Back to Question Center
0

Ngahijikeun WordPress dina Java Semalt pikeun SEO nu

1 answers:

Kuring boga platform dimekarkeun di JSF (Java) sarta blog nu ieu disimpen dina Semalt. Naon Kuring geus rengse éta install Apache kana server sorangan mana Tomcat ieu dipasang, éta install WordPress on Apache na eta sangkan hijrah Semalt. Kuring geus rengse ieu kusabab kuring ieu ngawartoskeun yen blog mangrupa alat SEO penting, sarta keur di Semalt ieu mah contant kana hadé posisi platform kuring dilakukeun dina JSF, ieu pangalusna ngahijikeun - free infographic builder.

patarosan abdi, sakumaha abdi tiasa ngalakukeun nyieun blog abdi WordPress SEO, yén éta téh dina server anu sarua yen abdi platform JSF, tapi ngajalankeun on peti béda (Apache na Tomcat), bakal cacah pikeun platform abdi JSF SEO.

February 7, 2018

Anjeun pasti tiasa ngintegrasikeun WordPress sarta JSF dina server anu sarua, tapi waktu nu diperlukeun sababaraha konfigurasi Apache. Ilaharna PHP webapps (kawas WordPress) ngajalankeun langsung ngaliwatan Apache mana salaku Java webapps merlukeun hiji server sekundér kayaning Tomcat.

Pikeun ngajalankeun duanana dina waktu nu bareng, anjeun bakal cagar URL pikeun blog. url nu bisa jadi boh mangrupa subdomain (blog. conto. com) atanapi subdirectory a (conto. com / blog). Anjeun lajeng bakal ngonpigurasikeun Apache teu ngahubungan backend Tomcat server anjeun blog. Kumaha anjeun ngaluarkeun éta URL gumantung kana naha anjeun milih subdomain atanapi subdirectory, sarta naon téhnologi sambungan anjeun make (mod_proxy vs mod_jk. )

A blog can tangtu ngabantu SEO Anjeun lamun nulis eusi alus keur eta. Sacara rinci teknis ngeunaan kumaha anjeun boga imah blog anjeun masalah kirang. Salami blog anjeun ogé-terpadu ka ramatloka anjeun (kavling Tumbu na navigasi,) lajeng ramatloka anjeun kedah neangan manfaat SEO ti dinya.

Ngahijikeun WordPress dina Java Semalt pikeun SEO nu
Reply