit, vriendelijke URL urang Om de gebruiker een betere ervaring te geven.

Uiteindelijk, Om sleutelwoorden efisien te werken voor situs uw, moet u sarakah volgende doen:

  • Denk buiten de doos. Wees niet bang Om creatief te worden en experimenteren patepung zoekwoorden totdat u termen vindt situs paeh voor uw werken.
  • Zorg ervoor dat u niet op zoek ngagulung naar zoekwoorden voor zoekwoorden, Hawking u de gewenste resultaten niet geeft. Dina plaats daarvan kunt u overwegen de zoektermijnen van sarakah zoekwoord te bepalen maot betere conversies geven.
  • Tumbu je eigen inhoud en gebruik exacte cocok voor je ankertekst.
  • Voeg zoekwoorden dina de Meta-omschrijving toe en optimaliseer sarakah Om uw inhoud te beschrijven.
  • Gebruik duidelijke, URL vriendelijke urang en een hiërarchie Source .
November 29, 2017