Back to Question Center
0

Search Engine Optimasi - Semalt Ahli

1 answers:

optimasi engine Search ogé katelah SEO nujul kana manipulasi ti pisibilitas of a pilarian ramatloka hasil organik. The Semalt ahli, Andrew Dyhan, nawarkeun anjeun boga katingal di fungsi SEO handap:

  • Kandungan ngedit
  • Edit of HTML
  • Edit coding
  • Promosi loka

Conto mesin pencari ngarah aya Yahoo, Google, sarta Bing, nu ayeuna make strategi SEO tina ngamangpaatkeun pilarian mobile. mesin ieu nganggo crawlers mana nu bisa manggihan kaca numbu ka kaca saestuna tina mesin pencari lianna.

Indexing tina mesin pencari

mesin Search nu saestuna fungsi leuwih éféktif batan maranéhanana anu henteu - hippie uhr. Conto mesin pencari nya éta tutup sabab diperlukeun kaluman manual tur review manusa pikeun redaksi anu DMOZ jeung diréktori Yahoo. Conto hiji search engine sagala rupi téh Google nu utilizes Google Search konsol nu ngalibatkeun kreasi sarta kaluman tina hiji sitemap XML eupan. Hal ieu ngamungkinkeun keur Pananjung sadaya kaca, sanajan maranéhanana anu henteu bisa dipanggihan ku tumbu otomatis di handap.

ngorondang Pencegahan

eusi pikaresepeun bisa dicegah ti ngahontal indexes pilarian ku webmasters profésional anu jawab ngahulag spiders tina ngakses payil tur directories. Hal ieu dilakukeun ku file robots.txt lokasina di diréktori akar dina domain ka..A tag meta ogé ditambahkeun kana file robots.txt nambahan efisiensi.

Kumaha nambahan hiji kaca web prominence?

A kaca web prominence bisa ngaronjat dina Jumlah cara:

  • Crosslinking
  • Paké eusi nu boga konci relevan
  • Ngamutahirkeun Constant tina kandungan
  • adisi konci relevan tangtu data meta sahiji ramatloka a
  • normalisasi tina URL
  • Paké sahiji unsur link canonical

Téhnik SEO

SEO migunakeun téhnik nu categorized kana tilu grup ngaranna Hideung Hat, Bodas Hat na Gray Hat. Téhnik Bodas Hat ngahasilkeun hasil nu panjang langgeng sedengkeun téknik Hat Hideung ngahasilkeun hasil nu panungtungan periode pondok waktu. Sagedengeun ti eta, téhnik Bodas Hat nya sah bari téhnik Hideung Hat nya haram. Téhnik Gray Hat mangrupa kombinasi tina Hideung Putih Hat téhnik. Ieu utamana dumasar kana ngaronjatkeun hiji ranking ramatloka s tinimbang nyadiakeun pamaké kalawan eusi santun.

Strategi Marketing

Memang SEO mangrupa alat mujarab! Sanajan kitu, eta bisa garapan pikeun unggal ramatloka. Gumantung kana situs na Ecological sarta gawang, eta leuwih hade sakapeung ngagunakeun strategi marketing Internet tinangtu kawas kampanye iklan mayar. Utmost bédana antara SEO na SEM teh prioritas ranking tina hasil teangan, nu bisa boh dibayar atanapi unpaid. A SEM nyaeta prominence berorientasi sedengkeun SEO ieu relevansi berorientasi.

Precedents Hukum

Google ieu sued ku SearchKing on Oktober 2002 dina klaim yén Google dinyatakeun gangguan tortious. SearchKing ngaku yén Google tuh ku ngahulag spamdexing. Najan kitu, hal ieu turun dina taun 2003 alatan SearchKing gagal nangtang ngaku a.

November 29, 2017