Back to Question Center
0

Kumaha Ka Ngeureunkeun Cina Spam Ti banjir iPhone anjeun? Naséhat Ti Semalt

1 answers:

Anjeun meureun terang signifikan tina ngagunakeun kecap akses kuat tur ngaktipkeun nu auténtikasi dua-faktor (2FA) dina alat Apple Anjeun. Ratusan nepi rébuan surat spam Cina gunana keur dikirim ka ti alat iPhone. Rekening iMessage nu ngabajak bisa ngeusian iPad anjeun, iPhone, Mac atawa alat sarupa séjénna kalawan kavling junk na gobbledygook gampang ti anjeun tiasa ngabayangkeun. Téhnisna diomongkeun, éta moal Hack a tapi mangrupakeun tanda yén batur geus ditebak kecap akses Anjeun tur geus maké alat Anjeun pikeun kagiatan bodo-Na.

Andrew Dyhan, hiji ahli luhur ti Semalt , geus tailored isu practicals anu bakal nulungan urang tetep aman ti serangan misalna.

A angka nu gede ngarupakeun pamaké geus fallen mangsa keur schemes misalna. Hiji parusahaan kaamanan basis Inggris Sophos diterbitkeun mangrupa pos dina blog Naked Kaamanan, dimana eta dibagikeun pangalaman tina pamaké iPhone béda. Salah sahiji nu ngomong yén iPhone nya éta dipaké illegally pikeun ngirim pesen Cina palsu ka sakabéh babaturan sarta anggota kulawarga. Taya laporan ti breach data geus kantos geus dilaporkeun, sarta teu aya deui jalan nimba sandi hiji jalma ti alat ios Na. Dina kaayaan kitu, eta bisa jadi mungkin keur saha ngomong naon dina tapi Apple Inc. geus dimimitian John Munn ti Belfast dijumlahkeun nepi masalah, meunangkeun nu pamaké Android anu complaining ngeunaan masalah pikeun taun..Kavling kecap akses iPhone anu ditebak, sarta rekening anu hacked unggal poe. John éta teu hijina mangsa sakumaha Sophos ditalungtik masalah jeung kapanggih yén Apple geus teu narima complains ngeunaan panalungtikan sarta geus dibereskeun loba isu.

Kumaha serangan dianggo?

Kahiji sakabeh, pamaké meunang pesen nyebutkeun yen Gajah Mungkur Apple maranéhna geus diakses tina lokasi kanyahoan atawa alat. Lamun nampi bewara misalna dina komputer anjeun, aya nanaon bisa ngalakukeun. Tapi lamun nampa pesen sapertos dina handphone, anjeun kedah klik tombol OK. Jalan, sakali pesen awal ieu ditampi, Koruptor bakal dimimitian. A angka nu gede ngarupakeun alat anu spammed dina dasar poean. Pamaké ogé ngawadul ngeunaan emojis sarta naskah ti sumber curiga, sarta maranéhanana seratan anu diserat sagemblengna dina basa Cina.

The jenis sarua pesen anu dikirim ka rébuan jelema ti rekening kainféksi. Lamun narjamahkeun seratan maranéhanana, aranjeunna bisa nujul anjeun ka kasino atanapi nightclub di Makau. Aya Chances anu hoyong hacker maok informasi anjeun ku ngagunakeun ngaran casinos kawentar, tapi kagiatan sapertos bakal ngakibatkeun barrages priangan of spam. Lamun nyebutkeun "informasi deui," nu hartina lawan geus diakses sandi anjeun atanapi geus ngangkat data anjeun nepi ka breach sababaraha aturan online. Apple ngaklaim yén teu mungkin ngakses akun iMessage a pamaké urang, tapi kan hacker mindeng trik nu pamaké sarta alihan ka jumlahna unprecedented tina sampah. Chances aya pamaké nu kungsi compromised kecap akses maranéhanana di sababaraha breach data, kayaning LinkedIn na Yahoo. Éta bisa geus dipaké dina sandi sarua pikeun rekening béda, letting kan hacker cocog Gajah Mungkur email béda jeung sandi sarua. Dina kacindekan, Anjeun kedah nganggo kecap akses kuat yén bisa teu ditebak ku hacker. Anjeun kudu ngomean kecap akses anjeun remen jeung jaga 2FA diaktipkeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha kasalempang kaamanan akun, anjeun kedah parios saran Apple.

November 29, 2017
Kumaha Ka Ngeureunkeun Cina Spam Ti banjir iPhone anjeun? Naséhat Ti Semalt
Reply