Back to Question Center
0

Ningkatkeun SEO anjeun, Baca Ngeunaan Optimasi Gambar! - Semalt Ahli

1 answers:

Di-kaca SEO na optimasi gambar anu dua hambalan primér mangrupa kampanye SEO éféktif. The search engine s ngagaduhan leuwih calakan sarta smarter kalawan waktu, sarta prosedur meunang ranking pilarian alus nyaeta rada canggih. Eusi kualitas teu cukup anjeun kudu nengetan loba hal. Rupa-rupa faktor nyumbang kana némbongkeun up dina rankings search engine, sarta faktor paling krusial nyaeta jalan nu ngaoptimalkeun Gambar anjeun SEO.

Lamun dina kaca SEO teh rukun ramatloka anjeun, nu optimasi gambar nyaeta blok wangunan. Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén gambar anu komponén visual kuat situs web anjeun sarta anu tebih hadé ti artikel sarébu-kecap. Kadé ngagunakeun gambar leres ambéh maranéhanana bisa ngirimkeun pesen anjeun di glimpse munggaran.

Gambar relevansi:

Pastikeun gambar anjeun milih nu relevan keur eusi web Anjeun. Kavling gambar nyimpang moal masihan anjeun salaku hasil SEO éféktif salaku gambar tunggal kalayan téks alt relevan jeung pedaran.

Alt Tags:

The tag alt maénkeun peran penting dina optimasi gambar Anjeun. Aranjeunna mantuan Gambar anjeun némbongkeun up dina Hasilna search engine sarta ningkatkeun waktos loading situs anjeun. Sadaya mesin pencari gumantung kana téks gambar anjeun sakumaha aranjeunna moal bisa maca eusi Anjeun, jadi alt téks na alt tag baris mutuskeun kumaha gambar Anjeun bisa rengking dina hasil gambar Google..Salah sahiji amalan pangalusna pikeun tag alt téh tetep dina tag pondok, deskriptif jeung ka titik.

ukuran Gambar jeung hosting:

Ukuran gambar hiji muterkeun hiji peran signifikan dina ngaronjatkeun pangalaman pamaké sakabéh. Pastikeun gambar Anjeun nganggo henteu beurat teuing jang nambahan kagancangan loading Anjeun. Paké leutik gambar acan geulis anu gampang pikeun némbongkeun up dina hasil search engine. Kami ngarékoméndasikeun anjeun ngagunakeun gambar di bait. Parabot kawas Yahoo Smushit bisa dipaké pikeun ngusap kaluar ti bait kaleuleuwihan ti gambar, nyieun eta torek ti méméh.

Gambar hosting mangrupa faktor utama sejen lamun datang ka generating langkung lalulintas ti pilarian gambar Google. Google jeung mesin pencari sejenna masihan langkung pentingna ka gambar hosted dina domain sarua ti gambar hosted on sababaraha domain. A algoritma utama pikeun milarian gambar Google teh blending gambar jeung teks ramatloka anjeun.

Filenames:

Ngan sakumaha keyword a penting dina URL anjeun, nu filenames téh penting pisan pikeun poto Anjeun. filenames euyeub keyword mantuan mesin pencari evaluate situs anjeun dina cara hadé. Anjeun teu kedah nganggo nami file standar, kayaning DSC0119.jpg, sabab teu masihan informasi cukup ngeunaan gambar Anjeun. Gantina, Anjeun kedah nganggo filenames deskriptif tur kecap konci, nu kudu dipisahkeun ku hyphens.

Gambar linking na judul tags:

Hiji gambar mangrupa hal pikaresepeun tur panon-catching nu ngajelaskeun situs anjeun sarta eusina. Ditangtoskeun linking gambar téh prakték must SEO. Anjeun kedah ulah aya linking poto Anjeun langsung. Gantina, Anjeun kedah Lebetkeun gambar na meunang tumbu deui ramatloka anjeun. Ogé, anjeun kedah nganggo tag judul ditangtoskeun. A tag judul nyadiakeun émbaran ngeunaan eusi Anjeun nalika pamaké hover kursor maranéhanana ngaliwatan tumbu. Ieu penting pikeun nambahkeun hiji SEO pedaran ramah tur konci relevan pikeun tag judul Anjeun.

November 29, 2017
Ningkatkeun SEO anjeun, Baca Ngeunaan Optimasi Gambar! & Ndash; Semalt Ahli
Reply