Back to Question Center
0

Basajan Jeung Mudah Optimasi Gambar Ku Semalt

1 answers:

Gambar maénkeun peran badag dina nyieun kualitas sarta ngalakonan eusi. Anjeun ngan bisa ngabayangkeun kumaha boring bakal lamun dibuka hiji kaca web wungkul bisa patepung sareng chunk badag tina téks. Infographics, poto, ilustrasi tambah hiji host koropak gambar lianna sangkan eusi Anjeun pikaresepeun pikeun panon. Salian ieu, maranéhna boga potensi pikeun reel di beuki lalulintas (écés via hiji hasil pilarian gambar).

Sanajan kitu, Lisa Mitchell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, reminds yén sakabéh ieu tiasa mungkin lamun ngaoptimalkeun Gambar ramatloka anjeun pikeun Google jeung lianna mesin pilarian .

Milih gambar sampurna

Lengkah Hiji: Pastikeun éta relevan - Sadaya webmasters kudu mastikeun yén situs web disebut relevan sarta ngalakonan. pangalaman goréng pamaké pasti bakal ngakibatkeun laju mumbul luhur, jadi milih hiji gambar relevan, anjeun aya di jalur katuhu.

Pilih blog anjeun sarta gambar ramatloka urang ngagunakeun guideline handap:

  • mastikeun yén gambar nyaritakeun Ecological Anjeun atawa jejer
  • Pilih Gambar nu ngantebkeun titik Anjeun kukituna hayang ngajalankeun imah.
  • Gambar anjeun kedah ningkatkeun pangalaman nempoan / bacaan tinimbang ngaruksak sami.

Di sagigireun, pastikeun pikeun nyingkahan maké gambar stock. Ieu nyieun kaca web Anjeun neuteup generik, boring teu ngalakonan pisan. Saloba meureun nya mahal mun meunang poto kualitas, éta bisa jadi mangrupakeun ide goréng pikeun nyewa fotografer profésional.

Lengkah Dua: Meunangkeun Gambar bébas

Percanten ka abdi; anjeun moal bakal kantos hayang bisa embroiled dina gugatan hak cipta. Salaku misalna, éta salawasna mangrupakeun ide nu sae nu nganggo gambar anjeun sorangan. Di dieu aya sababaraha parabot Anjeun tiasa make jeung ngaropea gambar Anjeun.

Canva - ngawengku hiji perpustakaan gambar stock tambah ilustrasi na vektor, nu bébas make nyieun grafik Anjeun Canva ogé boga mamah ogé sakeupeul. fitur keur ngedit gambar.

Freepik - alat ieu Akın ka search engine gambar. Bakal ngorondang ngaliwatan ratusan rébu gambar méré Anjeun salah nu fits pilarian Anjeun pangalusna. Freepik mangrupakeun sumberdaya gede pikeun PSDs, ilustrasi, ikon, vektor, sarta poto.

Gambar Google - sumberdaya ieu sampurna tapi kudu ati kalawan gambar hak ciptana. Keur kitu, ngaropéa hasil teangan ku milih 'dilabélan keur ulang pamakéan.'

Flickr - dina hal ieu, ngagunakeun hiji lisénsi atribut, hiji atawa turunan salah atawa salah non-komérsial ulah ngalanggar hak cipta .

Nyandak ngaran file gambar katuhu

Sakali geus dijieun gambar custom, mangka karya nyata dimimitian. optimasi gambar dimimitian kalayan milih nu Ngaran koropak katuhu. Naha? Muhun, aranjeunna naekeun ranking SEO Anjeun. Di dieu amalan file gambar ngaran pangalusna anjeun kudu nempatkeun ngagunakeun:

  • Paké hyphen a salaku SEPARATOR Kecap - pernah make underscore sabab maranéhna teu dipikawanoh ku mesin pencari pisan. Pikeun Google, teu aya bédana antara 'image_file.jpg' sarta 'imagefile.jpg.'
  • Kudu singket tur deskriptif - nempatkeun saloba rinci anjeun tiasa.
  • Salawasna nganggo kecap konci sacara alami.

judul jeung atribut alternatif

The alt téks atanapi tag alt tingal atribut nu balik kana tag gambar. Paké ieu nyadiakeun leuwih rinci ngeunaan gambar anjeun husus jelema anu teu kaasup dina ngaran koropakna.

ukuranana Gambar

ngamaksimalkeun speed ramatloka anjeun ku skala handap Gambar anjeun pikeun ukuran pangleutikna mungkin. Adobe Photoshop, ImageOptim, JPEGmini na PunyPNG mangrupakeun parabot tiis anjeun tiasa nganggo pikeun ieu. Ulah poho pikeun nyobaan Google Page-Speed ​​wawasan keur identifying pics yén nyéred kaca anjeun loading speed.

November 29, 2017
Basajan Jeung Mudah Optimasi Gambar Ku Semalt
Reply