Back to Question Center
0

Semalt - 3 Alesanna Naha Kandungan anjeun Dupi panurunan rankings anjeun

1 answers:

Lamun yakin yén anjeun geus dipigawé sagalana leres, Anjeun bisa jadi salah sakumaha aya salawasna hal bisa ningkat. Anjeun kedah diajar loba ngeunaan kumaha carana ngamajukeun produk Anjeun di internet, diajar sababaraha nilai parusahaan jeung taktik marketing. Sareng sadaya learning akang on, kumaha carana sangkan mungkin mun Polandia eusi Anjeun tur meunangkeun eta dipasarkan dina cara hadé!

Di dieu Oliver Raja, profésional luhur Semalt , geus dikaitkeun 3 alesan eusi Anjeun lebay.

1. Anjeun bogoh diri pisan.

Ieu hade ka admire tur ngahargaan usaha anjeun, tapi ngarasakeun diri pisan bisa ngabalukarkeun masalah keur anjeun. Konsumén pernah ngeunaan miara idéntitas anjeun atanapi urusan background.What ka aranjeunna nyaeta kumaha ogé produk Anjeun atawa layanan kanggo aranjeunna sarta kumaha éta tiasa ngalereskeun masalah maranéhanana. Lamun geus ditulis eusi pikeun diri, aya Chances nu moal meunang jualan sagala. Pastikeun eusi anjeun nepi ka tanda jeung asalna nepi ka ekspektasi pembaca anjeun, ngarobah kana konsumén senang. Anjeun kudu difokuskeun nyieun eusi na artikel demi panongton anjeun, sarta lamun nyieun eta kanggo diri, anjeun dipikaresep ngaleungit tina industri bisnis geura-giru. Anjeun kudu nganggap panongton anjeun sarta ngeunaan miara rasa maranéhanana tinimbang kapentingan pribadi na likes. Nulis dina jejer nu align kalayan layanan anjeun jeung produk ka extent hébat, nyadiakeun nu maos sareng informasi mangpaat ngeunaan brand Anjeun..

2. Anjeun nulis eusi pikeun diri, moal keur panongton Anjeun.

Salah sahiji downfalls utama lalaki ingrained di brand teh nya eta paling urang nulis eusi keur diri, moal keur pamiarsa maranéhanana. tugas anjeun nulis eusi pikeun panongton anjeun, mastikeun yén datang nepi ekspektasi maranéhanana. Anjeun kudu tega dina pikiran hal ieu: "Kami moal customer abdi." Pastikeun eusi anjeun nulis sanes pikeun kapuasan pribadi, tapi keur panongton Anjeun. A angka nu gede ngarupakeun pamekar eusi na marketers nyieun artikel pikeun diri jeung barang loba kecap konci - aranjeunna nyurung agenda nu handap throats konsumén maranéhna 'percanten yén maranéhna bakal secukupnya sami. Anjeun kudu pikir out of the box lamun hayang ngahontal kasuksésan jeung kudu nyoba ngarobah isi pikiranana sasaurang panongton Anjeun.

3. Produksi eusi ieu constipated

Geus salah sahiji kasalahan utama urang sangkan. Blogger na panulis eusi yakin yén produksi eusi sia, tapi éta henteu kitu. Kuring geus katempo loba jalma nulis artikel jeung rék ngahurungkeun maranéhanana $ 100 ka $ 1500 dina dinten, nu ngan saukur teu mungkin keur saha. Para sasterawan eusi goréng téh malah siap nulis artikel anjeun sakumaha low sakumaha $ 2 per sapotong. Sanggeus minggu atawa bulan, anjeun bakal nyadar yén usaha anjeun geus kabukti fruitless sakumaha eusi dina ramatloka anjeun teu ngalakonan tur informatif pikeun pamiarsa.

Blog sarta website anu aya dimaksudkan janten mangpaat tur ngalakonan, sarta anjeun teu kudu ngaruksak reputasi anjeun kalawan eusi kualitas-low. Dina kacindekan, anjeun kudu nyobaan nulis ngalakonan artikel na teu jadi egois dina hal ieu. Anjeun teu kedah runtah waktu anjeun sarta duit dina panulis inexperienced na coba nulis sagalana diri. Anjeun kudu ngobrol ngeunaan kumaha carana ngalereskeun masalah, nyarita ngeunaan hal lucu, sarta ngangkat objections ka jalan marketing keur dipigawé.

November 29, 2017
Semalt - 3 Alesanna Naha Kandungan anjeun Dupi panurunan rankings anjeun
Reply