Back to Question Center
0

Ieu Ad Dunya Atawa Kumaha Ka Jieun Konsumen Cinta Anjeun - Marketing Strategi Ti Semalt Ahli

1 answers:

The dunya ayeuna urang hirup mangrupa, dunya ad ad. Tanpa Iklan, pasti bakal moal butuh hal saperti televisi, radio, atawa média sosial. Éta mana tanpa nyebutkeun yen urang lajeng bakal kudu mayar leuwih pikeun hirup urang kudu. 86% ti populasi yakin yén Iklan nu dipikabutuh pikeun airing eusi bébas online. Sanajan kitu, teu masihan marketers hak ngaganggu urang kalawan advertisements. Di handap aya opat strategi ku Oliver Raja, anu Semalt ahli, anu bener bisa nyieun pamakéna senang.

Jieun eta Personal

Aya nanaon nu annoys konsumén poténsial ti hiji salesperson obtrusive anu nyoba maksakeun anjeun mésér produk ieu atawa éta pisan ongkos. Ieu mangrupakeun badag péngkolan-off na pisan teu epektip lamun datang ka konvérsi. Pamakéna meureun Ngepaskeun anjeun kaluar atawa butuh catetan tina kabiasaan bangor anjeun sarta sumpah mun pernah kalibet sareng anjeun atawa merk nu ngagambarkeun.

The bentang sosial ayeuna ngalakukeun dina pendekatan langkung konsumen-centric nu kumaha nu pamasaran digital strategi kudu ngeunteung. Pamakéna kudu dirawat di jalan aranjeunna hoyong dirawat. Hiji-hijina jalan aranjeunna bisa ngahontal ieu lamun aranjeunna nerapkeun ngawaskeun sosial sarta analytics..Ieu mantuan kalawan identifying sentiments konsumen supaya marketers bisa sasaran éta lamun aranjeunna kalibet dina paguneman otentik sareng maranehna. Ku optimizing aspék ieu bisnis, marketer bakal jadi dina posisi keur amp usaha SEO maranéhanana.

Jieun eta relevan

Saperti loba salaku personalization penting, teu mungkin uninga saha berbunyi hiji pos hususna, naon waktos aranjeunna ngakses eta, sarta barang séjén maranéhna bisa jadi resep. The jaringan asli kedah ngabantu ku maturan saran ka eusi anu pamakéna nuturkeun. Marketers kudu nyaho yén saran kudu relevan kana rasa jeung karesep maca hiji. Mun aranjeunna kaasup Tumbu ka tulisan anu aya patalina jeung naon nu maos museurkeun tapi bakal disebutkeun moal geus kapanggih, teras situs nu janten sumberdaya dipercaya tur hargana nu alus keur SEO. hasilna nyaeta penerbit mertahankeun hiji sharing tinggi bari dina waktu anu sarua mere pamakéna memorable pangalaman kapanggihna eusi nu bakal tetep datang deui pikeun leuwih lengkep.

Jieun eta timely

Aya sababaraha hal anu pamakéna manggihan bangor lamun datang ka pamasaran digital:

  • kupon nu nyiduh kaluar pikeun hiji item aranjeunna ngan dibeuli saprak aranjeunna aya gunana keur saha jeung spasi atanapi finances bisa laksana pikeun saham nepi saméméh nya wayahna.
  • Iklan Repetitive on Facebook pikeun barang atawa jasa aranjeunna geus meuli.
  • The buleud langganan surelek nu némbongan pas hiji manggih eusi.

Marketers kedah nganggo pamasaran digital dina cara nu ngajaga pamakéna satia ka aranjeunna. annoyances anu disebut di luhur bisa sigana leutik, tapi hal saeutik nambahan nepi. Alatan éta sumber taya pikeun hal relevan naon maranéhna rék, teu masihan eta alesan teu milih brand anjeun ngajual. Jeung pedaran ti eupan balik customer jeung média sosial, pastikeun pikeun align kabeh jasa raket kana kaperluan maranéhanana.

Jieun eta Relatable

The panungtungan tapi teu sahenteuna tip nya éta nyieun eusi nu némpél dina émosi manusa relatable. Émosi nu hiji motivator hébat. Sababaraha pamakéna bisa lulucon ngeunaan kumaha emotionally manipulatif hiji iklan téh, tapi aranjeunna sigana pernah poho deui di mangsa nu bakal datang.

November 29, 2017
Ieu Ad Dunya Atawa Kumaha Ka Jieun Konsumen Cinta Anjeun - Marketing Strategi Ti Semalt Ahli
Reply