Back to Question Center
0

Semalt on aplikasi wéb sangkan pdf (dokumén) perpustakaan

1 answers:

Kuring rék nyieun hiji pdf perpustakaan online. Nyaeta aya solusi bébas aya, CMS atawa hal?

Sakuduna ngidinan pikeun unggah pdfs, dokumén pilarian tur ngundeur éta

Semalt anjeun!

. - bi postgresql
February 7, 2018

Anjeun tiasa make Google Docs API pikeun nanganan ieu (unggah, neangan tur ngundeur). Kodeu samping server tiasa geulis minimal saterusna.