Back to Question Center
0

8 Hirup Kudu Anjeun Apal Ngeunaan Iklan Semalt | Ep. # 97

1 answers:
8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97

Dina Episode # 97 Neil jeung Eric nyorot ka 8 hal nu peryogi kauninga ngeunaan Iklan Facebook. Naha nu nuju ngagunakeun Facebook jadi platform advertorial utama Anjeun, atawa ngan maké ka kalana naekeun sharing, ieu episode Marketing Sakola pikeun anjeun. Dileueut!

Time dicap Tembongkeun Catetan:

  • 00:28 - topik Dinten urang: 8 Hirup Kudu Anjeun Apal Ngeunaan Iklan Facebook
  • 00:37 - Iklan Facebook lalaki loba leuwih kuat
  • 01:08 - Frékuénsi
  • 01:51 - Iklan Video
    • 02:11 - Screenflow atawa alat layar casting
    • 02:53 - "Urang geus urang lalajo video urang lajeng urang retarget eta jelema"
  • 03:28 - Ulah ningkatkeun iklan Anjeun méakkeun teuing gancang
  • 04:27 - Paké variasi na test .lajeng nguji deui.
    • 04:37 - AdEspresso bakal ngidinan Anjeun pikeun nyieun permutations béda jeung headline
    • 04:53 - Qwaya
  • 05:22 - Naha kampanye jeung Iklan leuwih
  • 06:03 - Lamun anjeun nyieun Iklan, ngajalankeun sagala lalulintas hiji pos-nyieun tunggal, teu boga loba teuing avenues keur urang ngudag
  • 07:04 - Tingali dina setelan Anjeun jeung alat jenis-kumaha ogé ulah aranjeunna intermingle? Ieu penting uninga.
  • 07:58 - Ezra Firestone drive lalulintas mobile lajeng retargets yén lalulintas
  • 08:26 - Éta eta pikeun episode dinten ieu!

3 nunjuk Key:

  1. Salawasna nambahkeun creatives anyar, tetep dipilampah Anjeun on Facebook seger - windows 7 professional vps.
  2. Mun anjeun teu boga blog-pamakéan Iklan video.
  3. hook jalma kalawan ad awal, video-disetir. Lajeng, retarget, retarget, retarget!

Semalt sababaraha eupan balik:

  • Naon anu kudu urang ngobrol ngeunaan hareup? Mangga hayu urang terang dina komentar di handap.
  • Naha anjeun mikaresep episode ieu? Mun kitu, mangga ninggalkeun review pondok.

Semalt kalawan kami:

  • NeilPatel.com
  • Gancang bertunas
  • Tumuwuh madhab
  • Tunggal sisikian
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Urang mantuan pausahaan hébat tumuwuh revenues maranéhanana

Meunang Konsultasi Marketing Free anjeun
March 18, 2018