Back to Question Center
0

Darodar Jeung Kancing Pikeun Website Spam - Ngajaga Usaha anjeun Sareng Semalt

1 answers:

data Beresih tur akurat nyaéta tina utmost pentingna pikeun usaha online. Lawan perhatian searchers web bisa mawa maneh duit nyata lamun datang ka eusi pamasaran . Sakapeung, ieu nyeri ngaku yén leuwih ti 78% data Google Analytics anjeun ngandung patalimarga bot na tombol pikeun ramatloka spam.

Alexander Peresunko, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, draws perhatian Anjeun nu Darodar na tombol pikeun ramatloka spam aya diantawis unspectacular search engine téhnik optimasi nu geus skewing boga ramatloka sarta pamasaran data konsultan ga. Éta pisan sababna naha, Google Analytics nyaeta tina utmost pentingna pikeun boga situs, sabab mantuan marketers eusi pikeun nganalisis data, sarta ulah aya nyieun kaputusan bisnis salah.

Naon nu peryogi kauninga ngeunaan ramatloka spam

Darodar mangrupakeun salah sahiji téhnik optimasi search engine nu metot lalulintas nyata jeung konsumén pikeun nganalisis data. Ku nyobian lagu handap mana lalulintas anu datang ti, nu boga ramatloka mungkas nepi nyieun duit nyata pikeun spammers, dimana maranéhna keur dialihkeun ka loka jahat..Numutkeun pro SEO, Darodar na tombol pikeun ramatloka spam anu Iklan bangor ayeuna trending di sektor online tur usaha internét.

Bisa jadi bangor ka moro link Anjeun ngarujuk sarta manggihan yén lalulintas anjeun asalna tina spammers. Lian lalulintas bot na tombol pikeun ramatloka spam nyaeta lengkah munggaran keur waspada.

tabrakan sahiji tombol pikeun ramatloka spam referrals on laporan ga anjeun

data Google Analytics kapangaruhan ku bot na lalulintas dihoyongkeun tiasa saeutik hectic ngartos jeung nganalisis. A spammer sanggup ngagunakeun sumberdaya ramatloka anjeun server na slowing handap kinerja umum loka Anjeun. fraudsters Internet geus nyokot kauntungan tina téhnologi ieu pariksa for jaba vulnerabilities to hack aranjeunna.

Kumaha pikeun nyegah tombol pikeun ramatloka spam ti skewing data ga anjeun

Sababaraha patarosan geus diangkat ngeunaan lalulintas bot, lalulintas internal, sarta tombol pikeun ramatloka spam dina data situs urang. Ceuk para ahli bisnis, hacker bisa kalayan gampang ngakibatkeun downfall tina hiji bisnis online. Di dieu téh pituduh anu bakal nulungan urang ngaluarkeun tombol pikeun ramatloka tina situs anjeun:

  • Buka tur pilih anjeun 'Admin Tab' tina ga anjeun
  • Klik ikon 'Sadaya Saringan' tur ketok tombol 'Jieun Filter Anyar'
  • ngahasilkeun ngaran anyar filter anyar anjeun
  • Pilih 'Filter Tipe' tur nyetel tipe filter siap pake jadi pilihan anjeun
  • Klik 'ngaluarkeun Filter' ikon sarta eusian dina domain spammer bisa disaring
  • Simpen éta jenis filter jeung nerapkeun eta dina ramatloka anjeun. Inget pikeun ngahemat informasi aslina anjeun dina pintonan filter utama Anjeun pikeun ngindarkeun kaleungitan informasi berharga lamun kaasup spam.

lalulintas Darodar, bot, tombol pikeun ramatloka spam aya diantawis optimasi parabot search engine luhur nu geus skewing data Anjeun. Misinterpreting tur data misreading bisa ngakibatkeun Anjeun keur nyieun kaputusan salah ngeunaan bisnis online Anjeun. Ngarti jeung analisa data mangrupa hal sagemblengna diperlukeun anu teu bisa dipaliré. Meunang leupas tina tombol pikeun ramatloka spam na lalulintas dihoyongkeun boga kampanye generating sharing sadaya-kacukupan.

November 29, 2017
Darodar Jeung Kancing Pikeun Website Spam - Ngajaga Usaha anjeun Sareng Semalt
Reply