Back to Question Center
0

Kumaha pikeun merangan Traffic Spam Jeung Saringan Google Analytics? - Semalt mangka Hiji Jawab

1 answers:

Ieu bisa jadi mungkin pikeun sakabéh urang sarerea keur ngancurkeun lalulintas spam ku saringan Google Analytics. Aya Chances nu kieu bakal lumangsung ka dulur sakumaha spammers maénkeun kalayan nyatu situs dina dasar poean. Aranjeunna bahaya pikeun usaha anjeun sarta bisa uing reputasi anjeun dina internet. masalah sejen nyaeta lalulintas jurig, jeung spam teu masihan anjeun hasil akurat dina watesan lalulintas ramatloka . Aranjeunna salawasna nyadiakeun Anjeun pintonan kalayan laju mumbul luhur, ngarah anjeun ngarasa yen anjeun narima beuki loba pintonan unggal poe. Kadé keur urang pikeun nampa ukur sababaraha pintonan per dinten, mastikeun kualitas maranéhanana. Kontras, situs web anu nampi nyatu pintonan sarta laju mumbul kirang berharga bisa jadi teu ngahasilkeun kavling ngawujud. Mun anjeun salah sahijina, anjeun kudu ngarobah strategi anjeun sarta ngawangun ayana online trustable. Sanajan anjeun terang yen spammers aya, anjeun teu kudu ngajawab kalayan aranjeunna sarta nyieun sababaraha saringan keur meunang leupas tina éta ka extent hébat.

Kabeneran, sababaraha téhnik jeung métode nu sadia meunang leupas tina spammers kalawan Google Analytics. Anjeun tiasa nyieun mamah jeung ngajawab loba masalah anjeun dina internet.

A luhur profésional ti Semalt Digital Services, Ivan Konovalov, nyokot katingal a didieu di sababaraha hal dasar anjeun kudu tetep dina pikiran:

Nyieun pintonan anyar

Ieu alus pikeun nyieun sakabeh pintonan anyar saencan Anjeun ngaluyukeun setelan dina akun Google Analytics Anjeun..Anjeun kudu nyieun anyar, saringan kacekel dina jumlah badag sarta megatkeun hirup kana bagéan. Awal, prosés ieu bakal butuh sababaraha waktos tapi tiasa ngabantu anjeun nyiapkeun laporan kualitas. Anjeun kudu arahkeun ka bagian Admin sahiji akun Google Analytics anjeun sarta ngaluyukeun Témbongkeun setting. Di dieu Anjeun kudu nyieun beda pamadegan jeung saringan béda jeung meunang aranjeunna ngagabung saling.

Nyetel hiji filter komprehensif

Anjeun tiasa nyetél angka nu gede ngarupakeun saringan dumasar kana sarat Anjeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha kabingungan ngeunaan kumaha carana nyieun saringan, urang nyarankeun Anjeun pariksa tips Google anu sadia di internet, tapi sababaraha hal anu perlu perhatian rusuh anjeun kaasup hostnames valid, sumber kampanye, setélan basa, sareng nu sanesna.

hostnames Logis

Ieu teu bakal salah disebutkeun yen sakabéh lalulintas ramatloka anjeun geus ngaliwatan hostnames sarta server pikeun mastikeun yén kualitas henteu compromised. Inpo nu geus disadiakeun di Google Analytics Anjeun. A hostname valid mangrupakeun ngaran sah yen ieu pakait sareng situs anjeun sarta bisa nyaring anjeun search engine Hasil dumasar kana setelan Anjeun. Mun anjeun bosen laju mumbul luhur, anjeun tiasa nyobian pilihan ieu ngurangan laju mumbul loka Anjeun. Tapi anjeun kudu salawasna pastikeun yén anjeun teu meunang trapped ku hostname palsu sakumaha eta bisa uing situs anjeun.

sumber Kampanye

Anjeun kudu gaduh hiji pamanggih mana lalulintas di ramatloka anjeun datang ti. Ku nyieun saringan, anjeun tiasa terang sumber lalulintas sakumaha ogé meunang informasi ngeunaan alamat IP.

setélan Basa

A angka nu gede ngarupakeun spammers jeung hacker mangpaatkeun situs sareng setelan na ku ngirim lalulintas palsu. Tambih Deui, aranjeunna nyusul setélan basa, sarta saringan meunang kaganggu ka extent hébat. Cara pangalusna pikeun meunang leupas sahijina nyaeta ku mantau kinerja situs anjeun unggal poe. Anjeun kudu nyimpen hiji panon on sabaraha pintonan geus narima sarta kumaha carana ningkatkeun laju mumbul.

November 29, 2017
Kumaha pikeun merangan Traffic Spam Jeung Saringan Google Analytics? & Ndash; Semalt mangka Hiji Jawab
Reply