Back to Question Center
0

Praktek Semalt: Kertajati catastrophic Of keyword isina

1 answers:

Jack Gedang, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yen lamun datang ka nulis artikel ramah-SEO, isina keyword ieu mindeng dianggap unsur nu ésénsial. Google, Bing, sarta Yahoo daek eta, sarta anjeun teu kedah overuse konci dina eusi Anjeun di ongkos nanaon. Dina dinten awal SEO, isina keyword éta hal anu dipaké pikeun gawé ogé sarta mantuan nu webmasters mun meunang rengking alus dina search engine hasilna. poé ieu, trend geus dirobah ku sakabéhna, sarta anjeun teu bisa naekeun ranking anjeun kalawan isina keyword. Di sagigireun, Google bisa ngahukum situs anjeun sarta larangan eta for hirupna hiji lamun posting artikel keyword-boneka.

Naon salah isina keyword?

Ieu aman disebutkeun yen isina keyword dipaké pikeun jadi téhnik hat SEO bodas, tapi ayeuna eta murni dianggap strategi SEO hat hideung. Matt Cutts ti Google nyebutkeun yén pausahaan ieu nyobian na pangalusna keur ngabedakeun antara artikel kualitas luhur jeung eusi kualitas-low. Saha anu geus ngalakonan keyword isina atanapi migunakeun téhnik overly SEO kudu sangsara sooner atanapi engké. Google salawasna Sigana keur jaba nu boga kualitas alus teuing jeung eusi informatif. parusahaan boga sababaraha insinyur di tim na dipake dina pencegahan isina keyword sarta baris geura-giru ngahukum ka situs nu aub dina curang ieu.

Salah sahiji bahaya dasar éta Google bakal nurunkeun rank halaman loka anjeun Aya Chances yén nagara éta bakal dihapus atawa penalized dina hasil search engine Éta cenah, euweuh pamakéan.. bade difokuskeun kavling konci. Gantina, Anjeun kudu nyobaan pikeun ngajaga kualitas kaca web anjeun sarta dianggo dina kecap konci hijina basa aranjeunna keur diperlukeun.

downside séjénna nyaéta yén isina keyword bakal disliked ku lolobana para nasabah anjeun sarta datang. Anjeun teu kedah hilap yén maranéhna hayang maca ngalakonan, informatif jeung mangpaat barang. Lamun geus boneka kavling konci na compromised on kualitas, Anjeun moal bisa datang nepi ekspektasi maranéhna teu bisa ngaktipkeun datang anjeun ka konsumén senang.

Optimasi keyword anu hade:

Ieu leres yen migunakeun kecap konci pohara penting, tapi Anjeun kudu ngarti beda antara pamakéan kecap konci na isina keyword. Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen aranjeunna dua amalan SEO béda. Google retakan handap on isina keyword tapi mikanyaah ka artikel nu ngandung angka ditangtoskeun jeung lumrah di konci.

Ku kituna, anjeun kudu mikir ti konci Anjeun bijaksana tur teu nganggo kavling konci na frasa dina paragraf sarua. Anjeun kudu pernah difokuskeun SEO nu bot indéks yén situs na pikir yén éta téh dipercaya. Google boga aturan jeung peraturan na sorangan, sarta unggal webmaster boga nuturkeun aranjeunna upami anjeunna atanapi manehna hayang ngahontal hasil nu dipikahoyong.

Kumaha saimbang konci anjeun?

lianna ti kecap konci penting, anjeun pernah kedah nganggo frasa anu ngaganggu aliran eusi Anjeun. Rupa-rupa blogger na webmaster fokus kana konci na frasa, tapi Anjeun kudu nyimpen dénsitas keyword ti dua nepi ka opat persén wungkul. Anjeun tiasa make database sinonim Google tetep diri nepi ka tanggal ngeunaan naon diaku Google paling na kumaha carana ningkatkeun paparan anjeun dina internet.

November 29, 2017
Praktek Semalt: Kertajati catastrophic Of keyword isina
Reply