Back to Question Center
0

Gambar Optimasi Tips Ti Semalt Ahli

1 answers:

Gambar nu teu dioptimalkeun bisa ngakibatkeun konsékuansi serius nyambung kalawan kinerja ramatloka a. Dina kalolobaan kasus lamun speed ramatloka anjeun pisan slow, "unoptimized" Gambar nanggung bagian badag tina ngalepatkeun ka. dunya urang ayeuna dicirikeun ku cut-tikoro kompetisi dina ampir kabéh industri. Éta pisan sababna naha jaba slow ngan moal bisa salamet panas.

Jason Adler, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, warns yen lamun hiji pamaké kunjungan situs anjeun sarta karasaeun yen ayeuna teh nyokot sadetik deui ti manehna / manehna geus dipaké pikeun, éta kacida dipikaresep yén maranéhna gé luncat mun ramatloka saingan anjeun lamun eta beban rélatif gancang.

Kumaha anjeun pastikeun yén gambar anjeun ulah ngalambatkeun turun situs anjeun?

Pertimbangkeun ngagunakeun tujuh tips optimasi gambar ieu pikeun ngaronjatkeun SEO:

1. Paké kualitas luhur poto aslina

Ieu bebeneran fundamental anu lumaku pikeun kabéh jenis eusi ramatloka. Anjeun peryogi dina gambar paling unik tur aslina dina situs anjeun lamun Tujuan dina nyadiakeun pangalaman pamaké hadé. Lamun bisa motrét ku kaméra-kualitas alus atawa meunang désainer anu bisa nyieun poto aslina, anu odds hadé situs anjeun kudu jadi rengking kacida.

The dedi tina migunakeun poto stock tiasa Maklum tinggi. Najan kitu, anjeun estu teu hayang boga poto nu jutaan situs séjénna mibanda.

2. Ningkatkeun Gambar anjeun kalawan parabot

Pamaké kawas gambar nu teu ukur pikaresepeun tapi ogé pribadi. parabot na rohangan ngédit poto pisan nyebar sakuliah internet. Anjeun salawasna bisa manggihan alat cocog pikeun nambahkeun hal mun gambar anjeun méméh ngeposkeun aranjeunna online.

Naha rék nambahan tulisan, uniqueness, kapribadian atawa perlu ningkatkeun banding na, aya alat keur éta. Ngagunakeun parabot na rohangan ngédit poto mun nyieun gambar anu nangtung kaluar sareng masihan situs anjeun an tepi.

3. Ngaran berkas deskriptif tur keyword-euyeub

SEO lila pangalusna ngantebkeun pentingna incorporating konci dina ngaran file ngajéntrékeun gambar. Sapertos nami file informs mesin pencari ngeunaan gambar jeung naon di jerona. Sawaktos Anjeun ngundeur gambar, ngaganti standar éta ngaran jeung hal anu ngajelaskeun gambar dina istilah pangsaena.

4. Ngurangan ukuranana gambar anjeun

Anjeun tiasa ngurangan ukuranana nu file urang tanpa diminishing kualitas gambar. Ku pangaturan ukuran jadi na compressing gambar, Anjeun nyata bisa ngaronjatkeun kagancangan situs urang.

Paké "Simpen pikeun Web" fitur of Adobe Photoshop pikeun mastikeun yén gambar nu mungkas nepi kana ramatloka anjeun téh ti ukuran optimum.

5. Nganggo format file katuhu

Aya tilu umum format gambar:. JPEG, PNG, sarta GIF

JPEG teh format pang populerna sabab ngajaga gambar Ukuran leutik. GIF ieu lolobana dipaké keur animasi na seni basajan. Ieu ngarojong backgrounds transparan sarta mangrupakeun kituna sampurna pikeun logos parusahaan jeung elemen ramatloka lianna. PNG mangrupakeun alternatif beuki modern ka JPEG jeung GIF. format ieu ngarojong transparansi, boga koreksi gamma otomatis, jeung rentang warna hadé.

6. Ngaoptimalkeun gambar alt téks na judul

The alt téks na judul hiji gambar kudu leres dijieun pikeun mantuan ramatloka anjeun ngahontal ranking hadé dina SERPs na renders pangalaman pamaké alus.

Alt téks sugan jalan pangalusna pikeun mastikeun yén produk Anjeun muncul dina web na gambar maluruh Google.

7. Jieun sitemaps gambar pikeun situs anjeun

sitemaps Gambar masihan mesin pencari informasi ngeunaan gambar sadia dina situs a. Malah lamun kode JavaScript beban gambar, sitemap a ngamungkinkeun mesin ieu pikeun manggihan gambar. Nyieun sitemap a ngalibatkeun nambahkeun inpo ngeunaan gambar dina kaca. Hal ieu dilakukeun pikeun tiap URL didaptarkeun di sitemap nu.

optimalisasi gambar pikeun SEO pasti patut usaha. situs anjeun beban gancang sarta datang bisa meunang naon maranéhna rék gancang. jaba slow sangsara leungitna pisibilitas, panurunan dina ongkos konversi sahingga jualan na revenues. Tips di luhur baris mantuan anjeun pikeun nyegah karugian ieu.

November 29, 2017
Gambar Optimasi Tips Ti Semalt Ahli
Reply