Back to Question Center
0

Semalt: A Guide Pikeun Beginners Dina Kumaha Ka Pasang WordPress plugin

1 answers:

guideline Ieu ngan baris dilarapkeun ka jalma anu ngagunakeun wordpress.org. Keur jalma maké wordpress.com, mustahil masang plugins alatan sababaraha watesan na. Eta penting pisan pikeun nyieun Website wordpress.org timer hosted mun bisa make plugins. Aya loba metoda ngaliwatan nu salah bisa masang plugin wp. Contona, anjeun bisa masang plugin WordPress ku néang éta dina konsol pilarian, ngaliwatan muatkeun atawa masang plugin wp maké ftp.

Tuturkeun tips ieu ti Artem Abgarian, ahli luhur ti Semalt , sarta anjeun bakal sukses pasti.

1. Masang plugin wp ngagunakeun WordPress plugin Search

Salah sahiji metodeu paling lugas of masang plugin wp nyaéta ngaliwatan neangan eta dina konsol pilarian. Kalawan pilihan ieu, anjeun bisa meunangkeun aksés ka loba plugins nu hadir dina diréktori plugin WordPress. Anjeun tiasa konci dina sagala pamundut pilarian sarta manggihan hiji plugin nu cocog kedah Anjeun. Sawaktos Anjeun masang dinya, WordPress undeuran dinya sarta susunan eta up keur anjeun. Nalika prosés nu geus sukses, Anjeun nampa hiji talatah konfirmasi tina ngaktipkeun plugin nu. Anjeun oge bisa balik deui ka installer plugin.

Sangkan plugin pikeun dianggo, anjeun kudu apal pikeun ngaktipkeun eta..Éta ogé penting pikeun dicatet yén sakabéh plugins gaduh setélan béda. Ieu ngandung harti yén aya cara nu aranjeunna merlukeun bisa ngonpigurasi. Métode ieu moal katutupan di guideline ieu. Salah sahiji nu kontra ngeunaan pendekatan ieu nu ngan bisa bisa masang plugins gratis. Dina sababaraha kaayaan unik, Anjeun bisa jadi kudu masang plugin teu sadia di diréktori ieu.

2. Masang plugin wp ngagunakeun WordPress Admin plugin Pépéling

Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa jadi kudu install plugins modal pikeun ramatloka wp Anjeun. Dina hal ieu, konsol pilarian moal bisa nulungan anjeun. WordPress boga jasa unggah di wewengkon admin nu bisa ngidinan Anjeun pikeun install plugin dina konsol na. Anjeun kudu ngundeur plugin ti hiji sumber internasional. Sanggeus éta, anjeun kudu login ka tab wp-admin anjeun, buka plugins tur nambahkeun kaca anyar.

Ti titik ieu, anjeun tiasa klik tombol unggah plugin. Unggah berkas ieu ti diréktori PC Anjeun. WordPress baris unggah tur masang plugin ieu keur anjeun. Kawas metodeu di luhur, sanggeus instalasi sukses, Anjeun bisa ngaktipkeun plugin atawa balik ka kaca plugins. Kabéh setélan nu custom kana desain plugin nu.

3. Sacara manual Pasang a WordPress plugin maké ftp

Dina sababaraha kali husus, panyadia hosting wp Anjeun bisa jadi kudu sababaraha larangan file nu bisa ngawatesan kalenturan anjeun masang plugin anu ti wewengkon admin. Dina hal ieu, masang plugin wp ngaliwatan ftp mangrupa pilihan pangalusna. Malah beginners bisa kalayan gampang ngadalikeun manajer ftp. Munggaran sadaya, Anjeun kudu ngundeur tur nimba file pos of plugin anjeun dina komputer Anjeun. Ti titik ieu, anjeun bisa jadi kudu unggah plugin ka wp hosting server anjeun ngagunakeun hiji klien ftp. panyadia hosting wp Anjeun tiasa nyadiakeun hiji manajer ftp pikeun ramatloka anjeun. Sakali dina manajer ftp, Anjeun bisa nambah deui dina jalur / wp-eusi / plugins / diréktori tina server Anjeun.

November 29, 2017
Semalt: A Guide Pikeun Beginners Dina Kumaha Ka Pasang WordPress plugin
Reply