Back to Question Center
0

Rujukan Spam Lengser dipedar Ku Semalt Ahli

1 answers:

ragu No, spam rujukan geus jadi masalah utama. Mun anjeun teu wawuh jeung istilah ieu, hayu atuh ngabejaan Anjeun yen eta mangrupakeun nurun lalulintas tina bot nu bisa ngaruksak ranking situs anjeun di search engine hasilna. lalulintas palsu ieu geus dirancang ngaronjatkeun ranking situs web hacker ', bari maranéhna tetep sibuk di putting maneh ka handap dina internet. Laju mumbul sok tinggi jeung rujukan spam, sarta statistik situs anjeun di Google Analytics nu pernah ditémbongkeun leres sakumaha euweuh manusa anu ngadatangan situs anjeun tapi bot.

Julia Vashneva, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , elaborates on sababaraha solusi praktis dina hal ieu.

Naha aya rujukan Spam a Masalah utama?

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen spam rujukan masalah utama, sarta junks up analytics ramatloka anjeun kalawan data aya hartina. Ieu mangrupakeun runtah nyata waktu, jeung anjeun kudu geus Nu Uninga Ngeunaan loka anu meunang jajaran goréng dina internet. Ieu rada frustrating ngawangun loka anu, nedunan optimasi search engine, sarta tetep neangan posisi ngaganjel dina hasil search engine.

Geus salawasna masalah meunang leupas tina rujukan spam, tapi hijina hal anjeun bisa ngalakukeun dina tempat anu nyieun mamah di Google Analytics..Ku nyieun mamah aya, Anjeun bisa nambahkeun alamat IP spam tur meunang leupas tina spammers rujukan kawas tombol-pikeun-ramatloka. Sadaya ieu antukna bakal ngaronjatkeun rankings loka Anjeun. Jieun saloba saringan mungkin ka ngahemat situs anjeun ti lalaki ruined di internet. Kalayan bantuan saringan, Anjeun bisa nyegah spam rujukan tina ngaruksak loka anjeun di internet na meungpeuk nu alamat IP nu manggihan masalah.

stopping rujukan spam

Lamun Anjeun keur pilari eureun spam rujukan, hal munggaran nu kedah ngalakukeun nya éta nyieun saringan. Upami ieu henteu dianggo pikeun anjeun, teras anjeun tiasa ngalebetkeun Konci husus dina file .htaccess. Konci ieu disadiakeun dina rekening Google Analytics anjeun, jeung anjeun bakal kudu ngadaptar situs anjeun pikeun meunangkeun wasa ka jenis ieu tina Konci.

Deflecting

Tehnik katilu nyaeta deflection. A deflector ngarahkeun lalulintas deui kana sumber, sarta anjeun bisa nyegah datangna kualitas-low hits. Ahli geus ngaku yén métode ieu dipercaya jadi eta bisa nyegah penampilan bot jeung virus dina situs anjeun. Anjeun bakal kedah nyieun sababaraha peta saméméh ngaktipkeun pilihan ieu dina akun anjeun.

WordPress plugins

WordPress nyadiakeun pamaké na kalawan kavling plugins nu bisa nyegah datangna spam na lalulintas palsu ka situs anjeun. Pikeun sagala rupa webmasters tombol-pikeun-ramatloka mangrupa salah sahiji situs web awon. Ieu cara keur uing ranking situs maranéhanana sacara di internet. Tapi plugins pameungpeuk nu ayeuna di paménta tinggi dunya leuwih. Éta dijieun sadia di WordPress sarta bisa dipasang jeung diaktipkeun dina detik. Anjeun kudu milih hiji plugin pameungpeuk dipercaya jeung meunang eta dipasang pikeun ngaronjatkeun pisibilitas na credibility sahiji ramatloka anjeun dina internet.

November 29, 2017
Rujukan Spam Lengser dipedar Ku Semalt Ahli
Reply