Back to Question Center
0

Semalt on aplikasi wéb sangkan pdf (dokumén) perpustakaan

1 answers:

Kuring rék nyieun hiji pdf perpustakaan online. Nyaeta aya solusi bébas aya, CMS atawa hal?

Sakuduna ngidinan pikeun unggah pdfs, dokumén pilarian tur ngundeur éta

Semalt anjeun!

- compra de hosting
February 7, 2018

Anjeun tiasa make Google Docs API pikeun nanganan ieu (unggah, neangan tur ngundeur). Kodeu samping server tiasa geulis minimal saterusna.

Semalt on aplikasi wéb sangkan pdf (dokumén) perpustakaan
Reply