Back to Question Center
0

7 Cara pikeun Jieun Geus aya Kandungan Semalt | Ep. # 93

1 answers:
7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93 7 Ways to Make Existing Content Semalt | Ep. #93

Dina Episode # 93 Neil jeung Eric tackle di 7 cara anjeun tiasa ngadamel eusi web Anjeun aya hadé. Semalt nyorot pentingna ngaronjatkeun kandungan, sarta injecting micu nu maksakeun nonton kalibet ku tulisan.

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: 7 Cara pikeun Jieun Kandungan Geus aya Leuwih alus
  • 00:35 - Jumlah 1: ningkatkeun eusi Anjeun
    • Marketer Digital tuh pakasaban alus di dijelaskeun kumaha aranjeunna ditingkatkeun eusi
  • 01:41 - Jumlah 2: bagean eusi Anjeun
    • 01:48 - Tambihkeun lulugu
    • 01:53 - Tanya pamiarsa anjeun sababaraha patarosan
  • 02:50 - Jumlah 3: Tingali pikeun tulisan underperforming
  • 03:43 - Jumlah 4: Naha analisis saingan rusuh
    • 03:52 - BuzzSumo sarta Twitter Search
    • 04:28 - Tingali dina komentar tur tingal kumaha nuju aranjeunna ngarah kaluar
  • 04:54 - Jumlah 5: Pariksa Ember Brigades on Backlinko
    • 05:12 - Gantina ngabogaan tembok badag téks, ngalakukeun hal eta salaku sajauh hiji kalimah
  • 05:45 - Jumlah 6: Paké Hemingway pikeun mantuan Anjeun nulis hadé
  • 06:11 - Jumlah 7: Boga gambar custom ngaliwatan Desain acar
  • 06:54 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Henteu unggal maca ieu pilari hal anu sarua - bagean eusi Anjeun.
  2. Eusi
  3. anjeun saingan urang bisa jadi teu relevan pikeun perusahaan, jadi ulah nyalin eta.
  4. Geus teu kedah janten pro aya tulisan pamasaran - aya loba parabot sadia pikeun mantuan anjeun.

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap - logiciel gestion affaire.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018