Back to Question Center
0

Nyandak leupas tina rujukan Spam Jeung Semalt Ahli

1 answers:

Sadaya rupa rujukan spam, bot na spiders museurkeun maké spasi server anjeun sarta jaba WordPress alesan pribadi. Sigana mah éta hacker sok sibuk di tricking webmasters tur mesin pilarian s dina hiji cara atawa lianna. Spam perlu kavling jaba, tapi anjeun bisa jadi teu resep letting Anjeun bisnis aranjeunna uing. Lamun sorangan ramatloka WordPress, anjeun kudu meunang leupas tina rujukan spam, spiders na bot pas mungkin.

Andrew Dyhan, anu Semalt ahli, hususna nu rujukan spam mangrupakeun tipe spam nu mangaruhan blogger na WordPress jaba dina jumlah badag. Ogé, nya meunang kana akun Google Analytics anjeun sarta preys on jajaran search engine Anjeun. Ku kituna, blocking rujukan spam nyaeta wajib upami anjeun hoyong tumuwuh Anjeun bisnis di internet.

Perkenalan mun Referrer Spam

target rujukan spam duanana jaba anjeun sarta rekening Google Analytics. Pikeun sababaraha bulan, eta geus jadi masalah utama pikeun webmasters. Ngaliwatan URL palsu, hacker ngirim lalulintas situs kualitas-low anjeun, sarta Chances anjeun lalaki ngalarang ku mesin pencari anu tinggi..

Blok rujukan Spam di situs web WordPress

Anjeun kedah meungpeuk spam rujukan mah ukur aya di Google Analytics Anjeun akun tapi ogé di situs web WordPress anjeun. Léngkah di handap ieu penting dina hal ieu:

pamasangan rujukan Spam plugins

Geus kitu ngawitan proses ku cara masang sababaraha plugins rujukan spam dina situs web WordPress anjeun. A angka nu gede ngarupakeun plugins anu sadia di internet. Bisi, Anjeun teu kapanggih plugin misalna dina WordPress sorangan; anjeun bisa ngundeur éta ti sumber dipercaya jeung neangan eta dipasang dina situs anjeun. Sucuri, Spamreferralblock, WP block rujukan spam, sarta plugins lianna bisa diusahakeun di hal ieu. Sakabéh éta ngawas spam rujukan jeung dicabut tina situs anjeun dina detik.

Ngonpigurasikeun nu Setélan

Sakali geus dipasang plugin a, lengkah saterusna nyaéta pikeun ngonpigurasikeun setelan loka WordPress anjeun. Anjeun teu kedah hilap pikeun ngaktipkeun plugin nu sateuacan nutup jandela. Tujuanana nya éta pikeun mastikeun yén sakabéh rujukan spam na bot nu keur dihapus sarta dipeungpeuk unggal dinten, jadi Anjeun kudu nyimpen hiji panon dina setelan sareng ngonpigurasikeun eta iraha wae diperlukeun.

Cék anjeun Apdet panganyarna na Jieun Adat blok

Nu katilu jeung salah sahiji taktik pangkuatna nyaeta mariksa apdet panganyarna dina loka WordPress anjeun tur jieun blok custom lamun diperlukeun. Ieu nyegah datangna rujukan spam, spiders, sarta bot, tur ensures kasalametan situs anjeun ka extent hébat. Anjeun kudu salawasna tetep hiji panon dina tip sarta trik diropéa keur disadiakeun ku WordPress. Pariksa lamun sababaraha plugins anyar geus diwanohkeun dina sababaraha poé kamari. Anjeun kudu coba jelema plugins ukur nalika anjeun assured yén loba jelema geus diusahakeun aranjeunna.

Témbongkeun nu Daptar situs web diblokir

Sakali léngkah di luhur téh réngsé, hambalan ahir nyaéta pikeun nempo daptar domain bakal diblokir, tur subdomains boga pamanggih nu situs narima nyatu pintonan palsu. Pikeun nempo nafsirkeun, Anjeun kedah buka rekening Google Analytics anjeun sarta pariksa rinci dinya.

November 29, 2017
Nyandak leupas tina rujukan Spam Jeung Semalt Ahli
Reply